Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 331
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ех, Венетооо, ако беше турила снимки на препикан снЕг, каква провокация щеше да е тогава...  Mr. Green

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, Смарти, колко си готина Hug

# 257
Smartie, аватарът ти е много приятен и многозначителен, това куче хубава прическа има, и аз лично го интерпретирам по много начини  Grinning

п.п. Денонощница, ти коя претърпяла пълна промяна стара съфорумка си?

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 00:14 от Отилия

# 258
  • забравих си мисълта...
Отилия, днес имах един прекрасен ден. В края на този невероятен ден ти ме накара да се почувствам истински geschmeichelt  Embarassed и в знак на благодарност, ти изпращам една голяма част от натрупалата се днес в мен положителна енергия  Heart Eyes.

Денонощница, аз не се сърдя никога ако това, което аз харесвам, не допада на другите. Нормално е всеки да влага различен смисъл и да приема нещата различно. Бих казала и слава Богу, че е така. Не искам и да си представя ако всички харесвахме едно и също, колкото и да е красиво, щеше в един момент със сигурност да се превърне в скука до смърт.
Между другото google се оказа голяма пинтия и не ми даде нито една картинка с "препикан снЕг", но виж, затова пък под това запитване показа нещо още по-провокиращо, че и статията си я бива. Но тя подхожда повече за една друга тема, където някои "другарки" се пенят и се "оливат" даже.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 00:53 от Venetta

# 259
http://mysplitsecond.com/wp-content/uploads/2010/01/09012010-mod-border.jpg Много моля, дамите със слаби сърца да не кликат. Laughing
Венета, всичко има Wink

# 260
  • забравих си мисълта...
http://mysplitsecond.com/wp-content/uploads/2010/01/09012010-mod-border.jpg Много моля, дамите със слаби сърца да не кликат. Laughing
Венета, всичко има Wink

Smartie, твоят google е определено по-по-най-щедър. Wink Laughing

# 261
Така де, ето че всичко може да намерите, стига да ви провокира човек! Бравос!  bouquet
Поклон до земи, както се казва! omm
Права е Отилия, трябва да се провокира, тогаз проличават много неща! Шапка и свалям.

# 262
  • забравих си мисълта...
Така де, ето че всичко може да намерите, стига да ви провокира човек! Бравос!  bouquet
Поклон до земи, както се казва! omm
Права е Отилия, трябва да се провокира, тогаз проличават много неща! Шапка и свалям.

Не си ни провокирала, ти просто си пожела и ние бяхме така любезни да ти изпълним желанието  Naughty, въпрос на гледна точка, нали?  Whistling. Иначе имаш право, че Отилия е права, форума е пълен с незадоволени съфорумки Wink  Laughing.

Лека нощ   

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 01:20 от Venetta

# 263
Иначе имаш право, че Отилия е права, форума е пълен с незадоволени съфорумки Wink  Laughing.
Joy Евала! И със скучаещи домакини забрави да добавиш, преди да хукнеш да те задоволят! Wink

# 264
За съжаление Гугъл не пусна нищо по ключови думи препикано мушкато. Laughing
Лека нощ.

# 265
форума е пълен с незадоволени съфорумки

Това вече не се ли изтърка? Rolling Eyes
Венета, може ли да ни лишиш от публичните си изблиците на любов спрямо Отилия, че малко неловко взе да става в темата Stop

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 01:54 от Мортиша

# 266
  • София
Ама задължително ли е да е мушкато или може и друга флора?  Rolling Eyes

http://www.funstruction.net/wp-content/uploads/2011/01/Funstruct … _1178-500x375.jpg
http://www.fugly.com/media/IMAGES/Interesting/Strange_Urinals.jpg

# 267
  • забравих си мисълта...
Денонощница, редактирам те!!! Не ни бъркай със себе си, ние сме работещи до късно.

форума е пълен с незадоволени съфорумки

Това вече не се ли изтърка? Rolling Eyes
Венета, може ли да ни лишиш от публичните си изблиците на любов спрямо Отилия, че малко неловко взе да става в темата Stop

Хайде не се засягай. Малко са хората, които могат да разберат Отилия и това са наистина само жените лишени от злоба и самолюбие. Какво неловко има, че ми допада някой като човек. Или съдиш по себе си, че ако кажеш подобно нещо и това е изблик на "любов". А изглежда забрави, че любовта има много лица и видове. Всички ние обичаме и децата си, но нима ни става неловко от любовта ни към тях??? Така че няма неловко, когато е искрено и няма задни мисли!!!Неловко е за тези със задните мисли!!!

# 268
Хайде сега и психопрофил взе да ми правиш Stop Нямам нищо против симпатиите и чувствата на когото и да било, но то си има ЛС за тази цел! Нека не забравяме за какво е темата Peace.

P.S.
Впрочем, това със "задните мисли" не знам от къде ти хрумна, не ми е минавало през ума Rolling Eyes, а може би са подадени от собственото ти подсъзнание... Thinking

# 269
 Харесва ми аватарът на Цонна, който си е сложила, след като бяхме порицани за спама покрай "форумната сватба" преди няколко дена.

Мортиша, би трябвало и ти да си вземеш поука от този аватар, защото ти също можеше да пратиш ЛС на Венета, вместо да спамиш темата. Обвиняваш я в нещо, което ти самата вършиш:
Цитат
Това вече не се ли изтърка?
Венета, може ли да ни лишиш от публичните си изблиците на любов спрямо Отилия, че малко неловко взе да става в темата

Лека нощ, дами!

Общи условия

Активация на акаунт