Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 556
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Tumba lumba, Ментова, St. благодаря ви за отговорите.
На 40~41 кг. изглеждах добре, но не се чувствах вътрешно така-все ме болеше главата, виеше ми се свят -ей такива неразположения,а ядях повече от мъжа ми  Mr. Green. Сега с 6 кг. отгоре се чувствам перфектно, но пък не се харесвам в огледалото  Laughing Нямам угодия. С моите 152 см. всеки килограм си личи ужасно много. Ще хвърля едно око на другия подфорум.  bouquet

# 376
Аз никога не съм била "извън пътя", но и така не успях да се преборя завинаги с около 4-5кг.Може и да не са много, но ми се появяват по изключително грозен начин около кръста и корема.Минавала съм през доста диети, но така и не успях да променя категорично навика си за "нещо сладичко всеки ден"Някаква наркомания ми е.

..............................
Чудех се диетуващите как приемат отказването от любими храни.

И аз съм като тебе стези прословути няколко кила, само че глада ми не е за сладичко, а за тестенко:)

# 377
Да, отслабнах. Въпреки, че никога не съм била дебела трайно съм се спряла на 51-52кг. Направих го като ограничих /не елиминирах/ бялата храна - брашно, захар, сол, сирене, мляко и пр.

# 378
  • Бургас
По отношение на диетите ще кажа само това и спирам-Всеки организъм реагира различно на различните диетични режими и няма универсален режим, вълшебно хапче, което да помага на всички. Ако един режим е добър и ефикасен за мен, то за друг може не само да няма ефект, ами и даже да го накара да се чувства не много добре...Просто всеки познаващ себе си и организма си би могъл да разпознае режима, който му действа най добре и да пригоди храненето си в съответствие с правилата на този режим... Peace ... Това е...
Mного си права, Тумбе. Аз и 90дневната, нямаме никакво бъдеще. Режимът който спазвам е точно моя. Пусто докато съм точно на този режим ме съботират, вече 2 бебета ме връщат пак на него. Сега съм почти на финала и се надявам да няма повече изненади Laughing
Смятам да съм вече завинаги слаба, да! Трябва да се промени мисленето и храненето на дебеланкото иначе винаги ще си е такъв. Най важното за мен е спорта и правилно хранене!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 19:18 от Mira 1919

# 379
Мира Hug , искам такъв "саботаж" като твоя...Да са ти живи и здрави "саботьорчетата", пу пу... Wink Hug

# 380
  • София
По отношение на диетите ще кажа само това и спирам-Всеки организъм реагира различно на различните диетични режими и няма универсален режим, вълшебно хапче, което да помага на всички. Ако един режим е добър и ефикасен за мен, то за друг може не само да няма ефект, ами и даже да го накара да се чувства не много добре...Просто всеки познаващ себе си и организма си би могъл да разпознае режима, който му действа най добре и да пригоди храненето си в съответствие с правилата на този режим... Peace ... Това е...
Mного си права, Тумбе. Аз и 90дневната, нямаме никакво бъдеще.

Така е. Аз и 90-дневната дотук сме на минус 50 килограма  Mr. Green

# 381
  • Бургас
Mда аз засега съм със скромните 27 кг минус, но за 4 месеца съм доволна.
Иначе с предното бебе свалих 44, но при мен бременност и кърмене са фатални за постиженията ми, а и не завърших режима, т.е даже половината път само извървях. А както знаем е лесно да се сваля, трудно е задържането!
Иначе nana77, браво за чудесния резултат, дано да го задържиш завинаги!
Тумбе, щом го желаеш и аз ти го пожелавам. Иначе саботажа продължава. Все искат моите манджи,  малката е голям фен на пилешките ми творения.

# 382
  • София
Mда аз засега съм със скромните 27 кг минус, но за 4 месеца съм доволна.
Иначе с предното бебе свалих 44, но при мен бременност и кърмене са фатални за постиженията ми, а и не завърших режима, т.е даже половината път само извървях. А както знаем е лесно да се сваля, трудно е задържането!
Иначе nana77, браво за чудесния резултат, дано да го задържиш завинаги!

Надявам се. Или поне имам твърдото намерение оттук нататък да не достигам предишните висоти, които не се дължаха при мен само на бременността. Склонна съм към окръгляне, така че 90-дневният режим просто е моят начин на хранене.  Grinning

# 383
Каква е гаранцията, че като минеш 90 - дневния курс и си свалила N кг, след 30 дни пак няма да ги върнеш. Моите приятелки, които са били на диети отслабват, след извесно време пак почват да се хранят с калорична храна и всичко наново.

# 384
  • Бургас
Каква е гаранцията, че като минеш 90 - дневния курс и си свалила N кг, след 30 дни пак няма да ги върнеш. Моите приятелки, които са били на диети отслабват, след извесно време пак почват да се хранят с калорична храна и всичко наново.
anichka.bs, Нана ти е отговорила, режима с който си свалила, става начин на хранене, дори да не си вече дебела. Както каза Хилда Казасян - ''За да се харесвам,трябва винаги да съм на режим! Иначе не става!''
Може и да ви се струва страшно, но всеки успял да постигне това, успява и да задържи резултата!
Ако искаш все пак, малко по голям списък с храни, които да приемаш, то редовния спорт трябва да присъства.
Седнал зад бюрото и като лапаш банички и тортички, няма как да искаш да си слаб. Има си правила за дебеланкото, които трябва да спазва, иначе в изходно положение, нова диета, която може и да помогне, може и да те депресира!

# 385
  • София

Гаранцията е, че се променя начинът ти на хранене и отношението ти към храната. Няма такъв филм - ядеш и си слаб. Или поне го няма при хората, като мен, които са били с наднормено тегло.
Естествено всеки има пълното право да решава за себе си какво иска от живота. Ако ти харесва да си 120 кила - яж.
Ако не ти харесва - трябва да положиш усилия.

# 386
Аз с хранителните режими съм доста запозната, даже съм изготвяла програми, но ме ядосва това, че повече мислят, че като свалят и след това продължат по старому килограмите ще се запазят.
Аз свалих 10кг за половин година, без да съм искала чак толкова. От 53,4кг станах 43,5кг при восочина 163. Просто спрях сладкото и белия ориз. Сега заради бременността ще кача килограми, но не се тревожа, защото поетапно после ще се свалят.
За мен отслабване има, ако има промяна в храненето, не казвам пълен отказ, а някакво лимитиране на дадени храни. И пица и торта може, но не всеки ден. И това не е за 90 или 100 дни, а докато искаш да виждаш ефекта.

# 387
И пица и торта може, но не всеки ден.

Така мисля да постъпя отсега нататък.Тези храни ги обявявам за "празнични", "Ритуални" и каквито, там, само на рождени дни !Ма пуста лакомия, отсега пресмятам освен синът ми кои близки имат рожден ден през есента Simple Smile

# 388
Всяко начало е трудно, но имаш ли воля има и успех Simple Smile
При мен първите 1-2 седмици беше трудно, поради факта, че мъжът ми яде 2 пъти повече сладки от мен - шоколад, вафли и т.н. и да устоя на изкушението беше много, много трудно. Но сега, след толкова месеци ... много рядко имам желание да опитам нещо сладко и то трябва да има ниско съдържание на захар, иначе ми е противно.

# 389
Ех,гаранция няма,разбира се LaughingАко веднага след като приключиш с режима се нахвърлиш на калорични храни,ако ядеш без да се съобразяваш и ограничаваш-много ясно,че отново ще качиш сваленото.Както е казала Нана-няма такъв филм да ядеш и да си слаб Mr. GreenАз свърших 90-дневния режим преди 2м.и половина,свалих 11 кг и най-отговорно заявявам,че не съм качила нищо досега!Но начинът ми на хранене коренно се промени.

Общи условия

Активация на акаунт