True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 18 014
  • 702
  •   1
Отговори
# 225
Брутру!

А тъй, да се заслади Катето след края на отпуска.

Фи, колко ни е часовата разлика с теб?

# 226
Добрютр!  kaffeetrmker_2 (няма по-блага работа от кафето)

Ир, по принцип 7 часа, но от няколко дни съм си в БГ, та николко - просто си лягам по нощите.

Ех, сънувах Сашо, да не повярва човек. Събудих се с усмивка на уста.  Всъщност може и Ерик да е бил, щото щяхме да излизаме на матраци, някакви битки да се водят  Laughing

# 227
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ооо, ваканционна си, бравос Hug. И аз искам, ама чак август ще да е Rolling Eyes

Кафе, кафе, кафе

# 228
А, супер, че си във ваканция. Аз принципно си питам, де, много съм любопитна.  Mr. Green

Шта замола, значи, като се прибереш, да идеш на сета на Декстър, ако си снимат във Флорида, де, и да намлящиш баткото дето играе Куин от мен.  Laughing

Апропо, на Сашо му върви да бъде сънуван в бойни сцени, Цеца беше целила Едьо в тандем с него... hahaha

# 229
  • София
Вижте кво, да ви кажа и аз съм от падащите върху чужди мъже тези дни, ама само защото припадам и те се появяват под мен да ме спасяват!!! Само дето последно припаднАх върху Сам, та следващия път ш` си нося повече ладна водЪ и ш` внимавам повече!  Crossing Arms

# 230
Това твойто се нарича "падане върху ръбат камен" hahaha hahaha hahaha

# 231
  • София
Ма мани... лошото е, че кат тръгна да се топя от жегата и да припадам няма аларма преди това, та да избера къде да падна  ooooh!

# 232
Пуснете още някоя серийка от сапунката, сценаристки, спите нещо днес hahaha И без това е обещана такава с моя човек Flutter

# 233
  • София
Джеврие, пИши и ти бря!
Да не говорим, че си главно действащо лице в сериала...
сЕка ся си е зела мъжО и се разхлаждат взаимно под сенките на овошките в двора. Даже и на главния площад на селото нЕма жива душа!

# 234
Нимой ем да пишем, ем да играем, аз съм звездата на сапунката, същинската и оригинална Перла Flutter

# 235
  • София
А! Моля! Инжи-то не я замествай. Тя е жена на ЕДИН мъж! Няма списък във всяка стая на имението си  Mr. Green

# 236
Ами то и аз съм само Павлюва, поне в този сериал Blush. Като предложат друга роля, преминавам на друг номер в списъко Mr. Green

# 237
  • София
Е, ти кво мислиш, че ПавлЮ не знае за твоите похождения в съседното село ли?

# 238
Също така знае, че е мой първи, болднат и в червено, и че цялата ми ефрейторска заплата отива по поддръжката на оградата, която вдигнах специално за него Mr. Green. Та затова ме и обича, и си затваря очите, като посещавам съседно село Blush hahaha

# 239
  • София
Глей ся! Аз ли да те уча - един мъж, за да е твой треа да се чавства свободен. с Тая телена ограда само му създаваш напрежение на Павлю! Един ден някоя ханъма ш`мУ намигне и ш`му обещае сободата и го пИши бЕгал!

Общи условия

Активация на акаунт