SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 232
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • # супернатурална #
М-нее, още съм на бедрото  Laughing Толкова е дълго! И стегнато!! Мога да танцувам на него  Blush

# 331
  • гр. София
Ох, това не знам защо ми напомни на онзи виц, дето един спасител видял една хубава мадама на плажа и я поздравил така "Долар ден". А тя отвърнала "Дал бог бедро"... Laughing

# 332
- Импала, ела да ме вземеш - Краули ме нахапа Sad Sad Sad .
- А, да, и мен да ме нахапе?! Оправяй се сам - да не си расъл толкова хубав.

Ох, бедрото, ох, самското, може и джаредовото - ще мижа, пък на вкус и допир вероятно е същото.

# 333
Здравейте , момичета, виждам, че още обсъждате от кого са следите върху врата на Сам и мерите колко е дълго бедрото му.Идвам да ви се оплача.Аз по принцип гледам spn online във Vbox.Една мацка ги качва епизодите със субтитри и с много хубаво качество.Сега тъкмо се настанявам да гледам 2 сезон 13 епизод(аз само 2-ри сезон не съм гледала и сега го гледам) и виждам че епизодите ги няма. Пише Свръхестествено - сезон 2 , епизод 13Това видео вече не е достъпно!
Не че не ги намерих епизодите в друг сайт обаче съм им бясна на Vbox. #2gunfire  #2gunfire #2gunfireРъцете ми не уцелват клавишите от яд.Сигурно заради авторските права са ги изтрили и има само епизоди , разделени на части и озвучени на бг със ужасни гласове.Знам, че вие ги теглите епизодите и нямате такива проблеми обаче нямам на кой друг да се оплача и да ме разбере.

# 334
  • # супернатурална #
Импалко, не бой се, теб по-леко  Wink
Ау, Джен ме подсети, снощи си пуснах приспивателното-сега съм на сезон 1, обачец - НЪЦ!
Джен, ти къде ги гледаше, аз тука: http://www.vbox7.com/byuser:lotusa?q=supernatural. Интересното е, че всички други клипове от lotusa са достъпни, само сериите на СПН - не. Може ли да дадеш линк за сайта в който си ги намерила  Praynig

# 335
Да и аз там ги гледах епизодите.Ето линк към новия сайт http://gledaiseriali.com/2010/07/13/%D1%81%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1% … B7%D0%BE%D0%BD-2/

Озвучените на бг във Vbox са ужасни.Само като чух Джаред ПадалеЦки и ми призля.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 21:41 от jennifer3

# 336
  • # супернатурална #
Джен, благодаря! Но ужасно засича! Само при мен ли е така?
Съвсем го обърнах на чат, приемете моите извинения  Grinning

# 337
Здравейте,
Много са готини работните снимки от началото на 7 сезон (благодарско на Златото, че ги намери не-тагнати) - да видим, че някои от нас докато все още се потим из тук, задокеанските ни идоли също са се хванали на работа, а не като Импалка Hug ... на 5-седмична почивка, за която дружно завиждаме, но ти пожелаваме да си изкараш добре и да се завърнеш при нас с нови сили. Mr. Green

Отивам да гледам епизода от 1 сезон, в който на онази чернокожата мадама не й се удаде шанса да я смачка призрачен камион, но я смачка по-желаният (от моя гледна точка) Уинчестър (ех, щастливка!)

На вас лека и благодаря, че ви има!

# 338
Да, и от мен благодарско за Злата  Hug И на Галка за извинението по случай обхождането и обкрачването  Grinning  Аууу и на Импалка за едни думи по-напред, едни описания нагърчващи и натопорчващи  Mr. Green   bouquet

Аз съм си свалила сериите от Замунда и си ги кътам на диск. Какви предимства дава Vbox-a ? newsm78  Не ги разбирам много тези неща.

За протокола - след следващата седмица съм възможна да скоча до Сф или където се разбере групичката ни. Но и магистрално не звучи зле  Grinning

Лека уинчестърска и не отваряйте вратата на хладилника  нощно време, не е полезно за фигурата  Mr. Green  Joy

# 339
добро утро без таговеееее

Цък за по-голямо удоволствие

# 340
      За добро утро малко агнешка закуска от балалайката  Grinning

Много са хубави на новия сет. О, Джаред се е разхвърлял по V  Grinning Heart Eyes

# 341
  • # супернатурална #
Оо, добро ще е, с такива снимки  Heart Eyes
От мен едно каубойско клипче. Подписвам се с всички крайници под казаното от фенката на финала  Peace

Люс, подписът ти как ме кани... Rolling Eyes

# 342
  • В средата на времето
Тренерът е толкова хубав на тези снимки Flutter Heart Eyes

Дженсън тук е застанал малко ала Сам във френската грешка и сцената с лошата актьорска игра Grinning

Благодаря на всички за новите снимки  bouquet Hug

# 343
  • гр. София
Джен, благодаря! Но ужасно засича! Само при мен ли е така?

Пусни го и го остави на пауза известно време. Отдолу се запълва една черна черта после като го пуснеш. Колкото по-дълго е било на пауза, толкова по-голяма част от епизода се е заредила и ще можеш да я гледаш без да насича. Ако пак спре, пак натисни пауза и го остави да се зарежда.  Grinning

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 11:09 от Зимна роза

# 344
Я Shocked ! Надникнахме очаквателно, но няма никого Rolling Eyes . Ми 'начи ще се забавляваме само двамата, запълвайки, Галче, щателно, Галче, всички, Галче, празнини, Галче, Whistling . Галче Joy !

Общи условия

Активация на акаунт