Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 339
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Радвам се, че ви харесва аватара ми Simple Smile
Ето още един, който харесвам , http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=179706, както и този ... всъщност като цяло харесвам " пушещите" аватари, подвизаващи се във форума.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 13:59 от икка

# 346
  • Варна
Въх, Отилия, квой туй нещо Shocked
Направо ме стресна в една от темите ooooh!

Май по-скоро Отилия заблуждава аудиторията, че е станала любител на котки.  Laughing  Мокрите котки са смешно- сладки и сега поне няма да има толкова уплашени.  Laughing Май.

# 347
  • където ми харесва
Въх, Отилия, квой туй нещо Shocked
Направо ме стресна в една от темите ooooh!

Май по-скоро Отилия заблуждава аудиторията, че е станала любител на котки.  Laughing  Мокрите котки са смешно- сладки и сега поне няма да има толкова уплашени.  Laughing Май.
Да, този аватар е симпатичен Wink

# 348
Мечо , много са ти сладки мечките! Докато ги гледах ми идваше да ги намачкам Hug

Ама защо не оставите Отилия? Аз я попитах - отговори ми и съм доволна от отговора. Има къде , къде по- гадни аватари. И не само като аватар ами хората скрили се зад тях не ги чета - пишат неприятно.
Докато Отилия е позитивен човек и не виждам защо трябва да я нищим.

Оооооо, Смарти, защо махна накиченото куче? И денима ти ходи Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 19:49 от Рoсна kитка

# 349
Да, супер сладък е Simple Smile
Няма да й се получи опита за скандализиране...  Mr. Green

# 350
  • където ми харесва
Хехехех, мерси Wink И аз много си харесвам мечетата, напомнят ми за мен и моя Мечо (за това са ми и аватар и подпис, естествено) Simple Smile
А, на Отилия котката...предишната беше ужасна, но както казах-решението си е нейно.Сега никой не я закача, защото това мокро същество е много сладичко.

# 351
 Здравейте, дами.
 Мислех да не се включвам, но виждам, че много коментирате, и реших да напиша нещо кратко.
Това коте е наистина много сладко, и аз искам да благодаря на Венета, че ми подари тази снимка, която сложих за аватар. Аз самата се захилих, когато вчера го видях. Предишното ми коте също беше сладко, и не смятам че имаше нещо неприятно в предишния ми аватар. А тези, които се шокират от аватарите ми, или ги намират странни и неприятни- нямате фантазия, нито чувство за хумор! На всички останали позитивни хора пожелавам:

Приятна неделя!

# 352
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Hug

# 353
 Харесва ми новият аватар на Symphonie in weiß.

Навява ми усещане за чистота и романтичност. Подписът също е в тон с аватара, и като цяло оформлението на профила излъчна спокойствие и свежест.

# 354
Отилия, много са сладки животинките - и на този, и на предишния ти аватар  Heart Eyes

# 355
Потребителското име тук е малко странно - Милен ака?! newsm78

# 356
  • забравих си мисълта...
Потребителското име тук е малко странно - Милен ака?! newsm78

Миленака

Пък може и да греша знам ли?

# 357
Symphonie in weiß , невероятно ново преобразяване! Hug Пауна създва една феерия от спокойствие , романтика и красота.Отилия ме е изпреварила с описанието Peace Много е красив! Честито!

Миленака - асоциацията ми е , че страда от запек Joy
Дано е последното предположение.

# 358
както и този ... всъщност като цяло харесвам " пушещите" аватари, подвизаващи се във форума.

И аз много харесвам този аватар, Adele ми е любимка  Grinning

# 359
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това Адел ли е Shocked?

Общи условия

Активация на акаунт