SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 250
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. София

Розе, не се притеснявай за епизода, ще го завършим преди есента (аз съм на линия, нищо че съм на почивка. Само последната седмица на юли ме няма ...). Ако Бела и Солти не могат, Сити, ти и аз ще му видим сметката, нали  Hug

Ако се наложи и тая жертва ще дадем  Joy Joy Joy

# 301
Реших да замина без компютър, но доколкото се познавам пак ще загледам влажно рецепциониста, понеже има такъв, а през телефона не ме и хубаво Crazy . Към края на 4-тата седмица - може и рецепционистката hahaha .
От новите снимки много ми хареса тази, но надписът е уДжасен #Cussing out :

Ох пак това деколтеее

# 302
  • гр. София
Реших да замина без компютър, но доколкото се познавам пак ще загледам влажно рецепциониста, понеже има такъв, а през телефона не ме и хубаво Crazy . Към края на 4-тата седмица - може и рецепционистката hahaha .
От новите снимки много ми хареса тази, но надписът е уДжасен #Cussing out :

Ох пак това деколтеее

Слънце, кърпичка за лигичките искаш ли?  Grinning

# 303
Дамм, как нежно гали ключиците, как подчертава вдлъбнатинките между тях и раменете, как палаво разкрива отсечката между влъбнатинката на шията и края на V-тo, която ме докарва до екстаз.

Розенце,
Пак хапя веригата, за да не отговоря Mr. Green . Иначе, интересна кърпичка Grinning .

# 304
Дамм, как нежно гали ключиците, как подчертава вдлъбнатинките между тях и раменете, как палаво разкрива отсечката между влъбнатинката на шията и края на V-тo, която ме докарва до екстаз.
Спри, моля те, умолявам те, че и без това ми е тооолкова горещо Crazy

# 305
Ето още снимки от сета на новия сезон.

А Дженсън е тоооолкова хубав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 306
Здравейте, за анализа на снимките съм съгласна и двамата са много хубави само надписа да го няма.
Лош надпис.

Зимна роза, Лили, Бичи радвам се, че сте харесали стихотворението ми  Simple Smile, въпреки че не е нищо особено.А  Бичи относно форумния епизод може някой път да се включа, но по-късно.

# 307
Аз също си отстъпвам реда, но след като някоя от вас пише сега, аз съм след нея.  Laughing

# 308
Хм, любопитно ми е ако имаше някакъв ред, какъвто и да е, при Сам и Дийн, дали така лесно щяхте да си отстъпвате реда, м? Laughing

# 309
Значи не искаш да четеш за мускулестото дясно рамо на преден план, за косата, която бих хванала, за да извия главата му назад, за крайчето на ухото, в което бих впила устни и леекичко зъби?

# 310
Значи не искаш да четеш за мускулестото дясно рамо на преден план, за косата, която бих хванала, за да извия главата му назад, за крайчето на ухото, в което бих впила устни и леекичко зъби?
Ауу, и това прочетох. Отивам за лед, то се е видяло Joy

# 311
Ммм... Кубче лед, което да плъзнеш по кожата му, да видиш как настръхва, а той потръпва и изстенва от удоволствие?

PS. Ако не беше сигурно, че ще ме баннат доживот, лелеее Laughing , щях да ви опукам като пилци с два-три-пет-шест разказа Joy .

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 16:43 от Impala

# 312
Аз също си отстъпвам реда, но след като някоя от вас пише сега, аз съм след нея.  Laughing

Ако след стягането на "чантичките", не съм грохнала  Mr. Green, Ще си на остря моливчето.

ох на кака пиленцата ... гугутчиците ми те сладки .... ох Розе дая тук таз кърпичка, че клавиатурата ми всеки момент ще излющи.

Говори ми говори .... но ако ми го докараш, шъ тъ любя, тача и милея цеееел живот (и иначе също).

и тук вече получих сърцелупкане ....

# 313
Ей, не спряхте 'начи. Почвам да ви пуцам Laughing

# 314
Охоооооооо вадим тежката артилерия .... Пуцай, пуцай, Сити разтварям обятия за да ги приема ...

Общи условия

Активация на акаунт