Отговори
# 375
  • В две мънички очи...
Уф моя понякога заспива към 1 през нощта, голяма борба е да заспи направо като наближи време за сън и ми става зле вече - нищо не го приспива - пеене, носене, цица, сам в кошарата, тишина, на тъмно, на светло, на нощна лампа, на музика вече и аз не знам как да го приспивам Sad

# 376
  • 42.016399,23.101179
Привет,
от началото на тази седмица и ние вече сме си в къщи, ама не ми остава време за писане. Embarassed
И ние като Дарка погостувахме на нашите и сложихме някой друг буркан зимнина. Wink Дарче при нас леглото на два етажа сме го планували за следващото лято, тогава ще правим ремонт на детската. Поздравления за прекрасните мерки на юнака, аз Белослава ме е страх да я отведа на консултация да не се окаже че пак нищо не е качила. Joy
Капризче страхотен блог си направила, браво! Вече се възползвах от някоя рецепта за злоядото ми дете, въведох и успешно жълтъка със сандвич. Голям фен е на доматите, днес обядва салата от домати, печена чушка, обезсолено сирене, и лъжичка рапично олио. Та благодарение на тази салата успях да пробутам и някоя друга лъжичка пилешко пюре. Embarassed
Белослава не може да пълзи все още, опити за слизане не е правила, но пък се изправя  сама в кошарката. Бърбори много "Ка ка", Ма Ма", БаБа" Де Де", приглася на песните на кака си с "Ля Ля". Показва къде е лампата, прави "Боц" с пръстчето, маха за чао и пляска за Браво - за сега това са и номерата. Нощно време спи много неспокойно, буди се през 10-15 минути, предполагам че заради зъбките и голямата жега. Тази нощ ни беше първото падане от леглото, бях си я оставила уж за малко при мене, докато не се събудих от едно ТУП, последвано от силен рев. Embarassed
Kölsches Mädel и ние другата седмица ще сме морски, намерихме изгодна оферта за хотелче в Китен. Wink Решихме да пътуваме отново с почивка, та сега умуваме къде някъде по средата на пътя да пренощуваме. Confused
Ysabell и през деня ли заспива толкова трудно, Белослава едва дочаква 21ч., къпя я, давам и да цокне и си я оставям в кошарката да си заспи сама. При нас кошмара започва посред нощ. #Cussing out

# 377
Ysabell , как така в 1 през ноща ? Shocked По колко пъти спите на ден ? Аз се оплаквам от Алекс, че заспива в 21,30  Embarassed

Marci , радвам се, че ти харесват рецептите  Hug Ти от къде намери рапично олио newsm78

# 378
Капризче, няма ли рапично олио по големите вериги? Страхотен ти е блогът! Браво! Simple Smile

Заспиване в 21,30 е максимално късното за мен. Никол заспива към 20 - 20.30. Даже съм се опитвала да я държа будна до малко по-късно, но не става. Става невъзможна. А и като си заспи рано, ние след това си правим каквото си искаме. Използвам времето да си свърша това онова. Wink Доколкото зная, най-пълноценният сън на децата е от 20:00 до 24:00. Та, не е лошо да си лягат по-ранко.

# 379
Рашина2 , идея нямам , не съм в Бургас в момента и всички вериги ми идват малко далече , та за това питам.А и не съм виждала преди , инак щеше да ми направи впечатление.Виждала съм орехово , царевично , суасамово , даже имам зехтин от гроздови семки , ама рапично .... newsm78

# 380
  • 42.016399,23.101179
Капризче рапичното олио го взех от един био магазин. В нета бях срещала бебешки рецепти с рапично олио и в първия био магазин в който проверих го имаше. Wink
Белослава от почти месец си мина на 2 съня през деня. Първия е към 11ч сутринта, втория към 15 следобяд и после трудно издържа по късно от 21ч. Wink

# 381
 Joy Марси и вие ли сте на лампата ... у дома е хит тия дни , вече и да не го питам пак ми я показва къде е  Laughing Като го питам на колко е годинки ми хваща пръста и се кефи , ама с неговия още не иска да показва  Mr. Green иначе много бърбори и се кара Simple Smile

А за съня не знам кога ще почнем да спим нощем , за сега няма шанс. Денем си спи 2 пъти , вечер в 8 задължително е заспал.

# 382
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дар, благодарско за разяснението   bouquet Ще взема да го стегна и аз дребния да слиза по-възпитано от леглото.

Брех, много рано лягат вашите. Марти към 22:00 - 22:30ч. е в леглото. Ако го сложа по-рано ми се буди много рано. Иначе скоро чакам 2та горни зъба да се покажат, тези дни се буди много през нощта и погледнах - те почти избили. А през деня ми спи 2 пъти - един път в 10:00ч., втори път към 14:00ч. по 2-3 часа  Simple Smile

# 383
  • Торонто/София
ето ме и мен
наистина много рано лягат всички - нашите и двамата преди 12:30,1 през ноща не заспиват ама поне следващите 12-13 часа си спят без пробуждане, та успявам и аз да свърша това онова и да подремна добре...иначе Вики още кара 1-2 дрямки през деня - понякога час, понякога 2-3, понякога 45м - колкото си има нужда  Mr. Green
иначе като гледам и ние скоро ще се замисляме да купуваме голямо легло че Вики както май подмина 80см и прекалено много стърчи вече над решетката на креватчето, още месец, два и май няма да е безопасно вече

# 384
  • Козлодуй
Ох, и при нас приспиването от 2 дни е трудно. Преди я оставях в креватчето и си заспиваше. От 2 дни насам не иска шише, не иска на ръце, става в креватчето и я приспивам завързана в количката. А иначе навън не спи - прибираме се да си спим у дом. Диването то, прави ни луди Simple Smile
И с яденето пак проблеми. Яде много малко от млечната кухня. По няколко лъжички само. Общо взето караме на кус-кус, домашни кремчета и мляко. Днес й дадох месно пюре, тя взе че го изяде. Май пак се връщаме на пюретата.

