SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 272
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, дами, първо искам да честитя рождения ден на Salt and burn.То най-важното и е пожелано така че няма да повтарям.Най-важното е да е жива и здрава и още много сезони на SPN да гледа.

Относно загадката на Стич мисля , че е от 5.07 серията с покера, когато помощничката на вещера ги хвана да ровичкат в сейфа.

И последно напоследък ми се привижда свръхестествено навсякъде.Днес вървя по улицата и виждам на една витрина пише кроатоан.Много се изненадах и се приближих да се уверя ,че е така.Можете да си представите разочарованието ми когато се оказа, че пише кроасани. Joy Joy Joy

# 226
  • гр. София

И последно напоследък ми се привижда свръхестествено навсякъде.Днес вървя по улицата и виждам на една витрина пише кроатоан.Много се изненадах и се приближих да се уверя ,че е така.Можете да си представите разочарованието ми когато се оказа, че пише кроасани. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
Да те успокоя, че не сама в лудостта. Такива подобни надписи чета най-редовно. На молива ми редовно чета "Фабер Кастиел", но като се вгледам изведнъж се оказва "Фабер Кастел"... И още много други такива  hahaha

# 227
Относно загадката на Стич мисля , че е от 5.07 серията с покера, когато помощничката на вещера ги хвана да ровичкат в сейфа.
Ех, хич не можах да ви затрудня Laughing Дженифър, браво, позна, точно този е моментът Grinning Ти си наред Peace

# 228
  • # супернатурална #
Клипче с Джаред и Миша
http://www.youtube.com/watch?v=X3k4BMGvjF8&feature=player_embedded#at=28

# 229
О,Роза  и на мен ми се е привиждало Фабер Кастиел само че беше върху химикал.Но това не е най-сериозното.Наскоро даваха филма Град на ангели.Той ангела се казваше Сет обаче аз до началото на филма бях убедена,че се казва Сам.На рекламата ми се причуваше , че е Сам.И така съм през повечето дни.  Joy

# 230
Eто и загадката .Сори , че е на втори пост

# 231
Промо снимка от 6.19 'Mommy Dearest'.

Чайче за добро утро, но само чайчето в чашата давам Laughing . 'Айде от мен да мине, и самата чаша, и даже пакетчето с конеца плюс етикета на края му - да видите колко съм добра:

#New Jersey Con - Jared: "...montage of Sam and Dean fixing Impala, washing it, getting wet, shirt caught in door, chasing eachother…" Въх та ллеле - явно говоря насън Joy !

Неее.... #Shocked !!! Е бива ли така Crazy ?! Да се пъха, където не й е мястото Crossing Arms ?!
(цъкабъл, но голяма е още по-ужасна)

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 02:40 от Impala

# 232
Привет.
Ве4е сме на сезон 2 -10 епизод .с всеки епизод става все по интересно ,загадъ4но и зарибяващо .
Дийн е обособен фаворит ве4е,а Сам е души4ка Simple Smile

# 233
Промо снимка от 6.19 'Mommy Dearest'.

Браво Импала така е.Явно много лесна загадка съм дала.

Привет.
Ве4е сме на сезон 2 -10 епизод .с всеки епизод става все по интересно ,загадъ4но и зарибяващо .
Дийн е обособен фаворит ве4е,а Сам е души4ка Simple Smile

Тanyatais, радвам се, че ти си зарибена .Сега цяло лято имаш какво да правиш докато чакаме 7-сезон.Ти изчакай и 4-ти сезон да видиш дали Сам е само душичка.Можеш да си промениш мнението тогава.

# 234
Добро утро. Изпуснала съм толкоооова много загадки, не е истина просто.
Солти, честит рожден ден и от мен. Целувки  bouquet

Ама какъв е този пуловер, става ми още по-топло като го гледам.

# 235
Здравейте, дами  Hug  И аз сега съм се вторачила в пуловера  Grinning То нашето уж все е горещо и разгорещено и зимъска по къс ръкав го раздава, а сега, когато  хората са по тениски, то с пуловер  Mr. Green  Но е готиноо, красивооо тц тц  Heart Eyes 

Солти, на патерици - да си жива и здрава, все хубави хора и събития да има около теб и за теб  Hug    bouquet

В загадките съм безнадеждна кръгла нула, пълна двойкаджийка  Crossing Arms  Разочарована съм от себе си и паметта си, но пък ставам все по-втвърдена градинарка  Mr. Green

# 236

Неее.... #Shocked !!! Е бива ли така Crazy ?! Да се пъха, където не й е мястото Crossing Arms ?!
(цъкабъл, но голяма е още по-ужасна)

Не че нещо, ама "К'ва е тая!?!?!?!?". Надявам се да се е пъхнала там само за да се снима, че иначе  newsm66

Добро утро  Hug и лека седмица ви желаяяяяяя

# 237
  • В средата на времето
В загадките съм безнадеждна кръгла нула, пълна двойкаджийка  Crossing Arms 

Две сме, Лили Laughing

Ама какъв е този пуловер, става ми още по-топло като го гледам.

...и като си представя Джаред колко много се изпотява, явно са надули климатиците до дупка... Simple Smile

Добро утро  bouquet

# 238
Добро утро, дами Grinning

Нямам нищо за казване, минавам само да си развея гризкавия подпис Mr. Green

# 239
Добро утро, дами Grinning

Нямам нищо за казване, минавам само да си развея гризкавия подпис Mr. Green
И аз като продължение ще се лепна под теб...

Общи условия

Активация на акаунт