Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
ЕЕЕ чакайте де , много бързате.Все пак е сериал , не игрален филм.

Доста сериали гледаме - толкова мудни скоро не съм виждала. Просто вече в тази конкуренция сериалът трябва да грабва още с първия си епизод.
Абсолютно, голям провал е. Да почва наистина любимия Стъклен дом, че този е изнервящо муден. Peace

# 706
Сега като се замисля ако беше Роки, не трябваше ли Тео да е по-зле, а не Мая. Виж, вече ако е някой, който иска да провокира точно Таня Стоева, то тогава е логично нейната дъщеря да пострада повече.

# 707
  • Испания
да пускат Стъклен дом, че повече няма да се прежалвам с тая боза  Twisted Evil

Ще трябва да изчакаме да минат изборите.  Sad

# 708
Little wingels,elfi4ka,gal94 подкрепям ви!Аз също го харесвам повече от СД!

# 709
Като цяло ми харесва филма. Според мен няма достатъчно сюжетни линии, откъдето да дойде и по-бързия ритъм в сценария. И на мен ми върви някак си бавно и по-мудно, отколкото ми се иска за този тип тематика. Американската линия се надявам скоро да я вържат с тази в Софиа, иначе ми изглежда доста странно самото й наличие, че дори и заглавието е свързано с нея. Но, че играта е слаба не съм съгласна - мисля, че всички се справят много добре, и то доста по-добре от първи сезон на СД. За Ваня Цветкова какво да кажа, просто страхотна!

# 710
РЕАЛИСТИЧНО? Този сериал е всичко друго, но не и реалистичен. Първо от правна гледна точка, съдийте нямат такива правомощия каквито дадоха, че има Таня Стоева. Второ отдавна, ама много отдавна в Ню-Йорк и въобще българските емигранти не се държат така, като че ли им е забранено да се връщат в България или да общуват с роднините си. Онези в Америка се държат като някакви отшелници. Всеки, който живее в чужбина може да се прибира в БГ всеки месец. Евтини полети колкото искаш. Да не говорим, че вече се чуваме и виждаме по скайп всяка вечер.

Свръх лукса, в който живеят всички е потресаващ. Тийнейджъртите с тяхната тратрална постановка е меко казано нереално. Може и да го има някъде в България, но не е типично, което го прави нереално.

Този наркомана, няма начин богат син да се друса с хероин. Хероина е наркотик за бедните и ниските прослойки. Той първо е наследник на някакви мултимилионери от ДС, второ, приятелят му Роки е ултра богат. Можеше поне да се друса с кокаин или хапчета или там нещо друго.

В миналия епизод взрива беше толкова нагласен, че няма накъде. Влизането на Иван Иванов в колата на мега, ултра, хипер мутрата е ПЪЛЕН АБСУРД и то на кръстовище. Как го намери, защо не е заключена колата, защо не го пребиха. Тия коли са бронирани и се заключват при потегляне. Това ми го обясни моето мило Simple Smile

Тия мутри как така престъпиха заповедта на Милото и пуснаха Роки. Тоя слугата на Таня Стоева, как така си тръгна, защото Мая го помоли. Този Тео, как пък точно пред най-добрия приятел на Роки, ще разкаже на глас кога и къде ще е с Мая.

Как пък точно Иван Иванов изпратиха да помага на Таня Стоева. Онзи негов колега, откъде пък знае цялата история на Таня Стоева и то щото "Чета и се интересувам"

Просто не ми се говори.

# 711
Извинявам се ако сте писали преди това, но дали наистина бащата на Мая е починал?  newsm78

Много ме дразни майкката на Тео и въобще цялото им семейство с тия сбирки и изкуствени разговори  #Cussing out

# 712
  • Враца
Аз също смятам , че не Роки извърши това зверство.
Но пък и не допускам, че е Иван Иванов.
Единственото което ме дразни истински в сериала е образът Чушката.
Всичко останало мога да преглътна, дори и мудните сцени.  Heart Eyes
Не обичам да се изказвам крайно преди да съм запозната със всичко, ще му дам шанс и ще го изгледам.  Peace

# 713
Сетих се още нещо - историята на Стоева как убила баща си ужасно ми напомни на Изгубени - там една от героините беше убила доведения си баща, защото биеше майка й (или й псоягаше - не помня_. Мисълта ми беше в подкрепа на KoseBoso   по отношение на реалистичността на сюжета.
А и да поптам по-младите съфорумки - днешните тийнове наистина ли знаят коя е песента "луди жаби" , ч даже да й се кефят? Тази песен беше популярна, когато аз бях студентка, а това беше преди повече от 10 години (след като помня младия  Георги СтАйков - грешката е моя, извинявам се, но винаги повече съм си падала повече по Хр. Шопов затова  Laughing).

Иначе - ще дам още малко шанс на сериала, дори и само затова че няма какво друго да гледам в неделя вечер

# 714
Много моля всички фенове на Стъклен дом да минат в съседната тема!

# 715
  • Испания

newsm78

http://mamita-bg.com/2011/02/24/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D … 0%B5%D0%B4%D0%BA/

# 716

Еее ти пък, най-накрая в България се случи нещо немислимо и то е да сравняваме два родни сериала, кой е по-добър и ти искаш да го прекратиш. Точно тук е мястото за това. Място за мнения и коментари.

Аз признавам си, имаше два момента, в които бях на ръба да спра да гледам Стъклен Дом и това беше в началото на трети сезон, но чак на ТРЕТИ СЕЗОН, от там нататък ен са ме разочаровали и засега наистина е по-добрия сериал.

# 717
Според мен е Роки и той си има и алиби, т.к. мутрите ще потвърдят, че е бил в Пд - нали ако признаят на Милото, че не е отишъл и са му разрешили да остане 1 нощ - тежко им се пише и на тях. Ако е Иван Иванов, тогава как се връзва с изнасилването, освен лекаря да е заставен да каже на Стоева, че дъщеря й е изнасилена. Не ми се вярва Иван Иванов да е поръчител на това зверство...

# 718
Сега като се замисля ако беше Роки, не трябваше ли Тео да е по-зле, а не Мая. Виж, вече ако е някой, който иска да провокира точно Таня Стоева, то тогава е логично нейната дъщеря да пострада повече.
Аз и за това си мисля, че е друг - или Иванов, а може и Гончев. МНого го тъпче Стоева и тази прикритост от негова страна... Но пък такива хора не вършат нещата с група - би нападнал сам. Интересне е момента с изнасилването на Мая. При всички случаи е наказателно за майка и. Не е Роко.

# 719
  • София
Подкрепям! Нека не се сравняват сериалите и кой е по-по-най!

........
Единственото което ме дразни истински в сериала е образът Чушката.
................
Типичен български простак авантаджия!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт