True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 768
  • 702
  •   1
Отговори
# 315
И кво ся, нажмикват на феновете с тоя кадър, така ли?  hahaha

# 316
  • София
Как можете толкова да изпишете  Embarassed Сега се връщам да чета.

П.П. От къде последно да дръпна серията? В мастерс има ли я? Покрай тоя филм направих сума регове навсякъде.  Laughing В този последният сайт цитиран от вас нямам, ама и там ще направя ако е нужно.

# 317
Еvка , в Арената я има, но не знам дали има субтитри. А тук можеш да я гледаш онлайн без да теглиш:

http://www.megavideo.com/?v=P5N10O5M

В сериала показват книгите, в книгите слушат Bad Things - промотират се хората   hahaha

Интервю с Кристин Бауър

# 318
Хахаха, тва с книгата наистина беше симпатично - дали е четяла за себе си?  hahaha

Ох, ми Анди, клетият той. Къде ли ще му излезе края. Също така, моментът с Арлийн, Джес и синковеца с новата му придобивка изкърти.  hahaha

# 319
Минавам и аз да отбележа, че Сука чете леля Шарлейн  hahaha  hahaha

Сега пък набутаха и крийпи кукла в сериала, само това нямаше  ooooh!

Вещицата е отвратителна и за слушане, и за гледане  Sick

# 320
Оу, да, за вещицата забравих ... много дразни наистина носовия говор!

Памелитка беше на ниво. Само малко не може да си събере зъбките в устата като беше в мазето, големшки са ѝ  Laughing

# 321
  • Срещу планината:)
 Flutter Може ли да се пишем вече
Онея всички женски за Джейсън ли се бяха наредили Crazy
А  Ерик милия  hahahaтака отвя Пам

За книгата не бях видяла Joy Joy Joy ,чела е как треба да сведе поглед на Ерик към зърната

# 322
  • София
Много ме изкефи "Снуки"  Joy

И Пам  hahaha Верно как я отвя...

Ох, продължавам да гледам!

# 323
  • София
Милички има ли някъде субтитри вече? В Замундата пише че няма  а в Арена нямам рег

П.П. Намерих някакви отивам да гледкам

# 324
  • срещу двата комина :)))
изгледах... доволна  Laughing но повече ми харесва лошия Ерик Flutter

# 325
Този е сладък като кученце, лошият други помисли навява  Laughing

# 326
  • София
Ерик послушен като кученце напомня на един мой колега - същите сини очи, мила усминка, сетло - руса къса косица с тънък косъм, слаб... Само теракот си няма!

# 327
  • срещу двата комина :)))
Ерик послушен като кученце напомня на един мой колега - същите сини очи, мила усминка, сетло - руса къса косица с тънък косъм, слаб... Само теракот си няма!
мене тая липса не ми пречи  Whistling ама послушното кученце няма да мога да преживея  Joy

# 328
И всяка втора дума му е сори, сори  Joy  На мен ми е сладък и забавен така като нещо различно, но дано не е цял сезон в този си вид, че ми липсва сексуалното напрежение  Mr. Green 

# 329
Аз понеже съм фенка на Бил. Та не ми стана ясно: В предходна серия Билиту и оназ червенокосата си се обменяха много интимно. Защо пък в тая серия тя му отправи едно таквоз предложение "Ни риба, ни рак, ни щука" - дай да мърсуваме, устройва ме да не ме обичаш. Ми те до сега нали това са правили? Ерик ми е леко като идиот в новото амплоа. Пам изкърти , но аз съм върл неин почитател. Като общо обаче, серията ми се видя една мудна , в смисъл че от имаше 10-тина минути в които може да се обобщи всичко, което се е случило и всичко, което би изкефило феновете.

Общи условия

Активация на акаунт