Магнит за хора с проблеми....... Само на мен ли ми се случват пободни тъпотии?

• 3 610
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
О,има ги такива луди.Случвало ми се е.Запознавам се с една колжека.Виждаме се 2-3 пъти,почти не си говорим,не се познаваме добре дори,при което тя ме пита за добър гинеколог,понеже при секс изпитвала някакви болки,поговорихме си за възможните причина за това,при което тя ми казва-"Бе,не знам и аз,преди няколко месеца правих аборт,може нещо от това да е".Аз естествено съм ей така- Shocked.Не е нещо срамно,но пък да споделяш толкова лични неща с непознати,с които си се виждал 2-3 пъти и сте само на поздрав и нищо друго.. Laughing

# 16
И така ........... преди време бях пускала тема как една двойка се скара в нас и си тръгна със скандал защото мъжът попита жената дали ако имала хубаво тяло дали щяла да се снима в Плейбой.
Вчера една дъждовна и студена неделя, леля ми ме моли да взема от едни познати важен за нея документ. Идват хората, нормална двойка на около 40+ и аз глупачката не ги изпращам по живо по здраво, ами ги каня на кафе................ И там започна шоуто.
Пием кафето и си говорим общи приказки. В един момент се оказва, че преди 20 и кусур години сме били може би заедно на бригада с мъжа и той като започва да разказва какъв страстен секс бил правил там с някоя си. Първо всички гледаме тъпо и кимаме учтиво, но човекът продължава да настоява да ни запознае с интимния си живот от преди 20 години.................и така и аз не знам колко. То не бяха определения за страстен, истински секс и т.н. Жената пак се разрева и станахме като в сапунка. Накрая ми писна и им казах да си ходят - дали са ми каквото трябва, ще го предам, другото не ме интересува.....................
Та въпросът ми е - само на мен ли ми се случват такива тъпотии и къде бъркам..................и привличам подобни екземпляри към изповед  ooooh!

Joy
Явно да. При мен - ако се случва драма - аз съм в центъра, странични хора - не са ми правили такива излияния. Е, като изключим най-добрата ми приятелка и мъжа й, но те са ни много близки и някак не ги отчитам като тъпотии, по-скоро съм малко въвлечена - да помагам...Там е сложна работа просто.

# 17
Динчо, виж тази тема, твоето нищо не е:

Аз съм магнит за перковци

Да ти кажа има хора, които с несъзнателното си поведение предизвикват ненормалните или агресивните. Не го правят нарочно, а несъзнателно, но наистина на някои хора лудите се лепят повече и е почти сигурно, че ако един не съвсем в ред минава покрай тълпа от хора на автобусна спирка, ще "разпознае" някой магнит за перковци и ще се лепне за него.
Дали и при теб не е нещо подобно  Crazy

# 18
Явно си склонна да изслушваш хората, а и те усещат, че някой е на подобна вълна  Mr. Green Виж, друг въпрос е някои хора като се видят пред публика до къде могат да стигнат... Laughing
И аз привличам луди, но на мен това ми харесва, пък и не точно от този тип луди. Даже един приятел често казва по мой адрес "кой пуска лудите по теб..."  Crazy

# 19
Според мен причината далеч не е в теб! Това - че други имат наглостта и глупостта да си веят мръсните гащи на показ пред теб - е тяхна грешка.

# 20
На мен не ми се случват такива случки.

# 21
Има нещо в теб, Динчо, определено  Laughing
Признай си - не ти ли е забавно да изслушваш подобни истории? Може би изглеждаш съпричастна, чувствителна, "социално ангажирана"  Wink Все с нещо ги привличаш, та точно пред теб да си излеят душата.

На мен лично не ми се случва, правя впечачтление на хладна и сдържана, и въобще не предразполагам към подобни откровения. Ето, първото, което ми направи впечатление в поста ти, е че си ги поканила на кафе тези симпатяги.. пък аз бих се замислила дали изобщо да направя услугата с предаването на писмото.. И ако да, то просто бих го предала. Буквално. И само до там.
Не си падам по неангажиращи разговори, отегчавам се от случайни "запознанства". Много често ми се случва някой, общ познат или съсед примерно, ако иска да ме попита или да поиска нещо, да се обърне към майка ми, щот..не се осмелява да ме заговори   Laughing а тя е една такава отзивчива и добра душа.. от раз се наема да "посредничи".

Та, така.. помисли къде би могла да бъде причината  Peace
Тези, на които им хлопа дъската, много добре усещат при кого ще им мине номера.

# 22
Темата ти е жестока!!!!  Mr. Green
И на мен са ми су случвали такива неща с 2дна и съща двайка 3-4 пъти, женат все се радревава, но след втория път се убедих, че проблема си е у тях. Обаче понякога е мноооого досадно наистина.

# 23
А аз на n- то четене , както вече някой беше писал со мисля , че те свалял въпросният господин, Динчо. Но явно не те е познавал добре що за човек си. И не му се е получло Grinning

# 24
...

На мен лично не ми се случва, правя впечачтление на хладна и сдържана, и въобще не предразполагам към подобни откровения. Ето, първото, което ми направи впечатление в поста ти, е че си ги поканила на кафе тези симпатяги.. пък аз бих се замислила дали изобщо да направя услугата с предаването на писмото.. И ако да, то просто бих го предала. Буквално. И само до там.
Не си падам по неангажиращи разговори, отегчавам се от случайни "запознанства". Много често ми се случва някой, общ познат или съсед примерно, ако иска да ме попита или да поиска нещо, да се обърне към майка ми, щот..не се осмелява да ме заговори   Laughing а тя е една такава отзивчива и добра душа.. от раз се наема да "посредничи"...

Намерих си сродна душа   Laughing Все едно мен си описала.

Общи условия

Активация на акаунт