SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 294
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Ху'у (мързеливо 'Хубаво'), пуцай! И аз разтварям и чакам.

Edit: Ъ! Две снимчици и стигало ми. Започваш и не довършваш - грехота Crossing Arms .

# 316
Оооо, имам тук и една по-тежка артилерия, но като добра ваша съфорумна дружка ще я запазя за по-късно Laughing Засега и това ви стига.

Всъщност ето едно малко куршумче

# 317
Тъкмо се сгорещихме тука и вие спирате.
Ама - ха!  Crossing Arms

# 318
Amore,
Имаш късмет, че едната кола е на сервиз и отивам да си прибера мъжете, иначе щеше да видиш ти Laughing .

# 319

Всъщност ето едно малко куршумче

Ауу... *припад*
Тъкмо е тъмно, не се вижда "мистериозната" дама... Я си признайте, коя е?!
Аз съм, не се бийте!  Naughty

# 320
  • # супернатурална #
Излагам се доброволно под приятелския огън! Нека гърдите ми храбро да  да посрещнат залпа. Ударната вълна ме лашна мощно и ушите ми естествено писнаха  Laughing Може и да е от жегата  Rolling Eyes
Импалко  Hug приятно прекарване, ама  Shocked  5 седмици?! Защооо  Tired Дано случиш на отзивчив рецепционист  Wink А по повод почивката без компа и ние сме в чуденка. Само да вметна, че миналото лято бяхме без. Освен, че много ми липсвахте, поради факта, че не зяпах всеки ден Сам/Джаред, на 3 -тия ден започнах да се заглеждам по съпружието. Ама яко да се заглеждам  Joy

# 321
Amore,
Имаш късмет, че едната кола е на сервиз и отивам да си прибера мъжете, иначе щеше да видиш ти Laughing .
Искам, искам, искам (но по-късно, като прибереш мъжете Laughing)

# 322
Галче,
Благодаря Hug . Целият ти пост ме разсмя Joy - страхотен.

Дано случиш на отзивчив рецепционист  Wink
Е, може и да го насиля, няма проблем. Миналият път, скоро беше, гледах компютъра на рецепцията и едва ли не се облизвах. Кой знае за каква извращенка са ме помислили hahaha . Представи си да бях помолила да го ползвам, да ми разрешат, да отворя темата и да започна да издавам разни доволни звуци Joy : 'Ooo, Самиии, оооо, Диййййн...'

# 323
  • # супернатурална #
Представи си да бях помолила да го ползвам, да ми разрешат, да отворя темата и да започна да издавам разни доволни звуци Joy : 'Ooo, Самиии, оооо, Диййййн...'
Хапейки устни, дишайки тежко, с опулени навлажнени очи  Joy
Знам, че си имаш, само те подсещам да вземеш два чифта. Само така ръцете ти ще са свободни, а съпружието и Пазителя на свещения комп - обезвредени за достатъчно време, та да огряваш и тук.

Laughing

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 17:52 от Г. Краули

# 324
  • гр. София
Аз таковата.... Rolling Eyes....дали мога да прекъсна горещия ви разговор и да питам нещо?

Бичито, кога ще си свободна (след като кацнеш на родна земя)? Да вземем и лееекинко, така, да пообмислим нещо за срещата...Че то ей сега ще литне времето.
Идеи? Предложения?

# 325
Ох, как ме развеселихте само.Седя и се кискам.
Някой беше споменал V-деколтета и веднага се сетих за това и особено погледнете горната дясна половина.

Само на мен ли ми се струва,че има нещо червено на врата или ми се привижда от жегата.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:07 от jennifer3

# 326
  • # супернатурална #
Розе, а-ха да прекъснеш "горещия разговор" и Джен нареди едни V - та... Whistling  Laughing
А иначе, да си кажа и аз - от 8ми до 14 август сме на морето. Преди и след това - която кажете събота или неделя съм на линия. Ако срещата ще е магистрална (ей, не се отказвам  Mr. Green ) може и през седмицата.

# 327
  • гр. София
Ох, как ме развеселихте само.Седя и се кискам.
Някой беше споменал V-деколтета и веднага се сетих за това и особено погледнете горната дясна половина.

Само на мен ли ми се струва,че има нещо червено на врата или ми се привижда от жегата.

Не само на теб. Я да си признае коя от вас му го е причинила? Laughing

# 328
  • # супернатурална #

smile3521

Признавам си, че с радост БИХ му го причинила. Редом с куп други неща.

И понеже се зарових в снимки от сета и понеже се оказах достатъчно време свободна за да мисля за глЮпости , да споделя:

Какво бедро.  Heart Eyes Да можех поне с ръка да го обходя  Grinning

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:42 от Г. Краули

# 329
  • гр. София
Галче, да очакваме ли сега да сложиш и снимки на рамене, гърди, ръце и пр., за да обясниш нагледно как искаш да ги обходиш с ръка?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт