Седми клас завърших вече аз, и за нови подвизи се стягам в осми клас

• 40 876
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте.
Честито на дъщеричката на ganis - много успехи и незабравими мигове през студенстките години.
Като гледам не само моичкият се размотава с четенето на задължителната литература, според него сега му трябва дълга и пълноценна почивка за да натрупа сили за осми клас ooooh! За сега още мълча, но скоро ще #Cussing out
Относно лиричното отклонение - и аз отново се развълнувах. Знаете ли по време на отпуската, на морето за първи път около нас беше пълно с бебета, малки дечица на по 1,2 и максимум 3 г., аз само им се радвах, някои ги гушках, целувах и т.н. Усетих, че много ми липсват точно тези моменти, а моят пубер само ми се смееше и при всяко новодошло бебе ми го показваше и викаше ето ти още една кукла за игра. Добре, че малкият още обича да се гушкаме и глезиме, е за  целувка за лека нощ, за някоя прегръдка и тийна се отпуска, но по сдържано.
Трябва да се връщам на работа.
Приятен, слънчев и спокоен ден  bouquet

# 631
Относно задължителната литература, на първа страница не виждам на Ивайло Петров, Преди да се родя  и след смъртта ми. Исках да попитам дали ще се изучава това произведение, и кои части от книгата, защото тя е разделена на Преди да се родя, И след това, И след смъртта ми  newsm78

# 632
Melia , на дъщеря ми са и дали за четене само частта "Преди да се родя".
Ето линк към всичките части-  http://chitanka.info/text/15974

# 633
  • Пловдив
Летисия, страхотен линк си дала, открих неизчерпаеми източници на "неща" за потъване в четене.

# 634
mama mariana, нали Simple Smile Има толкова много неща за четене от всякакви области. Не само художествена литература.
Тъкмо за еннайсти път си чета "Гордост и предразсъдъци" Simple Smile Така ми се иска и Бети да я прочете. Все пак главната героиня и се явява нещо като кръстница Simple Smile

# 635
  • София
Моята сладурана не е прочела нищо от списъка. Почива си Peace.  Сега чете Норбеков. Преди 2 седмици ходихме на очен лекар и тя има диоптър -2. Та купихме по нейното желание книгата - опитва да свали диоптъра Mr. Green

# 636
Melia , на дъщеря ми са и дали за четене само частта "Преди да се родя".
Ето линк към всичките части-  http://chitanka.info/text/15974

Благодаря.  bouquet

luss , няма за какво. Такива хубави неща трябва да се споделят с ближния Simple Smile

Моята е прочела няколко стихотворения и "Дамата с рентгеновите очи". Нищо от прочетеното не и хареса. Качила е на електронния четец на баща си няколко неща и уж като отиде при него да ги прочетяла, че така щяло да и е по-удобно. Не ми се хич вярва, че ще го направи още повече, че този път ще си води и приятелка и ще ходят пак за няколко дена на мото-рок фест. Това лято нищо не и се похваща. Друг път поне чете книги, които тя харесва, но сега и тях не ги поглежда. Поне се е отдала на рисуване Simple Smile

# 637
  • София
Летисия, аз ги чета с удоволствие.
Понеже не съм запозната с българска литература, класика, затова често чета книгите, които Миленка има за лятно четене Embarassed

# 638
  • Варна
Моята щерка не е почвала още задължителната литература, а и май няма намерение. За сметка на това здраво е задълбала в четенето на книги от chitanka.info, постоянно се дебнем кой кога ще вземе електронния четец.  Laughing Ще й сваля и задължителн та литература на него, пък да видим, като свърши Песен за огън и лед, може да се дореди до нея.

# 639
  • по течението на реката
Привет на всички  wavey
Минавам да почерпя,моите лъвчета стават на 14 днес.
Да ви е сладко!!!

# 640
mlambeva живи и здрави да са ти дечицата и само радост да ти носят!!!  bouquet

# 641
  • с/у ОколоМръсТното
ЧРД на лъвченцата ти, mlambeva!   bouquet Смело напред в живота и много късмет да имат!  Hug

# 642
  • с/у ОколоМръсТното
и тя има диоптър -2.

ако постигнете резултати, моля да споделиш. На дъщеря ми диоптрите са е вече към -3.
Аз също имам брошурка с разните му там очи упражнения и казват, че действали. Но няма интерес от страна на детето ми.

Лети, мерси за читанката  Heart Eyes  bouquet

П.П: Няколко дни вече мисля и асимилирам "Дервишово семе". Много интересно разказче  Flutter

# 643
  • София
mlambeva живи и здрави да са ти дечицата и само радост да ти носят!!!  bouquet

Честито и от мен! Да постигнат мечтите си!!!

# 644
mlambeva, честито на лъвската майка! Много здраве и късмет на порасналите лъвчета и още много поводи за гордост с тях! Да сбъдват мечтите си, да имат щастлива съдба и в живота да ги съпътства любовта!

Общи условия

Активация на акаунт