На пазар във Варна - 16

• 47 977
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Запис   bouquet

# 16
  • Варна
Запис и от мен.
Търся масажни чехли, но детски. Някой знае ли къде продават? Обиколих на няколко места, но продавачките ме убедиха, че никъде няма да открия.

Може да имат на Шол малки номера...De Fonceka.....и на Владислав имаше някакъв м-н в който продаваха детски ортопедични обувки може да имат и чехли.
Другия вариант е да търсиш нещо online.
Благодаря! Ще проверя днес, ако остане време. Дано открия  Rolling Eyes

# 17
# 18
Някой знае ли къде мога да си рамкирам гоблен?

# 19
  • Варна
Не знам дали е по темата , но търся телефон за връзка с фризьорско студио Зотик . Намира се на ул Железкова.

# 20
  • Варна
Доколкото знам рамкират в "Пикасо" на "Мария Луйза" до м-на на "Сандик" . Друго място за рамкиране (ако още съществува - не съм минавала скоро от там) е по "Иван Аксаков" по диагонал на паркинга до Медицинския.

Обикаляме за матрак, но навсякъде има по 1-2 изложени. Търсим си Magniflex и ако някой знае къде има шоурум на марката или поне десетина матрака за проба, много ще съм благодарна да сподели. В Интернет са дадени няколко мебелни къщи, но са на различни места из града, а днес успяхме да обиколим (и полежим  Laughing) само мол-ските магазини  Peace
Магнифлекс имат и в "Аква център" срещу "Метро".

# 21
Доколкото знам рамкират в "Пикасо" на "Мария Луйза" до м-на на "Сандик" .

А там съм си носила гоблени и съм много доволна, но беше преди 2-3 години. Peace

# 22
Благодаря ви   bouquet

# 23
За любителите на кафе LAVAZZA -супер промоция в техномаркет.Случайно се натъкнах на нея,може и да е писано,но и аз да споделя.
Купуваш 20кутии по 16 капсули и подарък машината-на цена от 231лв.
SAECO/LAVAZZA A MODO MIO-EXTRA.Честно казано не повярвах,но вече си имам още една.
Редовната и цена е 309лв.
Ако за някой представлява интерес.

# 24
galеnna , аз нищо не разбрах  newsm78

Момичета, искам да започна курс по английски, но ми се искаше курса да е във Владиславово или в околните квартали. Някой може ли да ми помогне?

# 25
galеnna , аз нищо не разбрах  newsm78

Купуваш капсули за 231лв-това са 20кутии по 16бр вътре и ти дават подарък кафе машината.Инвестираш паричките в капсули и после цяла година пиеш супер кафе.
Сега я отворих и вътре още 12бр.капсули.

Отивам да си направя едно кафенце.

# 26
  • София
с/у фитнеса на ТИМпод блока също рамкират , точно до Аптека "Манолова"се пада.

Не знам дали е по темата , но търся телефон за връзка с фризьорско студио Зотик . Намира се на ул Железкова.

студио Зотик:
Телефонни номера: 088/ 615 80 97, 089/ 793 80 02, 088/ 965 64 34   

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 16:02 от missence

# 27
galеnna , аз нищо не разбрах  newsm78

И аз не много добре, ако може да поясниш, Галенна. Или дай снимчица на твоята, не продаваш ли сега като са ти две. Laughing

Барбера, не съм сигурна, но вчера на улицата от валентина към преслав като вървиш видях магазин за обувки, където имаше и ортопедични, незнам дали ще има масажни и да си призная незнам каква е разликата при тях, но може пък да провериш, ако искаш. 

# 28
# 29
Кое още не е ясно?Плащате 231лв и получавате-20кутии по16бр капсули на LAVAZZA A MODO MIO като можете да изберете от 5вида.1кутия-16бр капсули-11.5лв
Това са 320бр капсули =320кафета.Като бонус получавате кафе машина SAECO/LAVAZZA A MODO MIO-EXTRA-напълно безплатно и 12бр капсули към нея.
Плащате единственно капсулите-машината е безплатна.
Моята машинка вече си има нов притежател-майка ми.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 21:28 от galеnna

Общи условия

Активация на акаунт