# 385
  • В две мънички очи...
При нас заспиването никога не е било безпроблемно, но откакто започнаха да го мъчат горните зъби си е направо ад за мен. А вече избиха и двата зъба, но положението не се оправя.
Сутрин спи различно до 9-10ч. понякога и до по-късно, към 11-12ч. пак има един сън, но само ако е изморен - извеждам го след като закуси навън, даже последните дни го нося на ръце въпреки почти 10-те кг. които е, обикаляме около нас с цел да се измори и по-лесно да заспи. Ами лесно лесно има няма 2ч. приспиване и колко спи да не казвам ако поспи 20м. съм щастлива. Изведнъж скача от леглото и тръгва да се катери или почва да реве защото му се спи, но не иска да спи. После има още един сън някъде към 17ч. след като цял следобед сме играли - гледам физически да се измори, правим къпане в банята да се разхлади и пак заспиването е трудно ако пък излезем към 17ч. изобщо не спи и само мрънка по пътя и търка очите, но не заспива. Давам му да суче с надежда да заспи - ако искате ми вярвайте насуче се и скача пак и след 5мин е пак същата мрънкане и търкане на очите. Последните дни сега като е по-горещо излизаме вечер на хладина и после пак се започват изпълненията - тази вечер от 9 до 11:30 просто не знам какво да го правя. Педито казва че е от горещините - понеже в къщи е наистина по-горещо.
През нощта се буди различно понякога през 5мин понякога спи до 4-5 или до сутринта.

# 386
Здравейте!
Аз скоро не съм писала, ама малко ме помързява, малко нямам време и така.
Нашите мерки след последната консултация са: 9100 и 72 см. Не са много, но за мадама, май добре си върви.
Ysabell, и при мен положението е сходно с приспиването. През деня спи един или два пъти - веднъж около 12, и веднъж около 15:30-16. Понякога следобедния сън го пропуска. Ако излезем заспива около 19-20 в количката, но колкото и да е спала, после преди 12:30-1 не заспива. Приспиването е голям зор от известно време, особено вечер. Не помага ни цица, ни носене, ни пеене, ни музика. Спи й се, обаче търка очите и реве. Накрая просто се уморява и заспива и след половин час е будна пак. Мечтая за времето, когато ще започне да заспива рано, сама и да спи по цяла нощ. Но май няма да е скоро. Тъкмо след време като започнат те нас да ни приспиват, с Венко ще могат да си правят компания.  Grinning
През деня започна да се заиграва сама в кошарата и поне тогава имам малко спокойствие, но разбира се, пак трябва да съм наоколо, иначе започва рев, че и хълцане после.
Да попитам и тук: Какво сирене давате на децата?
Хайде чао засега, ставам, че вече реве за обедния сън и търка очите.

# 387
Успокоихте ме за спането и при нас е одисея, явно жегите или са във фаза на растежа Whistling

# 388
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И ние от горните зъби трудно заспиваме, ама му купих една люлка (жива и здрава да ми е  Laughing) и го приспивам в нея. Будим се по 2-3 пъти през нощта, но като го взема при нас не можеш да му чуеш гласа. Обаче пък на мен ми става много жега като е между нас, ама айде сега, аз не съм толкова важна  baby_neutral

От вчера започнах да му давам вода в чаша. Засега само я гризка, но се надявам да свикне с нея. Ама тя и доста вода си пуска като засмуче.

Утре женим систър-а и ми е някакво притеснено и носталгично, че и мъчно  Laughing Ще ми вземат сестричката, а като се замисля - все едно до вчера се карахме за играчки  Hug Как лети това време  Crazy

# 389
 wavey
И моята маймунка заспива към 20,30  часа  Wink Много съм доволна , защото преди като заспиваше към 22,30 и не ми оставаше време за нищо . Сутрин спи до 7 часа , аз съм от ранобудните , така че не ми е прекалено рано това ставане . Дневният й сън обаче е вече само 2 пъти - сутрин и следобед .
Храненто обаче нещо се позакучи . От няколко дни яде като мишчица , явно зъбче ще излиза най-накрая , че още си няма никаво . Попарата ми отказа тотално - отваря устичка в началото , но после всичко се изплюва , определено не й харесва за сега . Иначе сиренце от ръка яде . Да ви питам вие какво сирене давате на децата ? Аз много се чудих , за сега взимам "Тертер" , но пък то не е по БДС , та сигурно ще го сменям .
Другата седмица и ние сме морски , само че ще сме в Созопол  Grinning Дано е хубаво времето , че по цял ден да сме на плажа...

Общи условия

Активация на акаунт