На пазар във Варна - 16

• 47 980
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Супер звучи промоцията, имаме си машинка, но ще отида да я видя и тази! Peace

Знаете ли шивач, който да може да коригира бански - доколкото знам, е необходимо да има оверлог с ластични конци?! newsm78

# 31
chockolina наистина е супер промоция.Само не знам дали всеки техномаркет я предлага.Аз вчера я взех от на гранд мола-имаше червена,сива и черна.
Пише,че до изчерпване на машинките,но явно няма да продължи дълго.Вътре има и още два цвята кафе-розово и лилаво-сега ще си направя и от него да видя що за вкус е.
Аз утре пак ще прескоча до там,че приятелка се жени в неделя и една машинка много ще я зарадва.

# 32
Галенна, мерси много че я сподели промоцията - баща ми отдавна се каниха да си купят машина, пратих го в Техномаркет и преди малко ми се обади за да се похвали за първото кафе  Grinning  Благодаря ти!   bouquet

# 33
chockolina наистина е супер промоция.Само не знам дали всеки техномаркет я предлага.Аз вчера я взех от на гранд мола-имаше червена,сива и черна.
Пише,че до изчерпване на машинките,но явно няма да продължи дълго.Вътре има и още два цвята кафе-розово и лилаво-сега ще си направя и от него да видя що за вкус е.
Аз утре пак ще прескоча до там,че приятелка се жени в неделя и една машинка много ще я зарадва.
Такава машина могат да ви дадат от Лаваца и без да се налага да купувате 20 кутии с дози. Вече са много фирмите,които ги предлагат

# 34
  • София
от Лаваца и Saeco дават машини пак с/у определено кол-во закупено кафе. Братовчедка ми си взе от Saeco, защото такова кафе пие.

# 35
от Лаваца и Saeco дават машини пак с/у определено кол-во закупено кафе. Братовчедка ми си взе от Saeco, защото такова кафе пие.
Оределено,но не е много. Аз взимам по 100 на капсули на месец.

# 36
Тази машина от Техномаркет била на Саеко, същност.

# 37
  • София
Оределено,но не е много. Аз взимам по 100 на капсули на месец.

да, но за определен период от време трябва да направиш определена сума. Ако не се лъжа при бравочедка ми беше 450-500лв за 6 месеца. Трябва пак да я попитам  newsm78

п.с. Татяна, ако е на Саеко, значи сегашната оферта е по-изгодна.

# 38
  • Варна
По повод на матраците, в Мебелната палата има Магнифлекс, но не са изложени много модели.
А в моловете в кои магазини има матраци и на кои марки?

# 39
Радвам се,че съм била полезна.Да машината е на саеко,но за разлика от другите промоции наистина е подарък.
Фирмите,които предлагат капсули дават кафемашината,но за ползване,а не като подарък.
 Докато сте им клиент е добре,но ако не спазвате изискването-минимум 100 капсули на месец закупени от тях просто си я взимат.
И тази е по-различна и самите капсули са други.
Пила съм от различни машини лаваца,но определено тази прави страхотно кафе.

# 40
Супер звучи промоцията, имаме си машинка, но ще отида да я видя и тази! Peace

Знаете ли шивач, който да може да коригира бански - доколкото знам, е необходимо да има оверлог с ластични конци?! newsm78

от сетра ми знам ,когато работеше в Цезар и Клеопатра че са идвали разни мацки да си носят бански за корекция,може да питаш в няой от техните магазини дали ще ти извършат услугата,наистина е по специфичен плата и конеца.Дано съм ти полезна Simple Smile

.
А в моловете в кои магазини има матраци и на кои марки?

В Мол Варна има мебелен магазин Ралица,от там си купихме матрак на турката марка Яташ,те са предствавители за България,но не помня дали имаше и на други производители.

# 41
Магазин Севън Секъндс също предлагаха корекции на бельо и бански.
А да попитам за тази кафемашина съвместима ли е с други капсули или работи само с на Лаваца?

# 42
  • Варна
Мерси, Звезди в очите и tincheto, ще проверя и на двете места! Peace

Вчера взехме машина - прави страхотно кафе. Промоцията наистина си заслужава - по принцип машината струва 309 лв., пак в "Техномаркет", а така излиза 231 лв., заедно с 360 капсули кафе. Party В Гранд Мол нямаха налично кафе, затова от другия "Техномаркет" я взехме - до "Метро". galеnna, още веднъж - благодаря, че сподели!  bouquet

# 43
  • Варна
Много искам да купя лятно бомбе за сина ми / 3г /.
Проверявала съм в Зара, Carnival Kids, Колезионе, Уайкики, Окаиди и по всякакви детски магазини за които съм се сетила, но никъде няма. Ако някой е виждал, моля да сподели.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 15:20 от norka76

# 44
От къде да купя пластмасово детско моторче, което се управляват с крачета?

Общи условия

Активация на акаунт