Всякакви въпроси относно съдомиялните - 6

• 54 149
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Аз малко офф топик да се изкажа.. Simple Smile
Защо се шири твърдението,че втора употреба машините не стават?!
Да разсъдим : Купувате си нова. От магазина за Н лева. След около две години обаче по ваши си причини искате да я смените / омръзнала ви е, малка и т.н.../-но си работи идеално! И я продавате. Къде е разликата сега ? Май само в смяната на собствеността ?

# 76
Какви са тези капсулки? Таблетки ли имаш предвид?
   Ми те не са точно таблетки,а в найлонова опаковка /водоразтворима/ е препарата и към него след преградка има добавен гланц с различен аромат /мойте са портокал/

# 77
Днес ходих до едно магазинче за препарати с паралелен внос и си взех някаква немска сол Фрешактив 2кг. на едри кристали за 4.50лв. и капсулки на Fairy всичко в едно 20бр. за 6,50лв., сега остава да си чакам миялната  Simple Smile

# 78
Благодаря ви за отговорите Hug Ще прегледам пак упътването, но ми се струва, че моята е с фиксирани програми и изключването на някоя от функциите става само с избор на съответната програма.. Пускам я и на стандартната, и на нощната и разлика в ефекта няма. Ето това е модела. В събота ще й взема някакви таблетки и ще разберем, предполагам Thinking
И моята е такава, наистина няма функция за изключване на сушенето . Аз не съм ползвала гел, но и с таблетките понякога не са сухи . Най-често остава вода по чашите, които имат вдлъбнатинка отгоре като са обърнати (не знам как да обясня  Blush)

# 79
  • Балчик
Аз малко офф топик да се изкажа.. Simple Smile
Защо се шири твърдението,че втора употреба машините не стават?!
Да разсъдим : Купувате си нова. От магазина за Н лева. След около две години обаче по ваши си причини искате да я смените / омръзнала ви е, малка и т.н.../-но си работи идеално! И я продавате. Къде е разликата сега ? Май само в смяната на собствеността ?

А кой е казал,че не стават? Зависи от модела. Има втора употреба машини, които може да не са много употребявани, но са морално остарели- клас Б например- ( може да не мият идеално и съдовете може да не излизат съвсем сухи). За да ги сменят хората, значи наистина са морално остарели. Всичко зависи от това, какво искате. За едни стават, за други- не. Peace

# 80
Какво означава в описанието на машината:
"Възможност за работа с таблетки 3 в 1"

Ако го няма като опция - не може да се използват комбинираните таблетки - 2,3,5,6 и т.н. в 1 ?

# 81
  • Балчик
Означава единствено и само, че изключва светлинните индикатори за сол и гланц, да не светят.  Simple Smile Не е вярно, че без тази функция не можеш да ползваш комбинирани таблетки. Peace

# 82
Какво означава в описанието на машината:
"Възможност за работа с таблетки 3 в 1"

Ако го няма като опция - не може да се използват комбинираните таблетки - 2,3,5,6 и т.н. в 1 ?

Ами    може  да  си   се ползва  .Просто трик  на продава4а Simple Smile)

# 83
Означава единствено и само, че изключва светлинните индикатори за сол и гланц, да не светят.  Simple Smile Не е вярно, че без тази функция не можеш да ползваш комбинирани таблетки. Peace

Аха;-)) Аз да питам;)
Значи "казваш" й, че ще ползваш 3 в 1, и да не те тормози, че не си й напълнил отделенията за гланц и сол.
Мерсаж!  Peace

# 84
  • Балчик

Аха;-)) Аз да питам;)
Значи "казваш" й, че ще ползваш 3 в 1, и да не те тормози, че не си й напълнил отделенията за гланц и сол.
Мерсаж!  Peace
Peace

# 85
Та относно машините втора употреба..
Моята е клас В наистина, но си мие. Много важно,че не са напълно сухи-изсъхват. Въпросът е, че я пълня вечер,настройвам на нощна  и отивам да почивам. А не вися като паяк пред мивката 2 часа и хабя един бойлер вода.
Но всеки според потребностите си. На този етап ми е достатъчна.

# 86
  • Балчик
Но всеки според потребностите си. На този етап ми е достатъчна.

Точно така, важното е ти да си доволна. Peace

# 87
На моята индикатора за гланц си свети постоянно, независимо дали е включена опцията за таблетки. Направо й се чудя за какво я има при това положение Thinking Даже в упътването си го пишеше, и ако се ползвали таблетки да не му се обръща внимание..

# 88
Момичета,
Какво ви е мнението за тази миялна http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0002223&ca … 0%B8%D0%BD%D0%B8?

# 89
  • Балчик

Хубава е машинката и за марката съм чувала добри отзиви. А и цената и е добра според мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт