Глобул и документни измами!

• 11 881
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Пропуснала съм този ти пост. Тогава ти остава само последното написано в горния пост - ти да ги съдиш. Впрочем, проучи ако са на отделни договори с отделни фактури, дали ще спрат картите и по първия. Имаш възможност действителния договор да го прехвърлиш на друг титуляр, и тогава да спреш да плащаш недействителния.

# 91
Hug  благодаря ти

# 92
Благодаря за отговора Хърмаяни, вече направо ме гони параноята с мобилните оператори тук, засега съм си оправила отношенията с мтел, но седя нащрек, че като чета какви неща се случват, дошло ми е до гуша всеки месец по един ден да преглеждам фактурите, след хилядите разправии последните два месеца нямам надписани сметки, ама това е такава чиста загуба на време и енергия.
Номера с картите дето пробутват на по-възрастни хора се опитаха да го приложат на майка ми като я бях пратила да плаща сметки, добре че ми звънна от офиса, та и казаха да не подписва нищо по никакъв повод, та сега трябва да проверявам дали не се е явил някой друг номер.
Мзела съм си предплатена карта на Виваком също и въобще не смятам да минавам на договор там, аз дето не се имам за лесна всеки път като вляза във офис на Виваком ми отнема поне 10 минути да обяснявам, че няма по никакъв повод да мина на абонамент на тоя етап, просто искам да си заредя картата, представям си как ги оплитат по-възрастните и млади хора, които за първи път вадят карта.

Общи условия

Активация на акаунт