Отговори
# 1
много здраве и сбъднати мечти за всички ни Hug

# 2
Искам от сърце да благодаря на всички Ви за прекрасните пожаелания към мен и семейството ми!
Честит Джулай морнинг и прекрасен месец за всички!  bouquet

# 3
Ели, чакаме да видим Дани.  Grinning

# 4
Ели, чакаме да видим Дани.  Grinning

Ами да ,чакаме Дани да ни го представиш.

# 5
  • Варна
Хайде и аз в новата темичка. Да ни е много на късмет и само с хубави новини да я напълним.

# 6
Я да видим кой посрещна Джулая? Морската дружина да не се ослушва, а да се разпише!

Ели, не само чакаме да го видим, ами ида си смениш лентичката, хи хи! Hug

Аз пък днес се порадвах на едни прекрасен Мартииии! Колко мило ми стана само! Фивърче, искрено щастлива съм за вас!

# 7
 Хайде на всички ви пожелавам хубав нов месец!

Аз пък гледах снимки на Марти във фейса и съм просто очарована от прекрасното мъниче, и съм безкрайно щастлива да видя как грее лицето на Фивка!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 8
  • Варна
Ели, честита сбъдната мечта  Heart Eyes
Аз не мога да си намеря място, голяма радост е вкъщи. Марти има много колики и доста трудно заспива. А и ние постоянно го мачкаме и май ще му развалим режима  Grinning

# 9
  • София
Фивка, мачкай сега, щото после нямаааа. Мойто като го целувам и си трие бузата  Mr. Green

# 10
Хубав месец на всички момичета.
Ели да ви е жив и здрав юнака и много да ви радва.

Фивка, мачкай сега, щото после нямаааа. Мойто като го целувам и си трие бузата  Mr. Green
И ние сме така, тези малки мъже изобщо не дават да ги целуват.
Фивърче, като оставиш Марти татко му да го гушка, да ни разкажеш как минават първите му дни в къщи.  Heart Eyes

# 11
И ние сме така, тези малки мъже изобщо не дават да ги целуват.
Фивърче, като оставиш Марти татко му да го гушка, да ни разкажеш как минават първите му дни в къщи.  Heart Eyes

И момичетата. Постоянно е на "махна го това" (целувки, докосвания, всичко си маха).  Grinning
Фивче, освен гушкането, в което не се съмняваме, как се чувстваш? Тревогите поразсеяха ли се?  Hug

# 12
Радвам се Фивърче за вас, че вече сте си в къщи!!! Браво на Марти, да расте така и да ви радва много!!! Искаме снимки на Марти с щастливите мама и тати!!!

# 13

днес имаме месечинка

# 14
Нели честита месечинка и тук на Коко да е жив и здрав да расте послушен и много много да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт