ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 369
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Аз съм от Видин, но живея в София за съжаление. Имам малка принцеса на 5 г и живот и здраве май месец ще се сдобием и с господин.

# 676
zdraveite,nadqvam se da priemete i men v grupichkata bremenna sum v 8 mes i mi e 1-va bremennost
 baby_neutral

# 677
  • Видин
Добре дошли момичета. Разбира се приемаме нови попълнения, особено ако раздвижим малко темата  bouquet. Разкажете малко повече за себе си, от кой квартал сте, къде сте учили и т.н. Hug

# 678
zdraveite,nadqvam se da priemete i men v grupichkata bremenna sum v 8 mes i mi e 1-va bremennost
 baby_neutral

Здравей Вили, добре дошла, и аз съм в 8- ми месец, кога ти е термина? Какво бебенце чакате?

# 679
  • ВИДИН, 10 км след края на света
привет на новите мамчета   bouquet

# 680
Добре дошли момичета. Разбира се приемаме нови попълнения, особено ако раздвижим малко темата  bouquet. Разкажете малко повече за себе си, от кой квартал сте, къде сте учили и т.н. Hug

Ami na 20 godini sum,jiveq v kv.Stroitel,zavurshih v shestoto s profil horeografiq,omujena sum ot mesec i polovina Simple Smile Tatkoto v momenta e vuv France i go ochakvame da si doide predi rajdaneto

# 681
Здравей Вили, добре дошла, и аз съм в 8- ми месец, кога ти е термина? Какво бебенце чакате?

Здравей betonche, благодаря за гостоприемството,терминът ми е за 23 март.Очакваме момченце с голямо нетърпение.Твоят термин за кога е ? Какво ще е бебенцето?

# 682

Здравей betonche, благодаря за гостоприемството,терминът ми е за 23 март.Очакваме момченце с голямо нетърпение.Твоят термин за кога е ? Какво ще е бебенцето?

Ние си имаме батко на три и половина почти, а сега чакаме момиченце:-) термина ми е за 17.03, но онзи ден като ходех за 45- дневния, ми го смениха за 26.03. Ще видим на 17.02 какво ще каже и доктора при, който ще раждам.

# 683
при кого ще раждаш и как нормално или с операция?

# 684
при кого ще раждаш и как нормално или с операция?

Първото ми раждане- естесвено, беше много тежко и сега съм се спряла на операция. Дано да няма изненади, че вече месец се боря с контракции. С Еремиев ще се уговарям, каза да не му се явявам преди 17.02. Embarassed

# 685
Здравейте момичета!Искам да ви попитам къде във Видин могат да ми измерят дължината на шийката?Препоръчаха ми д-р Милев,че бил много добър,но все пак ми се иска да чуя и други мнения.

# 686
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Здравейте момичета!Искам да ви попитам къде във Видин могат да ми измерят дължината на шийката?Препоръчаха ми д-р Милев,че бил много добър,но все пак ми се иска да чуя и други мнения.

Панов прави доста измервания с ехограф при преглед, може и при него

# 687
Добре дошли момичета. Разбира се приемаме нови попълнения, особено ако раздвижим малко темата  bouquet. Разкажете малко повече за себе си, от кой квартал сте, къде сте учили и т.н. Hug
Здравейте. Ха малко време и за мен  Mr. Green Аз съм на 27 години и чакаме второ чудо да дойде на този свят. За сега е момченце, но знае ли човек  Whistling винаги с едно на ум  Naughty Аз живеех в съединение и завърших в 6-тото с профил музика, но сега живея в противната София  Sick (леле колко го мразя този град). Работя в националната статистика и се подготвяме за предстоящото събитие.  Party
Как е времето в родния град? Тук е пълен ужас - мъгла, мъгла и пак мъгла.
Вие как сте?

# 688
Хей , здравейте и от мен дами, аз също съм от родния Видин , как сте? от години гледам теми в бг мама но чак сега реших да се регистрирам  Hug

# 689
  • Видин
Здравейте и от мен .Да се запиша във вашата тема,ако ме приемате.  Simple Smile
Аз от 5 години вече съм във Видин,иначе живях в София.Сега съм в 6ти месец бременна след много време опити и неуспехи. Ходя на ЖК при Панов и ще се радвам ,ако има и други мами бременилки.

Общи условия

Активация на акаунт