Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
И аз те обичам Heart Eyes

# 121
  • Стара Загора
Ооо, Майче, привет   bouquet

# 122
Привет Simple Smile

Нещо ни отсвирихте за Бирхалето,не сме се виждали от 100 години Crossing Arms
Домъчня ни за вас Mr. Green

# 123
  • Стара Загора
Привет Simple Smile

Нещо ни отсвирихте за Бирхалето,не сме се виждали от 100 години Crossing Arms
Домъчня ни за вас Mr. Green
Ние днес бяхме там с Даньо, но вас ви нямаше и се скрихме от жегите на климатика вътре.

# 124
  • Стара Загора
И в моето сърце винаги, и в моето... smile3521
И на мен ми домъчня за теб...
И я остави тая дето ти търси заместничка, пфу, тя е несериозна... Mr. Green

А, забравих... А ве, Sonette, голяма черна точка и за теб... Къ можа да не ме дочакаш... Аз толкова много исках да те видя... Щеше колективно да се влюбваш в мен и прочие... Кхъ, ще плЯча... Tired

# 125
Айде утре дружно в офиса(Бирхалето),та да се разтъжим  love001

# 126
Ако не ми мине котка път, съм при вас! Така че, като видите мамут с червена количка - махайте sohappy

# 127
Simple Smile Здравейте! Експрес, черната точка я поемам заедно с две точки, точки, запетайки:L))))
Надявам се, че тепърва ми предсти да ви гледам за много,много дълго!:)

Нямам търпение отново да ви видя, вчера не бях в града, а днес имам някаква среща, затова, ако мога, ще ви потърся след 13 ч. на Бирхалето, явно трябва да надничам и вътре...Simple Smile!

ЧЕСТИТ ПЕТЪК на всички  Heart Eyes
marietta_g, ей! Mr. Green Такива квалификации само към враговете отвъд Желязната завеса!   bouquet

# 128
Аз съм на линия за вечерни срещи по хладно.

# 129
  • Стара Загора
Аз съм на линия за вечерни срещи по хладно.
Принципно и аз Mr. Green Само не тази вечер, че детегледача ми е наряд Mr. Green

# 130
Ееееееееееееее, викам тия къде к'во пишат, на мен не ми излизат нови публикации...А то нова тема с 9 страници...ТО бива бива тъй да изтича тоя мозъГ, ама то направо се лей и капка не остава  Crazy

Да споделя без никой да ме пита- че Бирхалето почна яко да ме дразни и не ми е приятно да сядам там...

# 131
Здравейте, днес някой някъде ще излиза ли?  Hug
Часът е без значение, а мястото- където кажете.
Апропо, и аз малко резервирано за Бирхалето вече....

# 132
  • Стара Загора
Апропо, Бирхалето с нищо не ме дразни, даже мястото му е страхотно... И особено лятото, под сенките... Няма друго такова място... Сега, че от време на време персоналът се държат пет за четири, вярно е... Но ако си позитивен и не им оставаш длъжен, нищичко не може да развали приятния престой там... Пък и посочете ми заведение, където обслужването да е перфектно... Просто няма такова, навсякъде си има кусури... Сякаш забравихте преди три години каква мизерия беше на Бирхалето, но пак ходехме всеки ден...
Това е, според мен, прекалено взискателни сте...
И като послеслов, вгледайте се в подписа на Джейд...

# 133
Чак пък да съм взискателна...Колкото и да го гледам подписа на Джейд, не виждам как се връзва с мнението ми и отношението ми към въпросното заведение. Има неща, С които не ми е проблем да правя компромиси, има и такива, с които не! И точка! Не ми философствай по жегите Wink
И не съскам!!! Ако може да си имам собствено мнение! На тъпото Бирхале идвам единствено и само заради вас, тъй че мълчи!  Stop Hug

# 134
  • Стара Загора
Е, не, никой не си е помислил, че съскаш, моля те, нищо като подобно...
Но пък знайм, че най-обичаш да си змия - ем да си лежиш, ем да си пълзиш...
Пък и разбираме те, свекървЕЩИЦата ти е на гости, простено ти е да си змия...
smile3532

Общи условия

Активация на акаунт