Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 556
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
. По 2 литра на ден и съм екстра.

Два литра на ден какво?

пропуснала съм, извинявам се, 2 литра вода на ден. Преди пиех по 1,5литра, но сега особено в топлото съм ги увеличила на 2 литра. Отделно са течностите от сокове, плодове и супи.

# 361
Инсулин само веднъж, когато ми беше висока захарта.

anichka.bs, аз предположих, че е вода, но попитах, тъй като има теория, че общото количество течности трябва да е около 2 литра-т.е. общо вода, кафе, чай, мляко, вкл. и бульони.

# 362
От както ляжах един ден в болницата да ми вдигнат кръвното водата е 2 литра, която пия. Защото аз сега кафе не мога да приемам.

# 363
Май ви подведох с това падане на кръвното. Може и да не пада. Но понякога ме заболява чак главата. И като се наям, като пийна едно кафе и изям нещо сладко и готова работата. Но може всичко да си е от чиста лакомия

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 14:54 от St.

# 364
Затова е добре да се знае как реагира организма на захарта и инсулина. За съжаление това са изследвания, които не са широко разпространени, а все повече се увеличават хората с диабет тип 2, тъй като не са взети мерки навреме.

# 365
Здравейте момичета,
Директно да отговоря на въпроса: да, отслабнах завинаги - ама умствено  Twisted Evil

# 366
Свалих всичките 20 кг. от бременността за 3 месеца от самосебе си. Не съм била на някакви диети,нормално се хранех. Тази зима, обаче какво ми станааааа голям глад браТчеее Laughing.6 кила отгоре съм. Това лято беше кошмар,целия гардероб смених. Днес си пробвах дънките - само 2,3 чифта ми стават  ooooh! ,от около 10. Трябва ми диета, определено... Дано да отслабна... Mr. Green

# 367
Вещи в занаята, ще отслабнеш бе. Най-малкото е по-евтино да си на диета отколкото да подмениш гардероба. Само внимавай коя диета ще си избереш. (Ако избереш дюканки не им влизай в тона с подсладителите и степчетата дето ползват като "Добър ден")

# 368
... (Ако избереш дюканки не им влизай в тона с подсладителите и степчетата дето ползват като "Добър ден")

E е е,  сега, айде да не обобщаваме. Подсладители се влагат в какво ли не и понякога дори не предполагаме, че ги консумираме, а и подсладителите и степчетата са опция, не са задължителни, може да са позволени, но не и задължителни т. е. ползваш, ако решиш, че искаш, освен това в началото на режима глада за сладко е малко по силен, но  с напредването му изобщо забравяш за сладостите, така, че и да се ползват, то е временно и разбира се желателно е да  е умерено.... Peace И за 6кг. Дюкан не е препоръчителен или поне не в чистия му вид, по скоро ограничаване на плодовете(по един два дневно или малка купичка от дребните плодове), бяло месо, символично количество мазнина при готвене, повече салатки без мазнина обаче, чисто месце без тлъстини, риба, махаш тесто и сладко, повечко движение и си фърси. Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 10:43 от Tumba_lumba

# 369
Tumba lumb много лесно звучи  Mr. Green. Бях 40 кг, сега съм 46, но съм много ниска и килограмите доста си ми личат. Достатъчно са ми и 3 да сваля, за да се забележи. Зимата пиех едни витамини и от тях голям глад ме гонеше, като обезумяла за храна бях, а не се храня така по -принцип. Сладкото и тестеното при мен е проблем, избягвам свинското, газирано не пия изобщо,нито пък въпросните степчета и напитки с подсладители, дразнят ми ужасно стомаха и вкъщи по принцип са забранени за купуване. Не готвя с мазнина изобщо, но ям по-сухи храни и май от там идва проблема. Надявам се сама пак от нищото да сваля килограмите както друг път се случва,че хич нямам воля за диети, но ако работата зазлее ще трябва да се мотивирам сериозно. Тази 90 дневната диета ,всъщност Дюкановата ли е?

# 370
Деветдесетдневната не е дюкан, просто разделно хранене. Или нещо от сорта. В момента е модерна. Както дюкан беше преди 2-3 години. То и при диетите мода има.

# 371
Деветдесетдневната не е дюкан, просто разделно хранене. Или нещо от сорта.
Peace Вещи в занаята, както е написала St. 90-дневната и Дюкан са различни режими, може да хвърлиш едно оченце в Диетичния подфорум и да разгледаш, има доста интересни режими, които не са толкова тежки и натоварващи и може да ти допадне нещо, макар, че щом си 46кг. не знам какво искаш да сваляш, но все пак казваш, че си по нисичка и всеки знае себе си, та аз нямам право да ти казвам  нищо в това отношение Peace, важното е да намериш режима, който е за теб, да се чувстваш добре с него и да имаш желаните резултати. Успех! Peace

# 372
  • Варна
Режимът на Дюкан е допустим за възраст под 35-ет, след това е не особено полезен, отслабва се, да, задържаш, но организмът трудно се справя вече с това презасищане с протеини, активират се алергии най-малкото, автоимунни заболявания. Умната с него! При налични алергии, бягайте от Дюкан като дявол от тамян, щото няма слаби хора на постоянна антиалергична терапия!
90-ет дневната диета е добре балансирана, не толкова ефективна за бързо сваляне на килограми, но пък трайно засилва метаболизма (принципът на разделното хранене го засилва). Може да бъде начин на хранене с години.

# 373
По отношение на диетите ще кажа само това и спирам-Всеки организъм реагира различно на различните диетични режими и няма универсален режим, вълшебно хапче, което да помага на всички. Ако един режим е добър и ефикасен за мен, то за друг може не само да няма ефект, ами и даже да го накара да се чувства не много добре...Просто всеки познаващ себе си и организма си би могъл да разпознае режима, който му действа най добре и да пригоди храненето си в съответствие с правилата на този режим... Peace ... Това е...

# 374
Винаги съм била против диетите, качваш сваляш, ефектът е временен. Моята кума гастрит си докара от диети.
За мен правилен е хранителния режим. Променяш си храненето, поетапно сваляш и поддържаш теглото.

Общи условия

Активация на акаунт