SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 313
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Хайде честит първи работен ден на СПН  Grinning
Мирка, няма да посмеят да посегнат на Миша и да го няма, споко Grinning

# 136
  • гр. София
Е, хайде да им върви като по вода

# 137
Е, хайде да им върви като по вода

аз бих казала, да им върви като по светена вода...

мой ред ли е за епизода?

ох ще събирам сили и дано успея днес или утре да го напиша... че с това непрекъснато ходене на зъболекар, вече всичко ме боли

# 138
  • гр. София
мой ред ли е за епизода?

ох ще събирам сили и дано успея днес или утре да го напиша...

Белс, да, твой ред е за епизода, слънце  Grinning
Спокич, ние сме търпеливи. Не бързай.

# 139
  • КиТ
Тук съм,тук приключих сесията успешно и то връз успешно успех 5.50 чак да ми се не начуди човек,вече редовно ще пиша...ма вижте явно доста усърдно съм учила щом постигнах тези резултати,ако даваха СПН,можеше да има разсейващи елементи Blush

Плами, срещата преди концерта на Канзас в София беше съвсем неофициална и Бела май беше качила снимките някъде, но ще се радвам, ако не пуска линка публично, а на ЛС. Simple Smile

Мда аз видях,че е била не официална,ма нещо не видях линка,ще помоля Бела да ми прати на ЛС,

Мирка,съжалявам ако си искала да покажеш тук това страхотно гифче

Напротив Дийно тук някъв невиничък с тая муцка дето е направил,съвсем Wink Peace,ма да не си помислите нещо,не бягам в стадиона Naughty

Честит първи работен ден,дано този сезон да е по-добър Wink Peace

# 140
  • гр. София
Плами, браво на теб за сесията.
Ти какво учеше?

# 141
  • КиТ
Застраховане и социално дело в Свищов Simple Smile

Почнахте вече всеки отделно ли да пише епизод?Че нещо не съм в час Thinking

# 142
  • гр. София
Почнахте вече всеки отделно ли да пише епизод?Че нещо не съм в час Thinking[/b][/i]

Не, няколко човека се редуваме да пишем един епизод. Един започва, вторият продължава, после трети и така.

Не казахте дали сте съгласни да посветим една тема на малките J2  Rolling Eyes
Имат много сладки детски снимки.

За втори път се редактирам....Открих жесток емотикон, съсипах се да се смея:  piasyk
Само какви физиономии правят  hahaha

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 15:30 от Зимна роза

# 143
Все се каня да питам - откъде ги вадите по-щурите емотикони? На мен тези от темата все не ми се зареждат докрай. Тема за малките братя ще е много сладка, съгласна  Grinning  Макар че след заглавието неусетно ще скочим на порастналите  Mr. Green

Плами, гътнала си сесията успешно викаш, браво   bouquet  Дийно на последния манип по-скоро прилича на палав дявол   Grinning 

Уау, старт на новия сезон  Heart Eyes  Надявам се г-н Падалеки да заработи достатъчно, мисълта да търпи лишения ми е неприятна Wink  Дали му е позволено да се снима в реклами? Нямам предвид  здравословни  Mr. Green 

# 144
  • # супернатурална #
Няма да мога да формулирам смислен пост, но по повод рекламите, да покажа в коя точно бих искала да видя Джаред  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=8R_wS6ku4Qc&feature=player_embedded
Може и Дженсън  Wink
Сега следва яко спамене със смешни реклами
1 не, благодаря
2
3 някои промени са за добро  Mr. Green
И нещо, което може да накара Мирка да намери женския вариант на продукта (ако изобщо го има в женски вариант newsm78 )
Накрая нещо за Инчето  Grinning

# 145
Импалка, аз се затруднявам със загадката и моля за жокерче Flutter
Четвърти сезон.

# 146
За Инчето Мат Коен? О, да. Благодаря, Галче Heart Eyes

# 147
Добро утро и прекрасен, слънчев петък ви пожелавам  Hug
и домашно приготвени курабийки (специално за Розичка  Heart Eyes (не са от най добрите обещавам да се поправя))

и относно загадката .... серията с момичето затворено в къщата 4х11 (благодаря за жокера   bouquet)

# 148
Eхааа какъв AXE ефект, искам такъв и за женииии! Ще се заредя за векове напред  Twisted Evil Laughing Да ми нападат всички ангели в краката- Михаил, Кастиел, Габи, Луци, Балти,Рафи също не го връщам, само Зак,Купидон и Уриел нещо ще ги пропусна  Stop Laughing
почерп за  Краули Simple Smile

# 149
  • В средата на времето
Би, благодаря за кафето Hug  От мен едни прозаични курабии Laughing

На Дийн всякаква униформа му тича Heart Eyes С тази външност и поглед(и) Whistling

Вълшебникова, Сам на колажа на Би не Ви ли прилича малко на един русоляв моряк от друг сериал Crazy Joy

П.П...с играта всички ме разбивате  bouquet. Респектирана съм как по един кадър познавате от коя серия е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт