True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 941
  • 702
  •   1
Отговори
# 75
Дю, емотката кърти - помахването е съвсем автентично  Joy

# 76
  • гр.София-Красна поляна
Дю, hahaha hahaha hahaha(ше умра) за теб като най- добър поданик
ше има Ина.... кралска пийч (праскова). Mr. Green hahaha

# 77
  • София
Ама Зисееееееее, твоя Бил много мощно го раздава  #Crazy Екрана ми се изчерви зарад него!

Всъщност току що приключих втора серия... знаех си, че не трябва да я гледам преди другата неделя!!!!

Как може всичкото хубаво мъж да остане облечено (на Бил се извърнах от уважение към наща кралица), а само на Сам - мръсното куче да му дават под кръста при това толко дълго време! Бляк!  Mr. Green

# 78
Ваня, как си му набрала на Сам  Twisted Evil

Симпатична Деб

И да не забравяте да си пиете витаминките по указ на краля  Laughing

# 79
  • София
ХА! Забравих да отбележа как на Бил му тича бритския акцент  hahaha и пънкарския облик!  Joy

Уф, Деб е грозновата на таз фотка! Много...

# 80
Мури, прости ми, аз щото директно копнах Трайкиното и така... поправих се.  Hug

Много сладка Дебора, много, ама да не напълнява така, искам си я стройна като тръстика.

Фи, няма лошо в Ерик, аз имам лек проблем от един друг сериал, който спрях да гледам не само щото много затъпя, а и от насадена отврата към главен герой.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та се тревожа да не стане така и със Сашко.

# 81
Да, малко са й дебелшки прасците тук определено. 

Пуц, няма да те отвращаваме от Сашо. Сакън!

# 82
  • Срещу планината:)
Фи, няма лошо в Ерик, аз имам лек проблем от един друг сериал, който спрях да гледам не само щото много затъпя, а и от насадена отврата към главен герой.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та се тревожа да не стане така и със Сашко.

Mr. Green
Дю, hahaha hahaha hahaha(ше умра) за теб като най- добър поданик
ше има Ина.... кралска пийч (праскова). Mr. Green hahaha
smile3502 БлАгодарим Ваше Величество

ПП Бил от пънкарският си период много младее  Heart Eyes,че и очна линия си сложил, требе ми даде 1-2 урока  Tired че все не ми се получава

# 83
  • София
Пуци, Сашо и Бил са на светлинни години от съседите по форум!  Mr. Green

# 84
Пуци, Сашо и Бил са на светлинни години от съседите по форум!  Mr. Green

Да, ма като почне много да ми се навира в очите някой и... Е, Сашо си ми е изначално симпатичен, де, за разлика от онуй.  Laughing Но в един момент и от Мечовата перфектност ми беше писнало, то беше Мечо нагоре, Мечо надолу, брррх, като се сетя.  ooooh!

# 85
  • София
Верно си е  Laughing

Това показвано ли е? Не знам каква е тази пФтичка!

Значи принципно Тара ми е мноооого гнусна, ама този сезон ме кефи

А пък на Сам дамата ми е позната... а не знам защо.

Кристъл не ме кефи за наш`то момче, което също много ме кефи този сезон, обаче даже и законната ми половина се впечатли от последния кадър с братчето на Сука-та! Каза "Това беше добро, ама ти по такива неща ли си падаш  #Crazy , нали не харесваш такива неща!"  
За него (кадъра) да кажа едно голяма Уаууууууу!

# 86

А пък на Сам дамата ми е позната... а не знам защо.

Аз знам: от Портите. Ето я. Знаех си, че е тя, но името мислех, че е на тази, която играеше Девън.

# 87
Кои са съседките - Дневниците ли?

Иначе преди да открия Кръвта миналата година, имах и аз много краткотрайно залитане по Патинсън, но бързо си позагуби очарованието от толкова преекспониране (и все пак хубава челюст има момчето  Laughing).

# 88
  • EU
Аааа, да не ме разбере погрешно кралицата - нищо против Нейно Височество smile3501
Обаче Билиту Крал не мога да го понеса smile3515
нали съм си

# 89
 Ставайте за сутрешна проверка!  Mr. Green

Ох, Фи, как се събудих - комбинацията между лявата половинка на подписа ти и Мечовски е бетер еспресо.  Mr. Green

Дневниците са комшиите, да, не догледах втория сезон, смятай за ква гнус става дума.  ooooh!

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 10:13 от ИрПуц

Общи условия

Активация на акаунт