Всякакви въпроси относно съдомиялните - 6

• 55 116
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
Мерси за отговора!

# 211
antonia,мерси !

# 212
Доста търсихме, но съдомиялна с два входа - за топла и студена вода, не намерихме. Някой с подобен проблем? Четох, че решение е да си сложиш термостатичен смесител. Някой да го е направил?

# 213
  • Варна
А защо ви е с два входа? Миалната си нагрява студената вода до необходимата Т.

# 214
  • Балчик
А защо ви е с два входа? Миалната си нагрява студената вода до необходимата Т.
За да използват топлата вода, дава икономия и съкращава времето за работа на миялната. Peace
Чела бях преди време как вързват към топла вода, но у нас това не е разпространено. Ние нямаме централно топла вода и не съм се интересувала подробно.

# 215
слънчеви колектори, имаме мноооого топла вода. free

# 216
  • Варна
слънчеви колектори, имаме мноооого топла вода. free
Тъкмо пишех, че е излишна гимнастика, когато прочетох този отговор. Grinning Най-добре се консултирайте с кадърен техник тогава.

# 217
Аз да ви се похваля, 4е моята съдомиялна ве4е пристигна и сега 4акам майсторите да се изнесат и да я изпробвам! Mr. Green

П.С.Джемма съжалявам за въпроса за съветите, но тези дни имах много работа и все не ми оставасхе време да про4ета темите, но се поправих. Embarassed

# 218
  • Балчик
Аз да ви се похваля, 4е моята съдомиялна ве4е пристигна и сега 4акам майсторите да се изнесат и да я изпробвам! Mr. Green

П.С.Джемма съжалявам за въпроса за съветите, но тези дни имах много работа и все не ми оставасхе време да про4ета темите, но се поправих. Embarassed

Е, няма нищо, де. Просто не виждам какво ново можем да кажем, което вече не сме казали. Peace
Ще чакаме отзиви за първото миене. Hug

# 219
А докато 4акам майсторите да се изнесат, някой може ли да ми каже какво представлява сушенето с топлообменник?Видях в един руски сайт, 4е сушенето е чрез топлообенник и сега се притеснявам дали ще суши хубаво.Търсих инфо в интернет, но не можах да намеря нищо. Thinking Е, все пак ще покаже де. Rolling Eyes

# 220
Ще суши бе, споко  Peace Не знам кво значи топлообменник, но така или иначе вече е късно да се чудиш и терзаеш. Приготвяй посудата  Wink

# 221
  • Балчик
С топлообменник е на принципа на конденза, т.е няма вентилатор. при тези миялни се препоръчва вратата да се остави отворена 5-10 минути след края на програмата, за да се доизсушат.

# 222
А сега де, а моята ли как ли суши  newsm78. Аз винаги оставям съдовете вътре поне час /понякога и цял ден де Mr. Green/. Понякога има конденз, друг път не.... Rolling Eyes

# 223
  • Балчик
А сега де, а моята ли как ли суши  newsm78. Аз винаги оставям съдовете вътре поне час /понякога и цял ден де Mr. Green/. Понякога има конденз, друг път не.... Rolling Eyes

Всички, които нямат вентилатори,сушат на принципа на конденза. И тези, които има вентилатори, също имат програми с кондензационно сушене. Peace

# 224
Ще суши бе, споко  Peace Не знам кво значи топлообменник, но така или иначе вече е късно да се чудиш и терзаеш. Приготвяй посудата  Wink

Дано суши, ина4е я мятам през прозореца Crazy Но нямам големи надежди, защото съм 4увала, 4е по принципа на конденза не сушели добре ooooh! А аз посудата ги приготвям от в4ера Flutter

Общи условия

Активация на акаунт