SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 458
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • # супернатурална #
Не питай  Tired Че колко пъти се нагълтах с вода, Импалко, с вода  Grinning

# 646
 Joy  От много глава боли ли?  И аз взех да я харесвам тази Джен, какво да се прави, свикнах й  Mr. Green

Значи, СПН фендомът от пловдивско-пазарджишкия център направо се излагаме, дори кафе не сме пили заедно, засрамвам се порядъчно  Embarassed Галке, като се върнеш от почивка, нали си следващата седмица, (доколкото може да ми се вярва в тази жега  Joy) и Танчето да се напочива и да вземем да я свършим работата. Тъкмо и пред новосезонно  Grinning

За утре и аз окапвам като бройка  Sad  Желая от сърце добра и весела среща  Hug

# 647
Не питай  Tired Че колко пъти се нагълтах с вода, Импалко, с вода  Grinning
hahaha Joy Добре, че уточни! Солена ли беше много? Водата, де. Simple Smile

Иначе на мен ми се очертава почиване към втората половина на август, но още не ми е 100 % сигурно. За среща съм винаги готова.

Малко интервю, в което Миша Колинс е споменал туй-онуй за ролята си в седми сезон и за бъдещите си творчески планове: http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/supernaturals_new_ … ha_collins/256195 Както Мирка спомена, нямаме търпение до 28 август, когато е премиерата на "Дивайн".

И специален поздрав за Изи:
Да му имам чупките! Mr. Green

Aма къде се вре нашето, ей!

Това е от турнира по голф за режисьори, който се е разиграл миналата неделя. Нашето голфърче естествено е на първа линия“ Simple Smile Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 01:12 от Dana_Scully

# 648
идвам да ви поздравя с нещо...

ама не се радвайте.. не е вярно... Joy Joy Joy Joy

# 649
идвам да ви поздравя с нещо...

ама не се радвайте.. не е вярно... Joy Joy Joy Joy

хахахахахаха и само като видя снимката на Миша горе в ляво с надпис "Миша Колинс антихрист", от там нататък  smile3505 censored  Но имайте предвид че има американци и то голям процент вярват на такива тъпотии  Stop

уф как ми става супер тъпо като прочета  - No more Mr. Nice Castiel.

The angel of Supernatural seasons past is gone  newsm45

# 650
Галче,
Хм Thinking , обикновето чувам стоновете на този самл от километри... Но вчера - нищо, може би защото не се Whistling качествено с пълна уста или понеже се отплеснах с този боцман (каква прекрасна дума Joy ). Ти не беше ли на море от понеделник?! Приятна почивка, мило Heart Eyes , чакам те за бира и прилежащи наденички до откат. Последните ще ти ги пазя топли-топли *следва стандартната емотиконка*
Срещи, ехххх Sad ...

И още една статия: 'Supernatural's' Misha Collins: Don't expect … l to help Sam out

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 10:55 от Impala

# 651
Aма къде се вре нашето, ей!
Това е от турнира по голф за режисьори, който се е разиграл миналата неделя. Нашето голфърче естествено е на първа линия“ Simple Smile Mr. Green
Че що да не е - режисьор ли е, режисьор е, голфър ли е, голфър е. Баш там му е мястото.  Grinning

# 652
  • # супернатурална #
Юхуу, нагласихте ли се за срещата  Laughing Айде, приятно и  завид Ние тука ще се тешим с бира и мъже. И гросе вурст, натюрлих, много пъти претопляни.  Laughing 

# 653
 Joy  Мисля да подкрепям срещата духом, но бирата да я барна наистина  Mr. Green   

# 654
  • # супернатурална #
Ми тогава да сипя по една

че имам повод - преди малко си взех САМО МОЯ КОЛИЧКА  Crossing Arms  Laughing

# 655
Ай, честито, Галче! Със здраве и безаварийно да си я шофираш!

# 656
аз за съжаление пропуснах срещата... много ме е яд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

така че да организирате още една Simple Smile))))

# 657
Здравейте.
 Дженсън явно доста сериозно се е заел с голфа. Нека, щом му харесва.

И тук дайте да дадем едно рамо на момчетата да спечелят за най-забавен епизод.Не че не водят с 95% ама все пак  http://synergisticproductions.com/?p=1247

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 22:32 от jennifer3

# 658
че имам повод - преди малко си взех САМО МОЯ КОЛИЧКА  Crossing Arms  Laughing
Ама каква количка? Трудовашка, градинарска? Каквато и да е, можеше да я подкараш и да дойдеш, ама... Честито, Галче Grinning

Иначе не съжалявайте, на срещата беше адска скука, скука ви казвам, едва издържах допреди малко - бяхме само аз и Розето. Добре, че се наложи да търсим банкомат, че налетяхме на Мирка и после и тя дойде Mr. Green Та това е в общи линии...

# 659
Добро утро
Знаете ли,че някакъв фен е направил скулптура на Дийн и даже вече се продават за около 244 долара.Жалко, че още няма на Сам и Кас, но пък малко вероятно е да си купя.
Ето и снимки

И едно интервю на Миша.Публикувано е вчера , но май не е много ново http://www.aoltv.com/2011/08/05/supernatural-misha-collins-casti … =aolshare_twitter

И Галя честито за колата.Лично твоя е така че може да отидеш на някой кънвеншън наблизо с нея без да зависиш от други, а и да возиш ,който искаш двама готини братя например
Съжалявам за дългия постhttp://prikachi.com/images/941/3559941f.jpg

Общи условия

Активация на акаунт