Отговори
# 540
Вивия, споко, отиваш и говориш с директорката да ви приемат от ноември. Повечето са разбрани, пък и за два месеца няма да е толкова голям проблем! Peace

# 541
Ти я запиши на ясла отсега. Аз моя го записах тия дни и сме номер 56, едва ли ще ни приемат.
Трябва да са подадени документи и да ви запишат от 01.09. 2011 да ходите. Ако не искаш да ходи зимата, са нужни само 5 присъствени дни на месец, за да си пазиш мястото.

# 542
  • В две мънички очи...
Виви при вас не е през система и май няма точкуване като в София.
Отиди в яслата в която искаш да я пуснеш и питай директорката кога се подават документи за прием 2012 и ако е сега си попълни молба за да имате запазен ред. Мисля че ако се разберете с директорката няма да имаш проблеми да я запишеш но да тръгне ноември НО от месеца в който е записана няма да получаваш майчинство т.е. до 3 раб. дни трябва да уведомиш НОИ мисля че беше така поне това което слушах от връщането на парите за майчинство от майки пуснали децата си на ДГ/ДЯ.

Kölsches Mädel, много е бърз Йо-йо  Grinning на мен кухнята ми е най-големия проблем за опазване като го пусна там и се залепва за картофите - иска да ги ръфа  newsm78

# 543
Здравейте, да драсна и аз някой ред, че скоро не съм се разписвала. Не бях и чела, та да си призная попрегледах набързо по диагонал, че много сте изписали.
Ние от няколко дни все с болести се занимаваме. Първо Нини вдигна температура и беше с неспиращи сополи, водихме я при педито и каза, че уж от зъбите. На другият ден обаче, и аз, и баща й се обзаведохме с тях. Аз бях и с температура 38 градуса, и ми беше страшно зле, толкова зле не помня да съм се чувствала досега. Добре, че майка ми беше тук за няколко дни, да помогне с малката, че както се бяхме изпонатръшкали и тримата, щяхме да сме супер картинка.
Нини си е все още с 2 излезли зъбчета, но отгоре са тръгнали няколко наведнъж и е страшно мрънкане. А сега и сополите я мъчат. Спряхме ги да текат постоянно, но се усеща като диша или като я кърмя, че има сополки в нослето. Дърпам с бейби вак-а, но не всичко излиза, а и тя много реве и се върти, и не дава да й чистим нослето. Имам чувството, че слиза секрет и към гърлото  Sad
Уменията й засега са: пляска с ръчички, показва колко голяма ще порасне, като си изяде цялото пюре  Laughing, дава целувка /само с устните, без ръчичка, но е звучна/, като чуе музика започва да си друса дупето и да припява и тя, мята и едната ръчичка, все едно си тактува, вдига ръка за здрасти и маха за чао и разни други, ама да спирам с хвалбите, че аз професорче я изкарах.
Как миете косите на мъниците? Нашето диване изобщо не дава и е голяма мъка. Като седне в коритото, първата й работа е да се хване отстрани и се пъчи горда или си хваща пръстите на краката и стои така. Голям зор е да я накарам да даде назад главата, за да й измия косата.
Има още за писане, ама спирам, да не ставам досадна.

# 544
Malvinka, оздравявайте бързо!  Simple Smile
Никаква глава назад, както си седи, така я поливам. Бях й купила козирка, но това е супер неудобно нещо.  ooooh!

# 545
  • В две мънички очи...
Малвинке бързо да оздравявате!

И аз не я мия назад главата. Както си седи и така поливам опитваме се да я наведа надолу ама не винаги става и само с ръка гледам да не влиза в ушите вода ама после ги чистя тях че все има кал .

# 546
Я споделете с какво си почиствате пода?  Rolling Eyes

# 547
Първо с прахосмукачката, после се минава с моп-а.
Малвинке, много гадно това за болестите! Да оздравявате!
Къпя го с душа, директно върху главата и се опитвам да махам водата от лицето, е не винаги се получава и той се противи, ама няма друг избор. Дори и не съм се сещала, че може да му наведа главата назад! Mr. Green

# 548
Първо с прахосмукачката, после се минава с моп-а.
Малвинке, много гадно това за болестите! Да оздравявате!
Къпя го с душа, директно върху главата и се опитвам да махам водата от лицето, е не винаги се получава и той се противи, ама няма друг избор. Дори и не съм се сещала, че може да му наведа главата назад! Mr. Green

Напоен само с вода или..?   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 549
  • В две мънички очи...
С прахосмукачката и стийммоп ама не всеки път защото килима точно покрива мястото. В коридора и кухнята не му давам да пълзи че там минавам с препарат за теракот.

# 550
Изабел и доволна ли си от стийм моп-а? Като гледам по рекламите бабите как чистят и си пеят.....
Както и да е де, влизам набързо за друго.
Сетих се да кажа на мамите от София, които си търсят детегледачка, че мога да ви препоръчам, ако вече не сте си намерили. Живее е Овча купел и вече доста години се занимава с гледане на дечица. Последното го гледа до 3,5 години, но вече тръгва на градина и сега е свободна. Не е работила към агенция, а само с препоръки на познати от познати. Ако някой се интересува, да ми пише на лични за повече подробности.

# 551
Изабел и доволна ли си от стийм моп-а? Като гледам по рекламите бабите как чистят и си пеят.....
Здравейте,за Стийм моп-а да кажа,аз го имам последния Х5 и не съм доволна,голяма простотия е това.та който е намислил да си копува по добре да се откаже,изобщо не е като по рекламите,незнам колко дезинфекцира,ама за чистене и дума не може да става.. Laughing

# 552
  • В две мънички очи...
Ами той не мой а на майка ми , даде го като се роди детето че уж по-удобно. Нейния е от старите модели - аз специално не съм доволна, а майка е много доволна. Даже баба си купи само че червен със многото опции ама май толкова го ползва. Според мен не си струва парите.

# 553
  • Дъблин
За пода и ние така, първо прахосмукачка, после с обикновен моп с гъба и с разреден препарат.
В момента ползваме Фрош. Ива лази навсякъде из холо-кухнята, мия й ръцете като се сетя.

Колкото и да чистим, тя все си намира нещо интересно по пода, например семка от чушка и се забавлява дълго време да си я лепи по пръстите и после да се чуди къде е  hahaha

Да се отчета и след последната ДК - 7350/66 (+350/+0), все така дребосъчка Simple Smile

# 554
Здрвейте  , ние сме болни все още. Бате се оправи , тати почти , но лошото е , че и на мен не ми се размина този път.Поне карам вируса леко , само с разстройство и болки в стомаха.Алекс го опазихме някак , но има проблем със зъбите.Вади няколко на веднъж.Водих го на лекар и съм сигурна , че е здрав за сега , но отказва да се храни.Караме я почти изцяло на кърма.Педиатърката ми каза, че е нормално , но вече продължава почти цяла седмица  съм притеснена.
На някой друг да му се е случвало да губи апетит по толкова време  когато му никнат зъби?

Общи условия

Активация на акаунт