Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 330

Великолепна организация!   bouquet

Великолепен екип!  bouquet

Благодаря ви, че ни доставихте огромно удоволствие целия първи сезон и увенчахте труда си с последния епизод! Hug Hug Hug

Пожелавам ви много здраве, сили и търпение за втория сезон! Praynig Praynig Peace

Приятна ваканция!

# 331
  • София
                                                                        Б Л А Г О Д А Р Я

НА В С И Ч К И  ДОПРИНЕСЛИ  НЕ САМО ДА СЕ ПОТОПИМ В АТМОСФЕРАТА НА ДАЛЕЧНИ ВРЕМЕНА,НО И С ПРЕКРАСНАТА ИГРА НА  ВСИЧКИ АКТЬОРИ В СЕРИАЛА .БЕЗ ВАШАТА НАМЕСА УДОВОЛСТВИЕТО НЕ Е ПЪЛНО.....

# 332
МИСТИК,ПЕНДА,СЕВИ, КЕИИ, АНИ
Б Л А Г О Д А Р Я

за великолепната организация,за перфектната работа по преводи и субтитри,
благодаря за безкористния ви труд от сърце

Пожелавам ви пълноценна почивка,весело лято,незабравима ваканция с любимите хора-
бъдете благословени с много щастие- вие го заслужавате!
До нови срещи и през втория сезон Peace

# 333
  • Истанбул
Ima greshka v prevoda, momicheta  Hug Dumite na Platon sa:" Pyrvata i nay-golyama greshka e nespravedlivostta da ostane nenakazana"  a ne :" Pyrvata i nay-golyama greshka e nespravedlivostta da ne ostane nenakazana".... Praynig

# 334
Благодаря на всички, които работиха по филма и ни доставиха незабравимото удоволствие от

ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕЛИКОЛЕПЕН ВЕК!

Великолепни актьори
Великолепна игра
Великолепни костюми
Великолепни цветове на дрехите

и

Великолепни хора в този форум, които ни дариха с всичко това!!!

Огромно благодаря!!!   От все сърце ви желая всичко ВЕЛИКОЛЕПНО в живота ВИ! Да сте живи и здрави,  любовта да е навсякъде покрай вас, защото я заслужавате!

# 335
Присъединявам се към сърдечните и искрени благодарности на всички към целия екип Peace
Цена нямате  ,момичета- с огромния си труд радвате много народ Peace
И освен това ,тук в темата пишат много интересни и ерудирани хора,
независимо от трудностите,от забързаното ежедневие , от провокациите...
на които просто не трябва да им се обръща внимание...
Много е малко да кажем само БЛАГОДАРЯ-НА ФОНА НА ОГРОМНАТА ВИ АНГАЖИРАНОСТ ,
НО Е  БЛАГОДАРЯ ЧИСТОСЪРДЕЧНО С МНОГО ПРИЗНАТЕЛНОСТ И ВЪЗХИЩЕНИЕ КЪМ ВАС Hug

# 336
# 337
НА ВСЕОТДАЙНИЯ ЕКИП omm  newsm20 omm
Най-искрено благодаря на всички ,които се лишиха от почивка за да ни доставят
огромното удоволствие да гледаме серияла с превод!

Кануни ще поднесе по една роза от собствената си градина
на всяка една от чудесния екип.Чака ви с нетърпение в покоите си,
но една по една.Защо ли?Дали пък не е намислил и нещо друго?
Дано е за добро!Това другото си е повече от добро!
Съжалявам,че не допринесах с нещо и аз ,за да участвам в разпределението на
благинките.
.

# 338
  • Varna
На На страхотният екип, работил по последна серия за този сезон..... от цялата ми душа newsm20

# 339
Аз днес изгледах преведената серия. И още с първата минута усетих колко много ми е липсвал Ибрахим /героя/, въпреки, че не ми е любимец. Бях се затъжила за героите във филма, особено за Сюмбюл, който ми е фаворит Laughing
След всичко, което другите са написали преди мен и което са споделили, на мен не ми остава нищо друго, освен да поднеса своето простичко ,,Благодаря,,.
Благодаря за отделеното време на момичетата, подготвяли превода на сериите.
Благодаря на Ибрахим, който ни превеждаше ,,в ефир,, т Laughing текущата серия и отговаряше на всички въпроси.
Благодаря на Корделия, която ни предоставяше удоволствието от руският вариант на филма.
Благодаря и на момичетата, с чиито предоставени колажи и клипчета денят ни започваше с удоволствие.
И на всички, с които обсъждахме, смеехме се, преживявахме в темите събитията и играта на актьорите от ,,Великолепният век,,.

# 340
Момичета мегаъплоуд линка не работи! Може би файлът е махнат. Торрента при мен не тръгва защото съм в Германия.

Помощ!  Cry

Ааа май тръгна. След 100 опита тръгна! *радоооооооост*  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Ох благодаря ви на всички които правите превода. Страхотни сте!  Heart Eyes

Моят приятел е турчин и се опитва да ми превежда на момента, но не е същото, а и не можеш да преведеш всичко, те говорят толкова бързо.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 23:00 от AkikoSorano

# 341
Здравейте. Непрекъснато следях тази тема, но не пишех.
И така, дами и господа от екипа по превода - с приключването на първи сезон, приемете моите най- сърдечни благодарности за прекрасният ви къртовски труд. Бяхте страхотни! БЛАГОДАРЯ! smile3501 txtloves

# 342
 newsm74 с една дума -БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 343
  bouquet

Благодаря на всички,  които се грижиха за доброто ми настроение през целия Първи Сезон  - но най-вече ;

1) За екипа по цялостната реализация на проекта - от превода до обработката и качването му в интернет ! Отлично маркетингово попадение беше премиерата  на преведената серия да е събота или неделя  Peace ...За разлика от оригинала ,който се излъчваше през седмицата явно за да пести стинки от прайм-тайма  Wink .Ама Турция тв-ефира е много по-скъп от този в БГ по времето на Хачо Бояджиев  Laughing- т.е. напълно разбирам  авторите на сериала  Hug И приветсвам находчивостта на Нашите Хора !

2) На всички  които участваха активно в историческите дискусии около и извън филма  !

Накрая, представям личната си класация ТОП 3 -  култови сцени от целия Сезон "

Номер 3 : Сцената от  кораба ( при превоза на новите наложнички от Крим до Истанбул ) в която Хюррем крещеше на руски " османски кучета "   Laughing

Номер 2: Сцената с отровните локумчета ( от последния епизод ) между Хюррем , Паргалъ и Лео

Номер 1 : Е , разбира се за СС - кой друг  Laughing => Отрязването на главата на водача на еничарите при потушаването на бунта, с думите : " Как си позволяваш да оскърбяваш семейството ми и цялата османска династия ! "

Поздрав за всички   bouquet

# 344
  • планетата Земя и по точно до морето

Привет !
На Mistik, Севи, Пенда и Keii,
благодаря за превода на финалната 24 серия за сезона!
Както и на Stereo_hz, Ibrahim, Emel ....., както и на всички превеждали трейлъри и инфо - Aleynam, Emely,K@smet....и на всички помагали по някакъв начин!
И разбира се на Ани за всичко, което прави за нас!
На всички вас дължим целия преведен първи сезон !

Не се надявам точно този сериал да бъде закупен от наша ТВ, което прави вашият труд още по безценен за нас. Желая хубави летни дни и много незабравими мигове!

Общи условия

Активация на акаунт