Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 753
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Тя сА притесни сега за балкона, как Ши гУ изпуска, после кой Ши гУ надувЪ...Уфффф, и нейната не е лесна

# 151
Въх, докато Лоли се чуди как ще надува и разпуска балкона, аз да покажа тука едно съкровище

# 152
Въх, докато Лоли се чуди как ще надува и разпуска балкона, аз да покажа тука едно съкровище

въх !туй милото...от кво ли е така newsm78

# 153
Ами май е влизало в студена вода и затова са се свили  newsm78

# 154
ма как ши му са ссе свили бе ЗУЗИ -аз мислех че това са в отпуснатия вид.... Shocked Mr. Green

# 155
ма как ши му са ссе свили бе ЗУЗИ -аз мислех че това са в отпуснатия вид.... Shocked Mr. Green

Имаше един такъв виц преди години....така, де, още си го има:

Един дядо излезнал от студената морска вода и топките му висяли до земата. Едни младежи го видяли и започнали да му се смеят. Той ги погледнал засрамен и казал: "Кво сА смеЙти бе, и виЙ да влезете в таз студена вода, и вашите Ш сА свият".
 hahaha hahaha hahaha

# 156
А гледай сИга, пак едни чудеса намирам тука

Кажи ми кво запамИ там?

# 157

Имаше един такъв виц преди години....така, де, още си го има:

Един дядо излезнал от студената морска вода и топките му висяли до земата. Едни младежи го видяли и започнали да му се смеят. Той ги погледнал засрамен и казал: "Кво сА смеЙти бе, и виЙ да влезете в таз студена вода, и вашите Ш сА свият".
 hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha а видЕли...

# 158
А гледай сИга, пак едни чудеса намирам тука

Кажи ми кво запамИ там?
тука като мисирки ли Сми облечени...ши стъпвамИ на червения килим ми сЪ струва.... hahaha hahaha hahaha

# 159
Ама виж кви смИ опулени, в очакванИ смИ на нещУ май
Само да не е някой сатър наточен  hahaha

# 160
не бе ЗУЗИ къв сътър....ши прайм примоция няква...в тъз жигулка...няма как да не е нещо лъскаво... Mr. Green
на тоз пък ко му е ? newsm78А ко не ми дадат изпита с 6 и аз така .... Mr. Green Mr. Green Mr. Greenши постъпя... Mr. Green

# 161
Мале, Близнацо, ама ти мноУ лоша си ма  Shocked Ши палиш, а?

В колко часа ти е изпита? Да знам да стискам тез кокшите пръсти. Те само три, ама за 10 вършат работа. Ти не учиш ли в Свищов? Как Ши хвърчиш до там сутринта  newsm78

# 162

Не смИ глупави!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 163
Мале, Близнацо, ама ти мноУ лоша си ма  Shocked Ши палиш, а?

В колко часа ти е изпита? Да знам да стискам тез кокшите пръсти. Те само три, ама за 10 вършат работа. Ти не учиш ли в Свищов? Как Ши хвърчиш до там сутринта  newsm78
оф не знам...ши мЪ карат ли...пред университетеа ли ши сспа...не знам ама да ми го дават щото ги взривявам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ний ко прайм пУд тъз маса брей?????игати кокошкитИ дет сми.... hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 164
Аз скокнах на бържи турих един рататуй във фурната, че утре да има за ядене Mr. Green

А за балкона, хич не ми е голям, ама роклята побира малко Joy По-големият номер на снагата шупти, пък явно си е за без сутиен направена Mr. Green

Иначе роклята със 70% намаление излиза 60лв (сайта не го гледайте той е руски).

А за цветовете, аз много обичам розовко и лилавко, 100% съм сигурна че тази рокля ще бледнее пред тези на колежките Mr. Green все пак има само тюл и цветя  Mr. Green Липсват пайети, мъниста, точки, пИпИруди...

А, аз се спрях на друг тУЪлет:

Общи условия

Активация на акаунт