True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 760
  • 702
  •   1
Отговори
# 330
Сторм, червенокосата беше друга - тя му беше подставеното лице на Бил при вещиците и се консумираха. А тази също беше в предния епизод - обясняваше на Суки за това кой ѝ е купил къщата.

# 331
Добро утро банда! Hug
Изгледах серията снощи. Преди да започна да величая Ерик,трябва да кажа,че короната на Бил много му отива.Порша к'во "делово" предложение му прасна,направо щях да падна..... hahaha

Стана ми мъчно за Джейсън,миличкия Confused

Ерик,с този поглед на домашен любимец....как да не отидеш и да го гушнеш Blush Heart Eyes

Пам отново на ниво: "Лично ще ви изям,изчукам и убия!" Дано не е в тази последователност Mr. Green

Любимият ми момент от серията е между Ерик и Суки:

"-Ти живееш тук?В моята къща?
-Да.
-Моя ли си?
-Не.
-Принадлежиш ли на друг вампир?
-Не.
-Искаш ли да бъдеш моя?
-Не,но...."

И това непрекъснато "сори" с тази глупава усмивка. Вярно,че за доста неща има да се извинява... Mr. Green
ГоУем е бе,гоУем е! Laughing

# 332
Оп, оп, всички изгледали, а?  Mr. Green

Онея всички женски за Джейсън ли се бяха наредили Crazy

За него, клетия, за него...  Confused

# 333
Оп, оп, всички изгледали, а?  Mr. Green

Амииии.....надявам се... Embarassed

# 334
Ми има епизод, има субтитри, който не е гледал няма извинение.  Laughing

# 335
  • София
Добро утрооо Simple Smile
Как сте ми? Гледам, че всички сте изгледали епизода, аз също Simple Smile Страхотен епизод. Пам като винаги кърти виждам, че всичко сте обсъдили почти...иначе не ми хареса Томи как се държи..той винаги гледа да изкара некой лев нечестно и макар, че Максин си го заслужава заради магията дето прасна на Хойт...не я оправдавам хич. Иначе куклата която Джес даде на бебето на Арлийн...мисля, че няма да му навреди щото той е свръхсъщество според мене. Жалко за "моята фея закрилница" на Суки дет я гътнаха иначе са ги направили страхотни почти като тролове, но нещо по-добро. Ерик е прекрасен (Трайкова не ме бии) харесва ми да го видя от другата страна, а не само лошият Ерик беше култово как каза "Снуки" вместо Суки...и Суки си има нов прякор. Бил...си призна, че просто си обича Суки, макар, че не го каза пред Порша ама тя сигурно се е чатнала, той затова и не иска да пие от нея сигурно ако пие, ще спре да усеща Сука..знам ли. Пам - очаквах да има сладкия и готин хумор, а и в Бол си го каза, че Пам ще бъде страхотна в 4 сезон. Тара ме дранзи, честно казано очаквах повече от нея. Казаха, че ще е щастлива, в интервюто също го казаха, е щастлива е ама не точно..щото "не искам да се забърквам в каши" ама се забърка пак. Лафайет и каза да се разкара и да си ходи при гаджето, ама тя не та не. Тъпа патка. И мн ме издранзи като каза шибания Ерик Нортман ама шибания Ерик спаси задника на Лафи ама тя ..се праи на дора габе. Вчера заснеха последния епизод на ИК, така че очаквам яко инфо и интервюта и ще ме съсипят докат кача всичко :Д

пп. За книгата на Шарлейнчето...добре, че не са сложили Здрача.

# 336

пп. За книгата на Шарлейнчето...добре, че не са сложили Здрача.

hahaha Представяш ли си - Снуки чете "Здрач"!  Joy

Аз обаче си мисля, че тая гнас с куклата е работа на онова дребното девойче, как се казваше, Съмър ли беше? Тя си падаше по кукли...

# 337
Добро утро и от мен. От тая серия си ме накефи Ерик. Беше като засрамена ученичка долу в бърлогата, а тя една хубава, тигрова.... Simple Smile. Много ми напомни на първите дни на Джесика. Абе сладур си беше.
Обаче имам чувството, че започва да се оправя и ще ми е много приятно да го гледам как се прави на ударен. Мисля, че добре ще си прекарва в собствената си къща със Суки, опс, СНуки.

# 338
Лафайет беше толкова стресиран от "шибания" Ерик Нортман. Добре,че не го видя в какво се е превърнал Crazy

А Суки ме уби:
"-Ерик,ти си вампир!
-Знам какво съм,незнам кой съм!"
Mr. Green

# 339
  • София
Утро!

Вчера забравих да напиша - горкия Джейсън, пак оплеска нещата сексуално...  Cry

дразни ме новата прическа на Бил... прилича на непослушен ученик.

и Алсид... може ли да му дадат само 4-5 мин екранно вереме  Crossing Arms

Краят много ми хареса - леко напрежение и оназ феичката Ерик как я изпи. Еми много му отива да е лош!

# 340
Краят много ми хареса - леко напрежение и оназ феичката Ерик как я изпи. Еми много му отива да е лош!

И накрая как каза "Сори" с онази усмивка Mr. Green

Алсид ме разочарова.Как можа да се събере пак с Деби? Crossing Arms

# 341
  • София
Е, Сори-то май му е задължително вече. На мен ми се струва, че разбра какво е Суки или си спомни нещо. Не може фейската кръв да не му е подействала.

А момента с амнезията има ли го в книгите?

# 342
Хелоу, МинкеMr. Green

И аз съм много доволна, че ни освободиха от присъствието на Клодин.

А момента с амнезията има ли го в книгите?

Не само го има, ами е много основен. Но да видим как ще завъртят нещата тук.

# 343
Аз обаче си мисля, че тая гнас с куклата е работа на онова дребното девойче, как се казваше, Съмър ли беше? Тя си падаше по кукли...

Да бе, откъде се взе тази кукла? Никаква предистория не помня  Rolling Eyes

# 344
На финала на предишния сезон, когато Хойт внесе Джесика в новата им къща, показаха една кукла на пода в празната стая. Мноооого крийпи.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт