Ана2, мисля другата седмица да си отидем при нашия доктор най-накрая и се надявам да го премери. Тази в поликлиниката му била взела на Макси празния картон
, ако докторът му направи ваксината др. седмица, къде ще я запише изобщо?!? Не мога да разбера въобще защо в п-ката си пазят при тях картоните - бих искала да видя сега дъщеря ми колко е качвала първите месеци, както и таблиците отзад, а не мога. 
За кърменето - сега през нощта май е най-добре, току-що си яде без проблеми. Като гледам статията - или имаме млечница (макар че няма бяло в устата) или е ужасно дълготраен скок в растежа
. Пробвах и компресия и обратна компресия (понякога като пусне и продължава да си тече на струйка, а и на моменти сякаш прави големи глътки, от които се дави - чува се странен звук малко над гърдите), и смяна на гърдите - обикновено действа за още 2-3 мин. Реве уж, с ръцете се опитва да ме награби цялата, а захапва стръвно и след 2 преглъщания пуска, накрая като го подразня да захапе- не ще. Отказвам се и след 5-10 мин. рев пак пробвам. Майка ми днес беше вкъщи и се потресе и тя, като видя. Като потръгне някое хранене така накриво, просто не може да завърши нормално, днес само следобяда имаше едно нормално по-дълго хранене и след него едно в полусънено състояние.Гледах снимките на дечицата - много са сладки всички, все искам да коментирам, а забравям, но много им се радвам!
И вкъщи днес не се диша, аз направих грешката за малко да отворя прозореца, уж да стане течение и да се проветри, то стана още по-зле. Чудя се сега дали да си довлача матрака и да спим с Макси в хола на климатик...

Пу-пу.Гледам все да и измислям забавления,разнообразие-постоянно излизаме на разходки.Георги е сравнително спокойно бебе и не ми създава грижи.Спи си и нощем и май се наспивам.И мен отвреме-навреме ме хваща параноята дали яде достатъчно,но като гледам как си наддава май нямам повод за притеснение.Посвикна сякаш и с меките гърди. 
Дани и София ще си играят,ние ще пийнем по нещо(за съжаление няма да е някое студено летно коктейлче,но....ееееххх мечтииии...)Ще хапнем по някоя салатка-няма да умрем от глад.
все така да се грижат за вас от ф-мата. 
ани,да ви е здрава колата и да заведе на много места.(пиша без главни букви,че малкият змей папа)
Не звучат добре нещата,дано успеете да преодолеете кризата!
По този повод поканихме най-близките си роднини на гости, и племенницата (на 2г. и 8 мес.) и братовчед ми (3 г.) такава игра направиха... Голяма радост около бебето, само дето накрая пак имаше посинена женска ръка и нашамарено мъжко дупе 
6 или 7 кърмения са.Не и давам добавка само кърма.Вода си пие всеки път след папкане.Памперсите ги сменям през 3 часа и са пълни,акото и е жълто и си пикае доволно 
Разреши ни да пътуваме, дори каза, че и на плаж може да я водим, но след 17 часа.Също така може да и мокрим тялото с океанска вода.Колики ни мъчат от време на време, купих едни чайчета на Милупа–едното е лайка, другото анасон.Гранулирани и специално разработени за бебета.Обаче е много зор да накараме мацката да пие.С лъжичка плюе всичко, купих и шишенце, та по малко успява да погълне.Мисля, че има полза.Залъгалка не ще, ама и аз не се натискам да я научавам.Започна да гука, усмивки раздава...
Онзи ден беше 5-6 градуса...Викам на майка, че само сняг ни липсва да е пълна картинката.
. За съжаление аз поне не мога да намеря боза със захар, така че просто няма да пия. Отделен е въпроса , че и тя не увеличава лактацията. За прием на достатъчно течности най-добре чиста вода....