SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Промо снимка от 2.04 'Children shouldn't play with dead things'

За движенията - Mr. Green Mr. Green Mr. Green ...

# 211
  • # супернатурална #
Брей  Whistling Подозирах, че е промо снимка, но не бях сигурна. Остави за малко Мат да отрепетира сам движението и дай нова загадка  Laughing

# 212
Стиче, аз ли съм? Би не е потвърдила, ама айде нещо лесно, ама пък как пълни окото  Heart Eyes

Потвърди, бе, Галче, само че редактира поста си, затова не си го видяла Peace

Аз докато се вредя и Импалка го познала, нареждам се за следващата Peace

# 213
  • # супернатурална #

Потвърди, бе, Галче, само че редактира поста си, затова не си го видяла Peace

Оф  ooooh! Ми като ме разсейват подписите, особено твоя  Rolling Eyes

# 214
ами аз мислих, мислих... за продължението на епизода..
но този път съм без никакви идеи

имам чувството, че едав ли не историята завърши... аз нещо такова си го представях с лейди Карълайл, и това развитие с Роза ми се припокрива като идеи, не искам да се повтаряме

# 215
На мен пък загадката ми прилича на епизода, в който откриха Адам.
Беше 4 сезон, обаче за епизода не съм сигурна...  Thinking

# 216
Загадка:

# 217
Импалка, това да не е 3.06 Red Sky at Morning с хищната бабка, дето опипваше Сами? Laughing
Уф, нe, много съм зле, той беше с папийонка там ooooh! bowuu

Коригирам се, 2х12 - Nightshifter?

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 17:22 от Stitch

# 218
Стиче, от втория път - да Peace , браво на градинарката Hug .

Започнаха да излизат и първите снимки от закуската с Джаред и Миша, но са с ужасно качество ooooh! . Искам да виждам всички подробности и издатинки пък Crossing Arms .

# 219
Ето загадка от мен:

О, Джаред на закуската е в любимата на Фейчето комбинация от риза и пуловерче Wink Laughing Ама пак е хубав Heart Eyes

# 220
  • # супернатурална #
Стич е писала "Джаред на закуската..." аз чета Джаред е закуската  ooooh!
Така мижеше в четвърти сезон, в серията в която Дийн измъчваше Алистър и Сам дойде накрая и го изпепели, ама не съм много сигурна  newsm78
Импалко, пак ще те работят  Laughing

Jared said if the Impala survived season 1 it can survive season 6. Dean will be working on it

# 221
Така мижеше в четвърти сезон, в серията в която Дийн измъчваше Алистър и Сам дойде накрая и го изпепели, ама не съм много сигурна  newsm78
Не позна, Галче, не е и четвърти сезон.

# 222
Импалко, пак ще те работят  Laughing
Jared said if the Impala survived season 1 it can survive season 6. Dean will be working on it
Ихаа Party ! А аз се чудя защо ми е толкова приповдигнато, палаво, влажно-стоманено и тръпнещо тези дни.

# 223
  • гр. София
Солти, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво и нека се сбъднат мечтите ти!

ами аз мислих, мислих... за продължението на епизода..
но този път съм без никакви идеи

имам чувството, че едав ли не историята завърши... аз нещо такова си го представях с лейди Карълайл, и това развитие с Роза ми се припокрива като идеи, не искам да се повтаряме

Никакви такива! Какво значи без никакви идеи? Все нещо ще ти хрумне. Ние чакаме  Hug

# 224
Солти, аз толкова бях отчаяна от липсата си на вдъхновение и идеи, че напълно забравих

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

желая ти много супернатурални преживявания и дано имаш в живота си някой, който да те обича толкова силно, колкото Сам обича Дийн

Общи условия

Активация на акаунт