Седми клас завърших вече аз, и за нови подвизи се стягам в осми клас

• 40 881
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Там, където ме обичат
Момичета, и аз се развълнувах. Хубаво е да си спомняме тези красиви моменти, за да не се взираме в маловажните неяа и да изпускаме основното. Да са ви живи и здрави децата!

# 616
Ганис, честито! Пожелавам й да е отлична студентка. Много удовлетворение и добри доходи да й носи един ден професията!
По повод твоите думи- напоследък все по-често ми става тъжно, че наближава септември и моите и двамата ще заминат на Варна и няма да ги виждам цели 5 дена, истината е, че навлизам в нов етап от живота- първо единият, сега и другият ще са далеч от семейното гнездо. Докато са ученици,  ще се прибират поне през почивните дни и ваканциите, а след някоя и друга година ще си идват като на гости. Не че е нещо неестествено, и с нас е било така, но е някакси тъжно...

# 617
  • Там, където ме обичат
И на мен на 15-ти септември ми става много мъчно.

# 618
  • София
Tака е, мами..
Децата растат, вече имат по-големи отговорности, стават по-самостоятелни, вече се мръщят, ако искаме да отидем на почивка заедно за ден, два..
Но такъв е Животът:) Я си спомнете, че и ние сме били такива..
Малко по малко поемат своя си път..
Спомням си цитат от един филм.."Помни, че детето не ти се дава за цял живот, а само за определено време..."

# 619
  • Там, където ме обичат
Така е, затова по-често ги целувайте и им казвайте, че ги обичате. Ако разбира се, все още разрешават. Simple Smile

# 620
Отдавна не ми дава да го гушкам и целувам, а на "обичам те", отговорът е "уфффф, добре".

Честито на девойката на Ганис! Предстоят й пет чудесни години.
Пожелавам и много успехи, много купони и забавления, както и да срещне по някое време голямата любов!

# 621
  • Там, където ме обичат
Значи аз съм късметлийка. Все още дават, но знам ли кога ще е за последно.

# 622
  • София
Така е, затова по-често ги целувайте и им казвайте, че ги обичате. Ако разбира се, все още разрешават. Simple Smile
Laughing Малкият дзвер не ми дава да я хвана за ръка по улицата, като пресичаме, дори и приятелски под мишница, но много пъти вечер вместо да си спи в стаята с кака си, идва при мен  Laughing
Тогава са прегръдки и целувки и изблици...
Пубери, какво да ги правиш ..

# 623
  • по течението на реката
Ганииии,честито и от мен!   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
Още много щастливи моменти ви желая!Дано все така да те радват децата ти и успешна реализация на каката в желаната професия!

Laughing Малкият дзвер не ми дава да я хвана за ръка по улицата, като пресичаме, дори и приятелски под мишница, но много пъти вечер вместо да си спи в стаята с кака си, идва при мен  Laughing
Тогава са прегръдки и целувки и изблици...
Пубери, какво да ги правиш ..

И у нас е така  Joy На улицата все се дърпа и цупи,а в къщи само чака баща и да е нощна смяна и се намърдва да спи при мен,вкопчва се с две ръце във врата ми като кърлеж,мята си крака отгоре и не мога да мръдна цяла нощ  hahaha

# 624
  • София
Еееех, Гани, щастливите емоции, които изпитваш сега, да те съпътстват цял живот – и покрай дечица и в личен план!  Hug
За лирическото отклонение...-  винаги с огромно умиление и някоя и друга сълзичка си спомням за тези неща! Децата ми също много обичат да им разказвам за първата им крачка, първата им думичка..., за различни мили „бебешки истории”. Винаги ни става едно такова топло, мило и прекрасно! И сякаш си ставаме дори още по-близки, даже по-, отколкото е възможно! И мисля, че поне на този етап и аз съм щастлива мама – пуберът, колкото и да е самостоятелен и „пораснал” (в своите очи) не се срамува да ме гушне и целуне пред обществото, аааа хич не е смотаняк и мисля всички, които го познават, ще го потвърдят! (това за смотаняка го пиша на майтап, по повод разговор, който проведох преди време с една девойка на „нашата” възраст, която ми изясни „общественото” мнение по въпроса).. Laughing

# 625
Момичета, моля Ви, дайте линк или пуснете списък с препоръчителна литература. Ние досега не сме отворили и страничка. А моят хубостник не писал, когато класната им диктувала списъка, защото се бил разбрал с приятел после да му го пусне по скайп. Което така и не стана, естествено.

# 626
Момичета, моля Ви, дайте линк или пуснете списък с препоръчителна литература. Ние досега не сме отворили и страничка. А моят хубостник не писал, когато класната им диктувала списъка, защото се бил разбрал с приятел после да му го пусне по скайп. Което така и не стана, естествено.
На първа страница има линк със задължителната литература.

# 627
Докъде стигнаха децата с книгите  newsm78
Моята чета, ама на два дена една страница
Засега сме прочели Дамата с рентгеновите очи, Дервишово семе, Крадецът на праскови и Един есенен ден по шосето  Laughing
Иначе не я карам да чете, когато прояви желание тогава

# 628
  • Пловдив
Офффф с това четене, нищо не прави, по цял ден е на компа, ама на всичко отгоре и малкия си е в къщи, баткото уж упражнява контрол върху дребния, та си има уж някакво оправдание за нечетенето.....и естествено философства: миналата година бяха дори още повече и почнах по-късно и пак си ги прочетох...

# 629
Мъка, мъка с тази л-ра... Малкият по сяда, ама десетокласникът, който има цял ферман и то повечето обемни, се прави на разсеян, вчера започна "Житие и страдание ....", която според мен е интересна и на места доста забавна, но каза, че имало много остарели думи и трудно разбирал! Реших да попрехвърля началото- ами не са чак такива думите, че да не се разбира. Един съвет, който срещнах някъде из форума- ако детето обича да чете, не е лоша идея ваканцията след 8 клас да попрочете някоя и друга книга от списъка за 10 клас, защото наистина са много и са обемни, докато тези за 9 клас са по-тънички.

Ако някой пък реши да прави диктовки по АЕ, ето един сайт, който ми хареса-http://www.learnenglish.de/dictationpage.htm

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 11:55 от maybeP

Общи условия

Активация на акаунт