Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 484
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
mrm и аз доста се чудих, четях и не пипах, но надявам се да нямаме проблем. Сега трябва да го мажа с риванол сутрин, а вечер с Абрикорт, като сутрин и вечер също подмиване с калиев перманганат във водата. В петък пак трябва да отидем да види педката как е положението с пишока. Peace

mariyap аз ти благодаря за идеите за захранването, ще се възползвам от предложението ти за авокадо, а ще изчакам с картофа...чудя се само да дам ли пащърнака утре? Ще продължавам и да настоявам по малко и с оризовата каша, както и с тиквата. Пюрето от тиква си го ядеше с кеф но днес не чак толкова. Като взех да го дояждам - ами и на мен не ми хареса, нещо го бях поразредила повечко Blush
Авокадото как точно се прави на пюре?

УАУ...elenia страхотни са ти дечицата!!!!Миличките, да са ви живи и здрави!!!Каката много прилича на теб! Hug

# 601
  • София
ох, аз днес за втори пореден ден се пробвам да му дам тиква - е не му харесва и това е. Даже се потресе от погнуса. Сега смятам да направя 2 дни пауза и да му предложа морков. Мисля си, ами ако нищо от това което предлагам не му харесва, тогава какво ще яде  Thinking

# 602
  • sofia
ох, аз днес за втори пореден ден се пробвам да му дам тиква - е не му харесва и това е. Даже се потресе от погнуса. Сега смятам да направя 2 дни пауза и да му предложа морков. Мисля си, ами ако нищо от това което предлагам не му харесва, тогава какво ще яде  Thinking
Пробвай ябълка с тиква!(ако си въвела ябълка де)

Елениа, децата са страхотни

# 603
  • София
Пробвай ябълка с тиква!(ако си въвела ябълка де)

не съм въвела нищо друго, всъщност вчера започнах за първи път да захранвам

# 604
  • sofia
До колкото помня Влади на Бубето по същия начин не приемаше новите храни на първия ден, но в следващите дни нямаше проблеми и захранваха успешно

# 605
  • Сандански
Еления страхотни дечица HugА Викчо изглежда по-голям от своите почти шест месеца.Сподели как е приел киселото мляко,че и аз се чудя кога да му дам да опита.

Емили избираш по-узрял плод(или го изчакваш да поузрее т.е.да поомекне),обелваш и намачкваш.Можеш да разредиш с кърма Peace

Пепи аз за първи път попадам на по-гъсто пюре.Картоф с тиквичка давах преди това,но като че ли не беше толкова гъсто newsm78Нищо де опита учи - щом е гъсто разреждаме Peace

bimbim не се притеснявай HugВсе нещо от това,което  предлагаш ще хареса.Както бях писала от нещата,които въведох до сега Божидар харесва само тиквата и оризовата каша.Така че давам пюрета,които са в комбинация с тиква,по натам ще почна да му давам и други комбинации,но нека първо поопита повече неща.А и четох,че за да хареса нещо детето трябва да му се предлага 7-8 пъти(не в последователни дни)  Peace

Днес дадох пюре от ябълка - 4 лъжички.Като за начало го хареса,ще видим по натам. Mr. Green

П.П.Днес съм на всяка манджа мерудия,ама като е жега сме си вкъщи,а и батковците отидоха на село и компа е само мой Mr. GreenКъде са всички? newsm78Бебеш,Мила,Бубето?

# 606
това е моето съкровище. На 5 месеца
Еления страхотни са и двамата.

# 607
 Мацки, тези които вече сте правили кръвни изследвания, знаете ли дали стойностите при бебета са по-високи?

Честити половин годинки! Да са живи и здрави всички бебчета!   bouquet

# 608
Честити половинки!!!

Бебеш, много хубави новини!
Нощни, честита ви къща! Много любов и щастие да споделите в нея!!! (не бях изчела всичко назад)

Днес мислих да започна да захранвам, ама Калина беше такъв кисельоч сутринта, че се отказах! Уж я доведох на хлад... По обяд, докато се опитвахме да се приспим взе че се обърна най-накрая, успокои се, заспа и сега вече е спокойна! И се върти като пумпал  Crazy

В тия жеги с това непрекъснато сучене (не ще вода и не ще) съм се издула като бидон и започнах отново да си слагам подложки  Shocked

# 609
Здравейте  Simple Smile

Честито на всички бебки и бебчовци, които имат месечинки днес  Hug

Бубе, много сладко се движи малката Влади....май момиченцата по-бързо пропълзяха, страхотни са.

Отчет от нас - вчера бяхме на консултация, вече Мартин е 8660 кг. и 68 см. Биха ни трети прием на хепатитната, взеха ни кръв и урина за изследване, които вече излязоха. Още незнам мнението на педката, но аз смятам че всичко ние е наред. Каза ми да започна да давам краве сирене и глутен, като му правя попара.

Приятна вечер  Peace

# 610
Утре в "На кафе" темата ще е за захранването  Peace

# 611
  • София
Утре в "На кафе" темата ще е за захранването  Peace
Hug  мерси адашке за инфото!!!

# 612
  • София
Адис, на Ивка са завишени MCHC и гранулоцитите. Защо питаш?

# 613
  • sofia
хемоглобина на бебетата колко е добре да бъде?

# 614
  • София
На листчето пише, че трябва да е от 107 до 131, но не знам дали е за бебета или по принцип. На нашето е 126.

Общи условия

Активация на акаунт