Всякакви въпроси относно съдомиялните - 6

• 54 516
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Няма значение какви са ти препаратите, правилно си настроила солта. Peace

# 451
Имам два въпроса
-Съдомиялната ми е Беко 5830,45 см.При първоначалната настройка на солта се справих,а сега,като реших да я променя-не и не.Натисни онова,задръж това,сменяй с незнам кой си бутон.Не става.Явно първия път е било въпрос на късмет,че я настроих от раз,а сега бъркам нещо.Моля,който има такава-нека се отзове ако има някаква хитринка,която изпускам.
-При купуването направих теста с лакмусчето,оказа се ,че водата ни е много твърда и трябва да настроя солта на 4.Направих го без много-много да мисля и сега се чудя дали не сгреших. Препаратите ми са 3 в1, 5 в1 и значи имат сол.Ясно,че и аз трябва да сложа,но дали не прябваше да го настроя на 1 или 2-просто добавка към препарата?

Ако си доволна от измиването не пипай по-добре. Simple Smile

# 452
Няма значение какви са ти препаратите, правилно си настроила солта. Peace

Солта ли, на моята май само гланца се настройва  newsm78, сега пак ме замислихте

# 453
  • Балчик
Е, не може да е само гланца.И солта се настройва според твърдостта на водата. Peace Прочети си упътването.

# 454
Благодаря за отговорите.Да,доволна съм от измиването.Но нали все пак гледаме да е оптимално-откъм качество и цена.Ако е по-висока степента,солта ще свършва по-бързо.

# 455
  • Балчик
Благодаря за отговорите.Да,доволна съм от измиването.Но нали все пак гледаме да е оптимално-откъм качество и цена.Ако е по-висока степента,солта ще свършва по-бързо.

Е, да, но това което си мислиш, че е в таблетките не върши същата работа, съвсем различно е и при твоята твърдост на водата, ще прецакаш машинката.

# 456
Е, не може да е само гланца.И солта се настройва според твърдостта на водата. Peace Прочети си упътването.

Сигурно съм я настроила, но не помня вече  Embarassed, толкова много четох и питах в началото, но минаха вече почти 5 години от тогава  Mr. Green

# 457

Моята също няма настройка на солта, или поне аз не открих от къде се прави това.Става въпрос за  Аристон LFT 114 НА  Разпитвах,снимки пращах в по предната тема и така и никой не можа да я разгадае тая моя машинка.
То не е късно, ако сега някой има идея как да го направя да свирка :whistle  Иначе я ползвам от няколко дни и нямам никакъв проблем с измиването.
Имам и един въпрос- Мога ли да мия кана Брита в миялната?

# 458
sapfir аз имам друг модел на Аристон, не е за вграждане. При мен се задържа бутона P, който е за избор на програма и се появява H2O и цифра на степента и си я настройвам от там.

# 459
Сапфир, ето ти линк към ръководството :
http://imagebank.indesitcompany.co.uk/brochures_online/pdf/Hotpo … 03_UK-USA-AUS.pdf

страница 10

# 460
Благодаря ти!  Hug  Аз иструкция на инглиш нямам-кой знае де са я запиляли.Но пък си имам недопреведена на БГ и това за натискането на бутона Р го пише, ама като не се разбира -"трябва да светне....."ама к`во да светне  Grinning

# 461
Оффф, тия побългарените въобще не ги гледам. Търся си оригиналните  Peace

# 462
Преводите наистина са уникални. Аз на два пъти се шашкам защо индикатора за липса на сол свети въпреки че съм сложила сол, а то се оказа грешен превод и индикатора бил за липса на гланц. Whistling

# 463
sapfir аз имам друг модел на Аристон, не е за вграждане. При мен се задържа бутона P, който е за избор на програма и се появява H2O и цифра на степента и си я настройвам от там.
по същия начин е и на моя аристон

# 464
  • Балчик
Моята също няма настройка на солта

Благодаря ти!  Hug  Аз иструкция на инглиш нямам-кой знае де са я запиляли.Но пък си имам недопреведена на БГ и това за натискането на бутона Р го пише, ама като не се разбира -"трябва да светне....."ама к`во да светне  Grinning

Значи все пак има настройки. Wink

Общи условия

Активация на акаунт