Седми клас завърших вече аз, и за нови подвизи се стягам в осми клас

• 40 869
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
mlambeva, да са ти живи и здрави порасналите дечица, много радост да ти носят и много успехи в новото /за щерката май беше старото, но няма значение/ училище, да си намерят добри приятели и да се чувстват спокойни!

Ние скоро ще трябва да понапазарим дрехи за школото, голям проблем ми е да намирам дънки за големия, защото се поизточи, но е доста слаб и  много трудно се намира нещо да му пасне. За тези, които живеят в голям град  пазаруването сигурно не е проблем, но ние гледаме при едно отиване до Варна да купим, каквото можем и пада голямо обикаляне. И разбира се, никога не успяваме да намерим всичко от първия път. 

# 646
  • София

mlambeva, Честит ви лъвски Рожден Ден! Да растат здрави и силни и обичани, лъвски успехи да постигат във всичко, много, много да ви радват!

# 647
  • по течението на реката
Благодаря на всички за прекрасните пожелания! newsm51
Денят ми винаги е по-хубав с вас.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 08:46 от mlambeva

# 648
mlambeva честито на порасналите тийнове и от мен  smile3525 newsm59 Пожелавам им безгрижно детство!

При нас лятото върви с пълна пара - хойкане и скитосване по цял ден и до късничко вечер. Задължителната литература нас не ни вълнува изобщо  #Cussing out #Cussing out Купон отвсякъде  hahaha Joy Joy Joy

Повечето време щерката и компания прекарват на ето тази пейка

Пейката е дълга 6 метра, висока е 2,40 и е широка 2,10. Просто уникална .... Цялата тайфа се нареждат на нея ...

# 649
  • София
Аааа, пейката е уникална! Peace

# 650
  • по течението на реката
 newsm47 Ауууууууууууууу върховна е!И аз искам тааааам  newsm45  smile3514 само дето не знам как ще си кача дебелото д.... горе  newsm62

# 651
Здравейте! Скоро не съм писал тук и незнам дали е коментирано някъде, но все пак ще попитам - някаква информация за родителските срещи на бъдещите осмокласници за 1 АЕГ и 2 АЕГ има ли ?!
Благодаря Ви предварително!   bouquet  bouquet

# 652
Здравейте и от мен.Аз също се интересувам има ли някой информация за  родителската среща на осмокласниците в 91НЕГ.

# 653
  • София
Здравейте и от мен.Аз също се интересувам има ли някой информация за  родителската среща на осмокласниците в 91НЕГ.
Провежда се след началото на учебната година или поне миналата година беше така - на 16.09.Казват на децата датата и часа на 15.09.Вечерта родителите намират залепен на входа списък с номерата на стаите, в които се провеждат родителските на отделните паралелки.  PeaceАко не са ориентирани къде точно  е стаята, охранителят на входа  съдейства.
Четиво с едногодишна давност по темата. Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512247.msg16326968#msg16326968

# 654
Благодаря за информацията!

# 655
От сайта на 1АЕГ:
Уважаеми Родители на новоприетите осмокласници в Първа АЕГ, поздравяваме Вас и Вашите деца за този успех и се радваме на избора Ви децата да продължат своето образование в нашето училище. Във връзка с началото на новата учебна година Ви уведомяваме, че на 08.09.2011г/четвъртък/ само за новоприетите осмокласници ще се проведе родитеска среща с класните ръководители на 8-мите класове, по обявен график на стаите за съответните паралелки във входното фоайе на гимназията. Начало на родителската среща- 18.00часа.

# 656
Точно един месец  Mr. Green

# 657
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/d … vreme_2011-12.pdf
Това, като че ли все още е проект. Ако някой има по-надеждна информация да я подхвърли насам.

Привееет на всички калени във форумите майчета. Лятото тече с пълно безгрижие на тийнейджърския фронт. Отпуската и тя си оттече. Събрахме тен , но не и колкото ни се искаше.  SadКакто знаете, винаги може по-вече. Sunglasses Преместването ни също е факт. Сега ремонтираме, ама ЯЯЯКО. Както някой по-горе е писал..."остава САМО месец....". Дано да приключим да тогава. До скороо!!!!

# 658
Остава цял месец!  Laughing Да се сложа в ролята на оптимиста  Grinning
Отдавна не съм влизала, пропуснала съм Двоен Лъвски Рожден Ден  Grinning И колкото и да е със закъснение да пожелая, да са много щастливи  и успешни близнаците!!!  bouquet

# 659
Списъците с паралелките за 8 клас някой знае ли кога ще излизнат ?! Питам за 1 и 2 АЕГ.

Общи условия

Активация на акаунт