Отговори
# 360
Добро утро Simple Smile

Ние в четвъртък бяхме на консултация и новите ни мерки са 9180/76 , расте младежа и добре хапва.

В петък с ММ се разходихме до румънската ИКЕА да си заплюем мебелите за детската , харесахме си двуетажно легло ,гардероб и 2 бюра за калпазаните  Mr. Green

А от събота 7 сутринта до вчера следобед бях у мамини с децата и правихме зимнината , Филип помагаше най-много  Joy миеше доматите с маркуча и ни разхлаждаше ... от глава до пети.

Биби, браво на Йожката , и аз го уча моя да слиза заднешком и предпазливо , но той рядко се качва. Вече се пуска и прави по 1-2 крачки сам , но бърза да клекне и да седне , че го е страх явно от падане.  Mr. Green

# 361
  • В две мънички очи...

Днес моето слънце става на 9м. та да почерпя.

# 362
Ysabell , честита ви месечинка ! Да ви е жив и здрав юнака!  Hug

Kölsches Mädel , шопни ми на уше , къде ще сте по морето?

# 363
Хей ето ме и мен след голяяяяямо прекъсване  Heart Eyes

Не съм чела темата от доста време насам но се надявам всички да сте добре където и да се намирате в тоз отпускарски месец.
При нас всичко е наред. В Русе сме си за още няколко дена и после поемаме дългия път на връщане дето хич не ми се иска...Търчим по задачи кат луди и ако не беше кръщенето което направихме на 12.08 в Троянски манастир и последвалите няколко дни по горите около Орешак съвсем нямаше да можем да кажем че сме почивали.
Бела е добре, бърбори си, сяда сама, пропълза.....на заден ход  Rolling Eyes и започна да слиза сама от леглото. В България прояде или по точно в балкана, защото сега отново спря. Продължава да суче както преди и нощем се буди стандартно поне два три пъти. Много и харесва да я влачем навсякъде с нас, вече обиколи половин България, стана доста контактна също като родителите си Mr. Green  
Хайде до скоро и поне докато сме тук още няколко дни ще ви наглеждам  Wink

# 364
Ходихме ние по никое време на ДК. Тежи 9 килца /+ 300гр./ и 75 см. / +1/, което ме съмнява.
Дадоха ни бележка да го запишем на кухня и ни забраниха телевизори и компютри. Понеже отвреме навреме си присвива очите, като тик е, а той си умира за реклами и хороскопа на Алена, ама няма вече. Сега мятам кърпа на ТВ- то и само звук слушаме, а ако някоя новина ни е интересна, отиваме и надничаме зад кърпата. ooooh!

# 365
Здравейте мацки  Grinning

Ние сме на ДК чак на 30ти.
Вчера давах попарка на Никол и много и хареса. Утре смятам да и дам печена пасирана чушка, да видим дали ще я яде. След като съм дала масло и сирене, вече мога да вкарам и кисело мляко, нали?
Вие какво кисело мляко давате? Каква марка?

Иначе на Ники и расте шести зъб и много я мъчи. По цял ден мрънка и плаче безутешно, чак спира да диша. Ужасно е! Иначе мажа с Пансорал, няма Т. Но, нон-стоп дъвче нещо и се лигави. Дано бързо пробие този зъб, чеее ... Същият зъб от другата страна не разбрахме как излезе, а този мъкаааа!

Ух, голяма жега бре! В момента е 28 градуса у нас!

# 366
Аз отначало дадох заквасено домашно кисело мляко, от крава, но вече купувам На баба. Засега няма проблем.
Браво за попарата- моя ни попара, ни кус- кус иска, хапва 5 лъжици и дотам.
Дано бързо пробие зъбчето ви. Hug

# 367
Благодаря Дари  Hug Hug Hug

# 368
Ysabell Честита месечинка! Да е живо и здраво детенце!
Kölsches Mädel браво на малчо за постижението!
bilyana333 честито ви християнче!
 Как така слизат от леглата вашите деца..браво, ама то и аз не смея да го държа на повисоко от пода,че май не разбира, че ако падне ще го заболи и до сега ако не го подхващам имам чувството, че ще тупне от ръба.
dari 77 интересна система за гледане на тв Simple Smile Ама и аз избягвам да пускам, че като види, че работи телевизора и веднага се изправя точно пред него и го гледа едва ли не от упор. Не бях се сетила да закрия екрана newsm78. Трябва да пробвам, че иначе си карам само с малкото тв в другата стая.
На всички с растящи зъбки да пробират бързо, на всички с появили се нови да са им здравички.
Иначе жегата наистина е голяма....като излизахме в 18 на разходка имах чувството , че сме в пещ....но пък започна рано да се стъмва и ако излизаме по-късно много кратка ще ни е разходката Confused

# 369
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Е, айде обяснете ми как ги дупите тия деца да слизат безаварийно от леглата и диваните  Rolling Eyes
Искам и аз да опитам, че онзи ден пак скочихме от спалнята смело, пък после ревна още по-смело...

# 370
  • Λάρισα
Ние се завърнахме от разходки по света и у нас, та минавам да се изкажа по актуалните въпроси   Mr. Green

Понеже престолонаследничката е все така смела и безотговорна, вече съм ограничила достъпа до диваните, сега е пешеходец на пода и умира от кеф да става и после да пада по дупе. Иначе се задържа права за 10-15 секунди без да се държи, обикаля, държейки се за мебелите, но основното й занимание е да гони кучето (ходейки на 4 крака) и да крещи "ъ, ъ, ъ!" Joy Със зъбите изоставаме, все още са само 2, но поне още 3 са на път.

# 371
  • В две мънички очи...
Хаха lammah пусни малко клипчета от гонките Simple Smile
Капризче направо ти се чудя кога успяваш да му сготвиш толкова ядене на малкия. Моя явно не ме оставя много много да съм извън обсега му, а в кухнята става много горещо и изобщо не може да седи там.
А слизането от леглото му показвам ръчно но той си мисли че го слагам да се качва.
При нас новото от няколко дни са танците - голямо денсене в кошарата прави  Joy и все по-трудното приспиване.

# 372
Раши, аз давам кисело мляко Роден край 2% , дето е по БДС , но давам и Данонино от време на време.
Кате , като е по корем на леглото го завъртам с крачетата към ръба и му показвам как да се приплъзва назад сам и да слиза, все някога ще зацепи  Joy иначе сме предимно на пода ,че ме е страх да го оставям горе сам.

# 373
Кисело мляко давам общо взето каквото ми попадне в полезрението, а от плодовите съм се спряла на Meggle докато сме тук, защото ми се струват най-приемливи и не толкова ярко оцветени Wink. Иначе в Грийс ползвам разни бебешки на Делта и Нуну, но тук няма или поне аз не попаднах на такива.
За слизането мога да кажа че нямам заслуги, а просто нашата маймунка реши че ще пълзи на заден ход, а спускайки единия крак и после другия с леко пързаляне се озовава долу и след като направи това велико откритие си го повтяря нон-стоп  Mr. Green (обаче винаги под контрол де)
Иначе сама или в кошарата или по земята, защото пада светкавично и изобщо действа светкавично Heart Eyes

# 374
Ysabell , готвя му вечер след  като го приспя . Някъде между 10 и 11 съм в кухнята . Въпрос на желание , а и забавно Simple Smile

И ние вече имаме две приземявания по глава , за щастие без сериозни последици ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт