За сирената захраних с козе на Маджаров, но след това давам каквото взема за нас - гледам да е около 8лв. кг - в момента е на Елена - краве - яде го без проблем.
От два дни сутрин му правя препечена филийка с масло и сирене и нектар от праскова - много е щастлив и си яде средната част на филийката без драми каквито имах с попара, кус-кус който така и не прояде, бисквити със кисело мляко, плодове и т.н. а за мен даже е по-лесно да я приготвя.
Кате - бързо лети така си е
хайде весела сватба и щом сте близки пак ще сте независимо от семейния статут 
А за сламката ще се научи - моя само така пие или от чаша. Вчера му дадох малко Капи с обикновена сламка - можел да пие, просто го прави когато иска.
Малвинке, няма начин да не се засекат децата ни ако не всички които са от СФ то поне една част
ама няма лошо в това все пак са наборчета и както ние сме си помагали и те ще си помагат
Иначе моя мъж вика само да по захладнее малко и ако продължава да прави така ще го оставяме да си реве - че аз иначе не виждам как ще го гледа някой като почна работа с тези му капризи.
Долните излязоха на 2-ри май и от тогава няма други.Венеца е зверски оттекъл , на 2 пъти вдига температура 39 градуса , а уж от зъби не можело.....може и още как!Белеят се отгоре и двата , а нямат пробиване.Нищо не помага - гел , хапчета...и панадол съм давала и пак е крив.Заспива около 9,30 , но до сутринта ме буди поне 5-6 пъти.Поне спи до 8-9 часа , та се наспиваме криво ляво.Абе весело е
Младежа ми изостава, че лекувахме бактерия в урината и дълго време поддържаше 37 С, в резултат на което не се хранеше добре и не спеше много. Сега вече папка като сестра си, започна и да спи повечко...Надявам се ,че ще навакса скоро.