Два литра на ден какво?
пропуснала съм, извинявам се, 2 литра вода на ден. Преди пиех по 1,5литра, но сега особено в топлото съм ги увеличила на 2 литра. Отделно са течностите от сокове, плодове и супи.
,от около 10. Трябва ми диета, определено... Дано да отслабна...
И за 6кг. Дюкан не е препоръчителен или поне не в чистия му вид, по скоро ограничаване на плодовете(по един два дневно или малка купичка от дребните плодове), бяло месо, символично количество мазнина при готвене, повече салатки без мазнина обаче, чисто месце без тлъстини, риба, махаш тесто и сладко, повечко движение и си фърси.
Вещи в занаята, както е написала St. 90-дневната и Дюкан са различни режими, може да хвърлиш едно оченце в Диетичния подфорум и да разгледаш, има доста интересни режими, които не са толкова тежки и натоварващи и може да ти допадне нещо, макар, че щом си 46кг. не знам какво искаш да сваляш, но все пак казваш, че си по нисичка и всеки знае себе си, та аз нямам право да ти казвам нищо в това отношение
, важното е да намериш режима, който е за теб, да се чувстваш добре с него и да имаш желаните резултати. Успех!
... Това е...