Всякакви въпроси относно съдомиялните - 6

• 55 116
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
Не е точно така. Чинии,чаши, прибори ще са добре изсушени. Тави, тенджери и тигани- с капки по тях. А тефлонови и пластмасови съдове ще са мокри. Физика.

Пак казвам- отвори вратата за 30 минути след края на програмата и няма да имаш гтрижи с мокри съдове. Peace

# 226
Не е точно така. Чинии,чаши, прибори ще са добре изсушени. Тави, тенджери и тигани- с капки по тях. А тефлонови и пластмасови съдове ще са мокри. Физика.

Пак казвам- отвори вратата за 30 минути след края на програмата и няма да имаш гтрижи с мокри съдове. Peace

Дано да си права.Благодаря ви!  bouquet

# 227
  • Балчик
Дано да си права.Благодаря ви!  bouquet

Освен че съм учила физика, ползвам и съдомиялна от много години. Peace

# 228
Съдомиялната ве4е е изпробвана и се справи отли4но на първия си тест.Заредих я със съдовете от в4ера и съдовете от рождения ми ден. Heart Eyes Тя даже и от мен по-хубаво мие. Crazy Със сушенето се справи отли4но, само по тефлоновия тиган и по пласмасовите съдове имаше малко капки. Hug

# 229
  • Балчик
Съдомиялната ве4е е изпробвана и се справи отли4но на първия си тест.Заредих я със съдовете от в4ера и съдовете от рождения ми ден. Heart Eyes Тя даже и от мен по-хубаво мие. Crazy Със сушенето се справи отли4но, само по тефлоновия тиган и по пласмасовите съдове имаше малко капки. Hug

Супер. Hug

# 230
Браво! Отдъхни си вече и цапай на воля  Peace
Джемма позна до последна капка къде ще са щетите  Laughing

# 231
До момичетата имащи съдомиялна ARISTON-имам следния проблем след края на програмата съдовете в нея са перфектно чисти ,няма никакви петна по тях ,но с отварянето на вратата се натъквам на пяна в долната част на съдомиялната.Не е в големи количества,веднага почти се изпарява след отваряне на вратичката, но достатъчна за да ме притесни ,защо така се получава.Ако някой има отговор моля да го сподели!

# 232
Малко в повече идва препарата просто.
С какво миеш?

# 233
с финиш ..какво предлагаш да направя.дали не трябва да променя и стойността за твърдостта на водата-четах някъде че тази пяна може и от това да се получава.как да съм сигурна че съдовете са добре изплакнати.

# 234
Пяната по дъното е доказателство, че съдовете не са добре изплакнати.
Пяна може да има и от течността за изплакване.
Ако машината е за 9 комплекта, 1 таблета е много. Ако машината е за 12 комплекта, но не е пълна докрай - 1 таблета отново е в повече.
Друг момент - ако машината не е нивелирана правилно. Обикновено съдомиялните машини трябва да се монтират със съвсем лек наклон назад. Имам предвид свободностоящите.

А твоята машина за колко комплекта е?

# 235
10 комплекта.да разделям ли таблетката.течността за изплакване гланца ли е .

# 236
Разделяй таблетата. Според мен е в повече, ако машината не е заредена до дупка с наистина мръсни съдове - загоряло, мазно и пр.
Да, течност за изплакване и гланц е едно и също.

# 237
миличка много ти благодаря за отговорите и съветите ,виждам че си доста запозната по темата.ако имам още въпроси ще се радвам да ми отговориш отново.ще пробвам с половин таблетка и ще пиша какъв е бил резултата.

# 238
До момичетата имащи съдомиялна ARISTON-имам следния проблем след края на програмата съдовете в нея са перфектно чисти ,няма никакви петна по тях ,но с отварянето на вратата се натъквам на пяна в долната част на съдомиялната.Не е в големи количества,веднага почти се изпарява след отваряне на вратичката, но достатъчна за да ме притесни ,защо така се получава.Ако някой има отговор моля да го сподели!

А на каква програма миеш? Плакнеш ли съдовете преди да ги сложиш в миялната? Защото ако миялната е със сензори за замърсеност и ти плакнеш предварително, тя ги регистрира като чисти и подаването на вода е недостатъчно, за да измие съдовете. Затова ти остава препарат.

# 239
И моята е за 10 комплекта и 1 таблетка ми идва много (ползвам Грюн Греен) .Рядко слагам цяла, когато са мазни или доста загорели съдовете.  Не ползвам гланц  Peace

Общи условия

Активация на акаунт