True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 736
  • 702
  •   1
Отговори
# 375
Всички сме в неведение, Aila, аз вече не се и чудя. Единственото обяснение, предложено от замундаджия миналата седмица беше "причините са ви добре известни".  ooooh! Добре, че има алтернативи.

# 376
Ей, хубавци са ни младежите  Grinning

И две мамуни Laughing

Момичета, а защо държите конкретно от Замунда да сваляте, някакви предимства ли има? Субтитрите нали могат да се приложат дори като е свален сериалът от друго място? Питам, защото наистина не съм наясно, моят акаунт там е невалиден отдавна.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 23:22 от Fiama

# 377
Аз нямам регистрация в Замунда. Тегля от Арената или Мастерс БГ /предимно от тези два торента/. Като видя, че там няма все още нищо качено или се бавят  - чичко Гугъл със задачка "True blood s04eр0..", респективно "български субтитри за True blood s04eр0.."  отварям линкове, бърза регистрация и тегля. Пусти трепети за Билитуу.

# 378
Фи, аз не, че държа, просто там съм си свикнала, пък нали знаеш каква сила е навикът.  Mr. Green Апропо, преди половин час са качени и трите нови епизоди, пълен цирк!

# 379
  • София
Аман... и аз не мога да разбера защо ги свалят и качват... някаква война се води между ъплоудърите ли, що ли... пък и ни е известно, а щом в мама-та не е известно какво ли им е на останалите хора  Tired

# 380
Боже,какво става с тази Замунда?Тия май яко ги хапят калинките ooooh!

Първо добре дошли на новите попълнения Hug Не се притеснявайте да си  пишете свободно. По-принцип сме много добрички,с изключение на случаите,в които се полазва чужда собственост(виж първа страница).Тогава става мътна и кървава Mr. Green

Второ,относно алтернативни сайтове за теглене на сериала.Аз като истински ъплоудер(не в Замунда,естествено), ползвам три основни сайта- btjunkie вече ви е препоръчан,Demonoid и h33t. И от 3-те можеш да теглиш без регистрация Peace

# 381
На Ерикчето май му е зле от фейската кръв, поне ще види слънцето.

# 382
  • София
axell.bg и DMCA-removal-from-Google също стават и там ги имат даже в втория сайт са по бързи от замундата. А за замунда и арена свалят ги по една причина HBO BG явно са им писали едно писъмце за нещо си както стана с троновете, но в последствие ги пуснаха пак по торентите. Реално HBO Бг си защитава това за което си е платило, но в крайна сметка не са пуснали новия сезон там така, че не знам за кво се пънат толкова. Но мътна и кървава е там както се изразяваме така, че търсим алтернативни места. Дори в фейс страницата ме питаха сто пъти ама все пак не държа връзка с торент тракерите и не зависи от мене да пускат само в замунда. Няма значение важното е, че места бол. Аз изчезвам, че днес ще пиша един разказ за суки и ерик ...но ще видим кво ще излезе. А и знам, че Пуци с сигурност ще следи за правописа и вероятно ще отнеса една две три глоби.

# 383
Реално HBO Бг си защитава това за което си е платило, но в крайна сметка не са пуснали новия сезон там така, че не знам за кво се пънат толкова.

А, де, точно! Няма да те глобявам, само едно 'в' не е на място.  Mr. Green

# 384
  • София
Колко си ми добричка Пуц но това е хубаво, че няма да ме глобяваш и без тва днеска не плащам никви глоби Grinning и ...съм в прекрасно срядно настроение

# 385
 Hug Браво!

# 386
Привет!

Сканове на пълното интервю от ТВ Гайд

част 1
част 2

Много са забавни тези тримцата, а Джото бил фен на Mad Men като мен  Heart Eyes

Томи  Joy

# 387
 hahaha Томи снима без чорапче, а? Mr. Green

# 388
Мда, мандахерца си се човекът по патлак  Laughing

# 389
Сичкото каст много разкрепостено.  Mr. Green

А ти, драга моя, що се правиш на разсеяна, м? Време за нова доза Сукасита, Енрике унд компания.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт