Отговори
# 390
  • В две мънички очи...
Днес направо не ми е ден - отказа да спи и само реве - направо си мечтая да се по захлади малко че да се усмири. В момента ми е дал малко отдих докато си разбива проходилката.
За сирената захраних с козе на Маджаров, но след това давам каквото взема за нас - гледам да е около 8лв. кг - в момента е на Елена - краве - яде го без проблем.
От два дни сутрин му правя препечена филийка с масло и сирене и нектар от праскова - много е щастлив и си яде средната част на филийката без драми каквито имах с попара, кус-кус който така и не прояде, бисквити със кисело мляко, плодове и т.н. а за мен даже е по-лесно да я приготвя.
Кате - бързо лети така си е Simple Smile хайде весела сватба и щом сте близки пак ще сте независимо от семейния статут Simple Smile
А за сламката ще се научи - моя само така пие или от чаша. Вчера му дадох малко Капи с обикновена сламка - можел да пие, просто го прави когато иска.
Малвинке, няма начин да не се засекат децата ни ако не всички които са от СФ то поне една част Simple Smile ама няма лошо в това все пак са наборчета и както ние сме си помагали и те ще си помагат Simple Smile Иначе моя мъж вика само да по захладнее малко и ако продължава да прави така ще го оставяме да си реве - че аз иначе не виждам как ще го гледа някой като почна работа с тези му капризи.

# 391
И нас ни побъркват зъбите  ooooh! Долните излязоха на 2-ри май и от тогава няма други.Венеца е зверски оттекъл , на 2 пъти вдига температура 39 градуса , а уж от зъби не можело.....може и още как!Белеят  се отгоре и двата , а нямат пробиване.Нищо не помага - гел , хапчета...и панадол съм давала и пак е крив.Заспива около 9,30 , но до сутринта ме буди поне 5-6 пъти.Поне спи до 8-9 часа , та се наспиваме криво ляво.Абе весело е Simple Smile С баткото такова чудо не помня.

Кате , радвай се за сестричка , това са хубави поводи  Hug

# 392
  • София
Здравейте мацки, не съм писала от сто години, но гледам да чета що-годе редовно...Аз да се отчета след консултацията: Анастасия- 9, 600 кг, 78 см,  Гияс 8, 700 кг, 78 см.. Ма как пък ги измери еднакви, като тя е видимо по-дълга...  ще трябва да се мъча аз да ги меря май...  newsm78 Младежа ми изостава, че лекувахме бактерия в урината и дълго време поддържаше 37 С, в резултат на което не се хранеше добре и не спеше много. Сега вече папка като сестра си, започна и да спи повечко...Надявам се ,че ще навакса скоро.
Вече пълзят навсякъде, от време на време се изправят за кратко и така, веселбата е пълна... Laughing

За храненето...давам АМ сутрин,  после попара със сиренце и масло (сирене Жоси, Маджаров или каквото по-читаво уж има), зеленчуково пюре с месо и месен бульон (папкат основно пилешко и телешко), жълтък не щат, после каша или кисел с плодове или качамак или кисело мляко или нещо подобно и после пак АМ. Повече от пет хранения на денонощие не ми се получават - създали са си режим децата  Laughing 
 С таткото се разделихме и сега си ги гледам с помощта на майка ми (да ми е жива и здрава, че ми помага), та съм на вълна търсене на работа от дома...Тъй и тъй шефа ще ме махне след втората година...Да видим какво ще излезе.

Поздрави на всички, връщам се да чета  Hug

# 393
  • В две мънички очи...
Лошана  Hug да са ти здрави слънцата и майка ти и да те слушат и помагат. Тежко е сама с две малки деца не само за работа...

# 394
Здравейте,не съм писала отавна,но време-няма.Малкия само щъка из къщи и сме повече по разходки когато не е много топло.На последната консултация беше 9.700кг и 77 см.
От понеделник акото ни е едно такова жълто,много миризливо и ту воднисто,ту-рядко само.От 3 дена взема ентерол,но нещо взе да губи и апетит - днес му изписаха и суметролим,ако понеделник е така ще ходим за изследвания.
Въпросът ми е някое друго бебче било ли е така и от какво може да се получи всичко това.
Педи каза сега 2 дена само на сухо мляко НАН Н.А. ?!?! и после постепенно да захранвам ако понеделник се е оправило акото...
Съжалявам че пооспамих темичката с лоши новини,но ми е много притеснено  Sad

# 395

gery_daisy , дано се оправите бързо !

Имаме си чисто ново ръбче на зъбче горе в дясно  Mr. Green Надявам се тази нощ да поспим вече малко , че сили не ми останаха след снощи  Heart Eyes

# 396
gery_daisy Ивета изкара същата работа с разтройството, но мина за 5-6 дни. Давах и 2 пъти ентерол, ама нямаше ефект. Беше малко на диета - предимно картофи и ориз и се оправи.

# 397
  Здравейте да се включа с един бърз въпрос - давате ли царевичен грис и как? Все още не съм въвела глутен и до сега, за да правя кашички съм използвала натурално царевично нишесте, варен и пасиран ориз и елда, ама ми се искаше да разнообразя с нещо. Сетих се за така наречения качамак. То като е от царевица пак е безглутен и не би трябвало да има проблем , ама да питам , ако някой го ползва да сподели.

# 398
И аз да се включа Simple Smile На последната консултация Наталия беше 8 900 кг и 70 см - дунда си ми е  Heart Eyes  В момента сме с четири зъба и чакам още два да пробият - един горе и един долу, никакъв ред не спазват тея зъби  Laughing Поне се отучи да ме хапе докато суче, че даже кръв ми е пускала   Cry
Timide аз от няколко дена давам сутрин качамак на Крина с масло и сирене, че попарата не ми се тачи много Simple Smile Харесва й на малката.
Loshana стискам палци да ти се наредят нещата  Hug

# 399
  • Пловдив
да ви питам -вашите бебчета седят ли мирни в количките ?
Никол вече не стои седнала,и от два дни не я разхождам навън с количка,защото се изправя в нея,и в чудо се виждам вече какво да  я правя,вън само на ръце,в къщи в проходилката малко,по земята лази и се изправя навсякъде,но вън  newsm78в люлката също се изправя,трябва да си стоим вече в къщи,а пък иска вън,но завчера я носих 1км на ръце,и ми излезе всичкия въздух Simple Smile

# 400
Нико11, защо не пробваш със слинг или друга алтернатива? Аз от момента на раждането почти на всички разходки използвам слингове, а количка доста рядко и то на много дълги разходки. Моето бебе за сега не се изправя в количката - вдига си краката и ги обляга на преградата, даже не мога да си представя как ще се изправи, сигурно самата количка е по-различен модел.

# 401
  • Пловдив
ами според мен не е до количка,имам 2 комбинирани,1 лятна,и в още една на сестра ми съм я слагала,тя си измушва краката от коланите и ,хваща се за преградата и изправя краката и стои надупена Grinning

# 402
  • В две мънички очи...
Niko моя се изправя в количката ако не е вързан, ако е вързан малко по-трудно но не всеки път се справя с коланите. До преди дни кошарата и проходилката ми бяха сигурните места където можех  да го оставя без надзор поне за миг но откакто го заварих да стои във въздуха с ръце на страничните дъски на кошарата опитващ се да се покатери за да излези навън и вече 2 пъти почти излезна от проходилката вече сигурното място е в ръцете на мама или някой друг.
Днес бяхме в зоото това дете адски се изкефи там.

# 403
  • 42.016399,23.101179
Привет,
Ysabell а ние вчера ходихме до нашият зопарк, голяма радост беше. За последно преди 1 месец я водих, но тогава изобщо не се впечатли от животните, а вчера направо се побърка, то не бяха писъци, викове, ритане с крака. Laughing
Аз все още се чувствам спокойна когато я оставям в кошарката, трудно ще и е да я прескочи, виж от проходилката и мен ме е страх, нищо че все още не е излизала от нея.
niko11 и на Белослава любимата и поза е права и обърната с гръб в количката, но само ако я развърша, вързана ли е, не може сама да се измъкне. Wink
kapri_z успяхте ли да се наспите? На Белослава горните два тази нощ са пробили, има две малки дупчици, но при предишните два най-тежко беше точно този момент докато не изкараха целите зъбки. Embarassed Тази нощ направо ми разказа играта, дао поне докато тръгнем на море успеят да пробият хубаво, та поне там да се наспим.  Laughing
yuls и моето зверче се беше научило да ме хапе, ама я отучих, прилагах методите описани тук и се получи http://xedra.wordpress.com/2008/01/02/83/. Wink
Loshana   Hug дано по бързо нещата при теб се наредят.
Радвам се че сте излекували бактериите, но пускай на малкият поне през 2-3 месеца изследвания, защото има опасност отново да се появат гадинките.  #Cussing out

# 404
 И ние сме в Созопол от четвъртък. Та да ви питам слагахте ли бански на бебоците? Аз се чудя за тези на Хъджис, но не съм на ясно като се намокрят във водата какво става или трябва да се събуват преди да влезнем във водата. Ако някой има опит да каже.

На Дари в момента и растат четирите горни зъба, единия се показа, другите още не и спи доста неспокойно, събужда се да пие вода и много се лигави. Общо взето лесно се получават нещата със зъбите при нас.

За спането - около 21.00 е готова заспала и се събужда към 7, когато става мъжа ми за работа. Към 10 спи на двора около час, час и половина и към 14.30 пак спи поне 2 часа, вчера даже се събуди чак в 17.30. Направо и се чудя как и се приспива вечерта толкова рано.

В количката когато се движим кротува, но седнем ли някъде се започва беснеенето и аз я оставям да се катери по количката или по пейките, какво да я правя. С едната ръка я държа, с другата си пия кафето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт