Седми клас завърших вече аз, и за нови подвизи се стягам в осми клас

• 40 902
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Е, те това вече е свежо (сайтът на НПМГ)! Препечатвам го, защото може и да го махнат:
Цитат

Кандидатстване 2011

Свободни места:
 Паралелка Биология (с английски език) - 1
 Паралелка Физика - 6

Кандидатите трябва да са издържали успешно изпитите по математика и БЕЛ от външното оценяване в 7 клас и поне един успешно издържан профилиращ изпит в НПМГ.
Записването е според реда на подаване на документи в канцеларията на НПМГ (принципът "който превари"), само в случаи, когато за едно място подават едновременно документи повече от един кандидат, се прави класиране "на момента" на кандидата с по-висок бал. Ако се налага класиране по бал, в балообразуването се взема най-добрата оценка от профилиращ изпит за НПМГ, дори и да е различен от профиилиращия изпит за профила, за който се кандидатства.

Документи за записване: Удостоверение за завършен 7 клас ( оригинал!), Служебна бележка с резултатите от външното оценяване по БЕЛ и математика.

Краен срок за записване - 15:00 часа на 29 юли, 2011

# 601
  • София
Мами, да ви се похваля:) От вчера си имам студентка. Каката я приеха по 1 желание в СУ, ФМИ, Софтуерно инженерство Simple Smile

# 602
  • София
Мами, да ви се похваля:) От вчера си имам студентка. Каката я приеха по 1 желание в СУ, ФМИ, Софтуерно инженерство Simple Smile

Честито! Да ти е жива и здрава! Да се радва на студенството- най-хубавите години!!!

# 603
Здравейте и от мен,
След три седмици почивка и ние вече сме си вкъщи.

ganis много се радвам за дъщеря ти.Честито!Желая й здраве,късмет да ви носи само положителни емоции.

Хубав ден на всички!

# 604
  • навсякъде

Честито! Да ти е жива и здрава! Да се радва на студенството- най-хубавите години!!!
Присъединявам се   bouquet , успешна реализация след това и много да ви радва

# 605

Ау, честито! Grinning  bouquet Браво на момичето, ето че я приемат навсякъде, където се появи. Има такива деца, за радост! Grinning Щастливо и успешно следване! Grinning Sunglasses

# 606
  • София
Ще напиша нещо, в изблик на радост..

Мами, спомняте ли си мига, в когото разбрахте, че чакате дете, спомяте ли си първото леко и нежно поритване в коремчето, щастливата болка на раждането, първия плач и среща с новия живот,първата усмивка, първото зъбче, първата неуверена крачка, първата думичка “Мамо”, първата буквичка, написана от малката ръчичка..
Сега се сещам за всички тези първи неща и си давам сметка, че Бог ме е благословил, като ми е дал деца..
Това е най-голямото богатство за една жена
Нека бъдат щастливи децата ни и да вървят уверено напред, правейки вече не с нас първите си крачки, а до нас и след нас следващите,,,,и така продължават пътя на Живота.....

Бъдете благословени..

# 607
Честито ganis  smile3525
С последният си пост ме развълнува, много хубаво си го написала. Върна ме назад във времето и се  Cry.
Определено бог ни е благословил с прекрасните ни деца  smile3501, да са ни живи и здрави и винаги ни радват.

# 608

Мами, спомняте ли си мига, в когото разбрахте, че чакате дете, спомяте ли си първото леко и нежно поритване в коремчето, щастливата болка на раждането, първия плач и среща с новия живот,първата усмивка, първото зъбче, първата неуверена крачка, първата думичка “Мамо”, първата буквичка, написана от малката ръчичка..
Сега се сещам за всички тези първи неща и си давам сметка, че Бог ме е благословил, като ми е дал деца..
Нека бъдат щастливи децата ни и да вървят уверено напред, правейки вече не с нас първите си крачки, а до нас и след нас следващите,,,,и така продължават пътя на Живота.....

Бъдете благословени..
Казала си всичко толкова хубаво,че действително се върнах назад във времето.Подкрепям твоите пожелания за децата ни.От твоите уста в божийте уши.Дай боже!

# 609

Бъдете благословени..

ganis, първо честито за студентката! Браво на нея, а щом е първо желание, със сигурност ще учи с мерак, а това е най-важното!
 Ей такива мисли като твоите по-горе ме обхванаха, когато дъщеря ми навърши 18 години. Хем радостно, хем с лека тъга за годините, които са отминали и за това колко радости са ни носили децата. Дано да са щастливи и занапред, тогава и ние ще бъдем щастливи.

# 610
Гани, и тук да ти честитя и да пожелая попътен вятър на прекрасната ти и умна девойка!!!! Много, ама много ме радват такива деца!
А за другото ..... заседна ми буца на гърлото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .... ще речеш, че нямам и бебе подръка освен тийновете  Flutter прекрасни думи, прекрасна емоция и напълно заслужена радост!   bouquet

# 611
Честито и от мен   bouquet

# 612
  • София
Гани, просълзи ме! Heart Eyes Винаги фокусираш вниманието върху най-важното в живота!

Възможно ли е да бъдеш математик, поет и философ едновременно?!  bouquet
Ти си доказателството, че това  е възможно!

Можеш само да бъдеш щастлива, че голямото ти съкровище е наследило твоя талант. Честито на студентката!
Леко гмуркане в дебрите на науката и дано никога не среща подводни камъни, а да се радва на успешна реализация в професията.  Peace

# 613
Гани, още веднъж, с огромно удоволствие да ти честитя за успеха на детето!!! Hug  bouquet
Все така да е успешна и щастлива,а ти да имаш често поводи за такива прекрасни емоционални изблици  Heart Eyes Heart Eyes

# 614
ganis, честито и от мен! УСПЕХИ НА СТУДЕНТКАТА! Специалността е много респектираща. newsm74

Общи условия

Активация на акаунт