Къде в Пловдив???-23

• 69 596
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, интересува ме знаете ли къде около Билла 2 има фитнес зала- най-много ме интересува да има пътека за бягане. Благодаря предварително.   bouquet

Ако става въпрос за Била до гарата- Тотал Спорт. Съвсем наблизо е. А ако се слезе от моста е на 100 метра някъде.
Много благодаря за информацията, за жалост цените са малко височки!   bouquet
Някъде в този район, ако някой знае зала ще съм много благодарна, ако пише тъй като ми трябва основно пътеката. 
bouquet

# 166
  • София / Пловдив
Търся шивачка, която да може да оправя бански костюми. И по възможност да е в центъра. Около Кукления театър имало, но не знам точно къде.

# 167
Да,там има шивачка,оправяла съм бански преди няколко години при нея , много съм доволна,момичето ги направи така,че изобщо не личеше корекцията ,а бяха модел на Триумф, сравнително скъпички.Името и беше турско,ако си го спомня ,ще ти пиша, намира се надолу по Заимов ,след кукления театър,посока енергото,в пресечка от страната на енергото.Всъщност, там има магазин на Триумф, където ми я препоръчаха тогава,отиди и питай,тя се намираше съвсем близо до него-това си спомням.

Сетих се!Момичето се казваше Айда

# 168
Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя флакон с хелий?
Не ми върши работа да занеса балоните да ми ги напълнят, защото ще ми трябват на 40км от тук newsm78

Такива флакони няма и не съществуват.
Колко балона трябва да напълниш?
Ако те притеснява колко време ще издържат - имам една магическа течност хай флоут, която държи балона с хелий във въздуха поне 2 седмици. Стандартното му време иначе е 24 часа.
За транспортирането не би трябвало да се приесняваш, защото в колата си съм събирала до 50 балона 11 инча пълни с хелий. Друг вариант е да си платиш доставка и да дойде буса да пълни на място или да ги докарат пълни /има смисъл над 50 броя ако са/.
Ние заминаваме утре на обучение в Италия точно за балоните и няма да мога да ти свърша работа /освен ако не занесеш да ти ги напълнят на място в работилничката в Тон Бонбон 2, защото магазинът ни в Мол Пловдив отваря септември/, но ако е след сряда с удоволствие може и да доставим на място.

# 169
Момичета, виждали ли сте някъде формички за сладолед?
В "Джъмбо" има.
На каква цена са?
6 формички с дръжките към тях,бяха лев и нещо миналата година,когато съм ги купувала,но  преди две седмици видях,че има пак,но не обърнах внимание на цената.

# 170
Много полезна темя!   bouquet

Магазин подобен на Березката има и на бул. Хр.Ботев -срещу Военна болница горе.-долу.

А за колани за талия - в магазинчето в пресечката, която е срещу стълбите отстрани на джамията към Халите.

магазина се казва Матрьошка., заставаш с гръб Военна болница и срещу тебе, леко в ляво на отсрещният тротоар ще го видиш. Не е голямо магазинче, но е заредено като Берьозката добре.

# 171
  • Пловдив
Здравейте, интересува ме знаете ли къде около Билла 2 има фитнес зала- най-много ме интересува да има пътека за бягане. Благодаря предварително.   bouquet

Ако става въпрос за Била до гарата- Тотал Спорт. Съвсем наблизо е. А ако се слезе от моста е на 100 метра някъде.
Някъде в този район, ако някой знае зала ще съм много благодарна, ако пише тъй като ми трябва основно пътеката. 
bouquet

Перла на гарата??? При търсене в гугъл излиза че имат пътека. Но за цени не знам.

# 172
  • София / Пловдив
bgroza, мерси! Ще ходя да я търся Айда.

# 173
  • Пловдив
Много полезна темя!   bouquet

Магазин подобен на Березката има и на бул. Хр.Ботев -срещу Военна болница горе.-долу.

А за колани за талия - в магазинчето в пресечката, която е срещу стълбите отстрани на джамията към Халите.

магазина се казва Матрьошка., заставаш с гръб Военна болница и срещу тебе, леко в ляво на отсрещният тротоар ще го видиш. Не е голямо магазинче, но е заредено като Берьозката добре.

Благодаря, момичета! Аз вчера отидох до Берьозката и купих това, което ми трябваше. По случайност след това и аз чух за този магазин на Христо Ботев, но аз разбрах, че е за бонбони. Явно има и други неща. Ще мина да го нагледам и на него.

# 174
Привет момичета! Спешно ми трябва някаква кошница, подобна на тези. Моля, ако някой се сеща къде продават такива неща да сподели, защото нямам време за поръчка по интернет.

# 175

bouquet

Перла на гарата??? При търсене в гугъл излиза че имат пътека. Но за цени не знам.
Тотал Спорт са по 7 лв. на посещение. Благодаря.   bouquet

# 176
Единичните посещения са скъпи навсякъде
Ориентирай се към месечна карта - в Тотал Спорт мисля, че е 50 лв на месец без ограничение на посещенията. В новия фитнес Pure  в Стара Загора в Мол Галерия, който си е уникален като оборудване /няма аналог/ месечната карта е 35 лв, както и да го погледнеш - много изгодно като цена. Ще видим Pure ще отворят ли в Пловдив и къде ще бъде.

# 177
В Тотал, ако си в група, картата е 50, иначе е доста по-скъпа (води се, че има намаление за групата). Мъжът ми ходи там, та от там знам...Иначе е хубав фитнесът.

Кори - фитнес Рефлекс мисля, че има пътека, водят го женски фитнес (моя преподавателка в университета го хвалеше много, посещаваше го редовно). Намира се в една от пресечките в кварталчето зас Била, но ми е трудно да го обясня...

Кошница от снимката - виждала съм такива на малко абсурдни места, т.е. със сигурност няма да ти свърши работа, ако ти кажа къде Laughing  В Юск може да погледнеш, в Мосю Бриколаж...Върти ми се в главата, че имаше в Кючука магазин за ратанови неща, но не съм сигурна...Беше малко след офиса на Солис, под един блок (това е блокът, който се пада срещу супер маркет Ариел - или как се казваше там...). Друго, което се сещам - в левчето, което е горе долу зад Слънчевите лъчи (там, дето има и магазин Втора употреба) - има кошници, не са точно като тази, в тъмен цвят са, по-плоски, но дълбоки пак - наложи ми се да търся такава кошница за сватбата ни, и като отидох там, си харесах една. Струваше 14лв. Казвам ти ги тези места, защото ми се струва, че живееш точно в този район, май съм те виждала Blush

# 178
Привет момичета! Спешно ми трябва някаква кошница, подобна на тези. Моля, ако някой се сеща къде продават такива неща да сподели, защото нямам време за поръчка по интернет.
Подобни на тези кошници може да намериш в магазините и склада на "Соан", както и в складовете за изкуствени цветя в "Малката търговия" на Брезовско шосе. Повечето ги продават комплект по 3 броя. Има ги кръгли и елипсовидни.
УСПЕХ! Peace

# 179
А има ли мнения за FitCurves - дамски фитнес. http://www.fitcurves.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0 … %D0%B2%D0%B5.html И къде се намира по-точно клубът им на ул. Арх. Камен Петков. Нещо не се ориентирам по картата.

Общи условия

Активация на акаунт