True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 730
  • 702
  •   1
Отговори
# 390
Ау, Пуц, мързи ме та две не виждам  Laughing Ако ме удари вдъховението, шса разпиша. Пък ти какви оглушки си правиш за новините  Whistling

Феновете ще ме уморят с измишльотините си  hahaha

# 391
  • EU
Ау, Пуц, мързи ме та две не виждам  Laughing Ако ме удари вдъховението, шса разпиша. Пък ти какви оглушки си правиш за новините  Whistling

Феновете ще ме уморят с измишльотините си  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааааа Фи, няма да мързелуваш,  тука не си  отпуска  Joy

# 392
Миии денят на бюлетина е четвъртък.  Whistling Whistling Whistling

Какво трябва да значи Khaleesi? Косицата е умопомрачителна! Joy

# 393
  • Навсякъде
Миии денят на бюлетина е четвъртък.  Whistling Whistling Whistling

Какво трябва да значи Khaleesi? Косицата е умопомрачителна! Joy
Khaleesi сигурно от Game of Thrones  Thinking Laughing Laughing

# 394
Калисито е закачка с "Игра на тронове". Калиси е титла - съпругата на кал/хал и в сериала героинята редовно тръби "I am your Khaleesi", та от там. Ей я на оригиналната:

Значи утре да те чакаме с едно бюлетинче  Mr. Green

# 395
Ааа, ясно, благодаря!  Mr. Green

Мчи... ше се понапъна днес, ако детето все тъй кротичко спи след плюсък. Ама не обещавам, де, знаеш как е с музовете.  Laughing

# 396
Знам, знам, пък и детето си е голямо извинение ... признай си, че ти затова си го завъдила  Laughing

# 397
 hahaha Хвана ме. Звучи много по-уважително от 'мързи ме до болка'.

# 398
  • КиТ
Тея от замунда вЕрно са луди калинки,аз затова си правя на сто места регове,че като не може на едното на другото Wink Peace Вчера ги гледам Бяха махвали Х-мен,само HD разфасофката бяха останали Rolling Eyes

Мдда всички в каста са идеалнички маат си както майка ги е родила,само дето са му поприкрили пистолета,нИ моа фокусирам  Crazy Joy Joy Joy

# 399
  • София
Тоз пък що са му замъглили пръчката така... все едно не сме виждали  Crossing Arms

Пуци, ей ся ти видях подписа! Да ти кажа.... "Салама, Санчо... и свободата" се казваше в една реклама - явно щото бегонията не се яде!

# 400
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нали? Ма пък бегонията трае по-дълго от салама - разбираш ли каква дълбока е дилемата!

# 401
  • София
Дълбока, дълбока е!  hahaha hahaha hahaha

# 402
  • София
Тея от замунда вЕрно са луди калинки,аз затова си правя на сто места регове,че като не може на едното на другото Wink Peace Вчера ги гледам Бяха махвали Х-мен,само HD разфасофката бяха останали Rolling Eyes

значи тъкмо съм изтеглила хмена и  са го делнали...хихи кой си е с късмет. Ама филма пълна боза...ефектите супер..ама самия филм не ми грабна интереса

# 403
Да питам нещо - защо вампирите в този сериал се разпльокват толкова гнусно като ги убият, а не се разпадат културно на прах? И като се разпльокат къде им отиват костите?

# 404
  • София
Ох, Злате! ИзригнА днес  hahaha hahaha hahaha
Не знаех, че има културно разпльокване на вампир!

Общи условия

Активация на акаунт