True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 756
  • 702
  •   1
Отговори
# 345
Еми много му отива да е лош!

И накрая как каза "Сори" с онази усмивка Mr. Green

Края беше много сладък! И на мен ми се струва, че амнезията тук няма да е както във книгите. Най - малкото когато Ерик се опомни, Пам веднага би му казала какво се е случило между тях със Суки! А не като в книгите да го оставят в неведение.....и да му гледат сеира....

# 346
Ооо, да, спомних си  Embarassed Странно ми е, че съм забравила, един епизод на Досиетата Х със зла кукла го помня от 15 години  Crazy

# 347
  • София
Да Пуц може и да е от онази дребната дето си падаше по Хойт и излизаха веднъж куклата...но ще видим. И без тва не им върви много връзката и тя всеки път ако му трие паметта ще се побърка. Иначе не тва ми е интересно, а кой е духът при Марни? Това по ми е интересно...коя е тя!

# 348
Ооо, да, спомних си  Embarassed Странно ми е, че съм забравила, един епизод на Досиетата Х със зла кукла го помня от 15 години  Crazy

hahaha Милото то.

И аз се чудя коя е мацката при Марни. Ако се окаже сейлъмска вещица ще се разсърдя на Бол за липсата на въображение.

# 349
Между другото Марни е дразнеща, но актрисата е много добра.....

# 350
  • София

И аз се чудя коя е мацката при Марни. Ако се окаже сейлъмска вещица ще се разсърдя на Бол за липсата на въображение.

Съмнявам се, Бол не спомена нищо за сейлъмските вещици пък и те доколкото си спомням не практикуват некромантия, нито пък са уика, уиките ги придобиват силите впоследствие, а не са родени с сили. Мисля, че е по -скоро някоя дето Ерик е гътнал и сега си го връща.

# 351
  • София
Обаче Джесика си е още дете... много ме е яд, че с Хойт така не им се получават нещата  Crossing Arms

# 352
Ба, уика е просто модерното название на вещица, по-ню ейдж, да не звучи старомодно. Аз също се надявам да измислят нещо интересно по тая линия.

Каква ти некромантия, те са били просто жени с лош късмет, горките. Оня ден четох поредната статия по въпроса за вещиците - много е лошо да си тъп и пуритан в същото време.  ooooh!

# 353
  • София

Каква ти некромантия, те са били просто жени с лош късмет, горките. Оня ден четох поредната статия по въпроса за вещиците - много е лошо да си тъп и пуритан в същото време.  ooooh!

ще ми интересно да я прочета, метни линк ако не си го затрила Simple Smile

# 354
Джес, на хартия я четох, в миналия съботен брой на "Сега". Не знам дали я има в онлайн изданието, ама може да проверя, ако не забравя.

# 355
Привет!

Дали не е някоя от шведско му време този вещерски дух? Нали за там взе да си спомня, докато редеше разни неща на родния си език. За 1000 години бая врагове ще да е натрупал.

Интервю със Стивън, Алекс и Джо

# 356
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ми има епизод, има субтитри, който не е гледал няма извинение.  Laughing
Аз имам- тежко зарибяване по друг сериал hahaha. Ама днес вече ще гледам Blush

# 357
Ми има епизод, има субтитри, който не е гледал няма извинение.  Laughing
Аз имам- тежко зарибяване по друг сериал hahaha. Ама днес вече ще гледам Blush

Ма тва изобщо не е уважителна причина - какви други сериали?!  hahaha

Охаа, тримата големи. май досега не ги бях виждала на обща снимка само те.  Mr. Green

# 358
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз нищо, че не съм гледала, седя на пост и дебна за нарушителки Mr. Green. Ама нещо не се появяват, взели сме им страха hahaha

# 359
Аз съм бяла и добра ... чувствата ми към новия Ерик са по-скоро майчински, отколкото сексуални  Mr. Green

Дано се появи някоя по-лакома душа, та да можеш да се проявиш и да завъдиш пагони   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт