Къде в Пловдив???-23

• 70 377
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Майничка
Имате ли идея къде в Пловдив бих могла да намеря спешно прилична черна тениска с пиратски мотив за 13-14 годишен? Сещам се май само за метълския магазин на Пешеходния мост, но ако имате други идеи, ще съм безкрайно благодарна.

# 601
  • Пловдив
Имате ли идея къде в Пловдив бих могла да намеря спешно прилична черна тениска с пиратски мотив за 13-14 годишен? Сещам се май само за метълския магазин на Пешеходния мост, но ако имате други идеи, ще съм безкрайно благодарна.

Преди месец имаше тениски с пиратски мотиви в Terranova в Мола, имат магазин и на главната, провери и там Peace

# 602
Знаете ли от къде да си купя хубав стенен часовник

# 603
  • Пловдив

Хубави масивни часовници видях вчера на входа на Бриколаж. Има магазин за часовници.

# 604
Здравейте! Бих искала да купя стикер за автомобил, който се залепва отвън на стъклото, че в колата има бебе. Откъде мога да намеря такъв стикер? Във вис виталис раздават, но не ми харесва такъв с емблема на вис виталис.

# 605
Здравейте! Бих искала да купя стикер за автомобил, който се залепва отвън на стъклото, че в колата има бебе. Откъде мога да намеря такъв стикер? Във вис виталис раздават, но не ми харесва такъв с емблема на вис виталис.
В някои квартални магазинчета, където продават бебешки аксесоари и козметика, обикновено съм виждала на Нук, а също и в по-големите аптеки можеш да погледнеш.

# 606
В Джъмбо съм виждала такива неща. Peace

# 607
  • Пловдив
Къде другаде продават билки, освен в билковата аптека преди тунела? Много им е ошмулен асортимента там  Confused

# 608
  • Бг
За фирмата за дрехи Rosita-сега мисля, че нямат магазин в Пловдив, но им писах и очаквам отговор, че и мен ме интересува. Гледам в сайта им, че последна е качена колекция 2010 г., което е странно, но да видим какво ще пишат.
И аз писах, отговорили са ми, че нямат вече магазин в Пловдив. Най-близкият е в Карлово.
Хубав ден на всички.

# 609
  • Пловдив
За фирмата за дрехи Rosita-сега мисля, че нямат магазин в Пловдив, но им писах и очаквам отговор, че и мен ме интересува. Гледам в сайта им, че последна е качена колекция 2010 г., което е странно, но да видим какво ще пишат.
И аз писах, отговорили са ми, че нямат вече магазин в Пловдив. Най-близкият е в Карлово.
Хубав ден на всички.
Мисля, че в магазин "Златина" (преди подлеза на аптека Марица, като идваш от халите) продават техни неща.

# 610
  • Пловдив
Магазин Златина го затвориха отдавна Peace Сега там има дантели и разни такива неща Peace

# 611
В магазин "Стил декор" до метро видях много интересни...

# 612
  • Пловдив
Магазин Златина го затвориха отдавна Peace Сега там има дантели и разни такива неща Peace
Затвориха мъжката "Златина", т.е. преместена е по-нагоре по посока на Халите. А дамската "Златина" е от лявата страна, след магазинчето за колани, портмонета и т.н. по пътя за ДЗИ.

# 613
Затвориха мъжката "Златина", т.е. преместена е по-нагоре по посока на Халите. А дамската "Златина" е от лявата страна, след магазинчето за колани, портмонета и т.н. по пътя за ДЗИ.

Да мъжката май е затвориха,но дамска има .Преди са били на ъгъла до пирожките ,където работя аз в момента и сега там е м-н Ревю.Пак дамска мода.

# 614
  • Пловдив
Затвориха ги Peace И аз работя в района Peace Няма магазин Златина !

Общи условия

Активация на акаунт