Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Много ти благодаря   bouquet

# 646
Шехина, извинявай! Объркала съм заведенията  doh, в Руини бях ходила и съм доволна. Нямам мнение за Римини, дано да останеш доволна  Hug

Няма нищо Hug Те и без това и двете заведения са в един район, със сходни имена - нормално е да се обърка човек Wink

# 647
някой дали има отзиви за тази сделка  http://bg.kolektiva.net/sofia/lechenie-na-karies-s-fotopolimer-namalenie.html
запазих си ваучер , но не съм сигурна  Thinking 

# 648
  • София
Ресторант "Аромат" е добър- ходихме там през ноември миналата година, беше много вкусно и приятно. Peace

При мен има затишие на колективното пазаруване, защото не съм в София, а за Бургас засега нищо не ми хваща окото. Wink Предстои да си използваме ваучерите за фестивала на пясъчните скулптури.

# 649
  • София
Таня, съжалявам, че така се е получило с килима ви. Смятате ли да предприемете нещо?

Решихме да не се занимаваме с автомивка Витоша (изписвам нарочно, че да се показва в търсачките).

Разнищеното отстрани:

вече го оправихме. Занесохме килима в Домко и срещу стотинки ни го оправиха. Вече изглежда така:

А няколкото "дупки" като тази (липсват рошавите влакна, основата си е наред):

ще ги скрия под масата. Просто ще трябва да си имам едно наум за друг път. От години носим килими на автомивка, но не се беше случвало такова нещо. Явно в тази струята е била прекалено силна.

# 650
http://niesme.bg/team.php?id=WRMjY0 - Благодаря ви момичета, че ме насочихте към тази оферта. Сладоледът е уникално вкусен! Жалко само че ваучерите важат само до 5 август!

# 651
Таня, за тази автомивка прочетох много негативни мнения в нета, но като я похвалихте тук, реших, че са преувеличени. Между другото по повод пране на килими. Винаги и всички са смятали, че прането на тепавица за тях е най-добро. Е, аз не смятам така. Донесоха ми ги смачкани /това се оправи/, не миришат на нищо, а ми се искаше да миришат на чисто някак си. Не изглеждаха изпрани, не мога точно да го обясня, но цветовете не бяха толкова ярки като на пран килим. И върхът на всичко беше, че единият край на килима се беше разшил. Аз приключих с тоя род пранета завинаги и сега съм решила да ги давама само на пране с препарат. Но ще внимавам къде.

# 652
Момичета, ваучерите за FANCY от кой сайт бяха newsm78  , че нещо не мога да си намеря ваучера?

grupo.bg  Simple Smile

# 653
петифурчета, масленки и другите сладки, не ви съветвам да си харчите парите в Бона деа- прочетете отзиви в темата за този салон - аз лично бях оставила много негативните си впечатления от обслужването, качеството и не ви съветвам да повтаряте грешката ми. бяха пускали оферти по сайтовете, но ...добре ,че спряха...
все пак вие си решавате, ако имате коси за рискуване...
Съжалявам, че си останала разочарована, с моята коса се справи доста добре и ми се иска отново там да се подстрижа Simple Smile
Петифурче, дай моля те на лични сметката и повече информация.

# 654
A за тази оферта http://grizzli.bg/team.php?id=60 има ли отзиви, извинете ако вече е споменато просто до сега не съм влизала в тази тема, от днес я чета, но няма как да изчета всичко   bouquet

# 655
Etigra Значи сме били на едно и също място днес . Аз съм изключително доволна от момичето , което ме прави ,2 часа ми прави косата  Grinning Grinning. ДО момента не съм получавала подобно отношение . Подстрига ме , изправи ме и всичко това за 10 лева  Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Много мило отношение и получих талон за постоянна отстъпка в салона от нея Simple Smile).

Обаче в началото на рецепция имаше една крава , която като разбра , че съм с ваучер и се държа пренебрежително. Обаче момичето , което  ме прави я скастри  Party Party. И се извини даже много неудобно й стана . Представям си , ако тази беше тръгнала да ме подстригва сигурно щеше да ме накълца от злоба , че съм с ваучер.Даже се чудеше на кой да ме прати , но добре , че това момиче каза , че тя ще ме вземе .

Само не мога да разбера едно ,защо като искат клиенти и пускат оферти после се държат пренебрежително към тях ? Shocked Shocked

За фризьорката 10/10 . За отношение на персонала към мен 4/10 грубо . За обстановка в салона 7/10.

# 656
  • София
Герганчето, аз не съм виждала досега оферта от този салон  Wink

# 657
  • София
петифурчета, масленки и другите сладки, не ви съветвам да си харчите парите в Бона деа- прочетете отзиви в темата за този салон - аз лично бях оставила много негативните си впечатления от обслужването, качеството и не ви съветвам да повтаряте грешката ми. бяха пускали оферти по сайтовете, но ...добре ,че спряха...
все пак вие си решавате, ако имате коси за рискуване...
Съжалявам, че си останала разочарована, с моята коса се справи доста добре и ми се иска отново там да се подстрижа Simple Smile
Петифурче, дай моля те на лични сметката и повече информация.

И аз ходя вече там два пъти и резултата е дори в повече от това, което очаквах- много съм доволна и в Бона Деа аз лично открих Моята фризьорка. Но всеки харесва визията си и себе си по различен начин, така че и съм съгласна, че не може все пак всички да сме очаровани.

Масленка, пуснах ти сметката   bouquet

# 658
Здравейте, някой да е ползвал услугите на салон "Пепина:
"http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=282?refid=23574&webid=67    newsm78

# 659
Здравейте, някой да е ползвал услугите на салон "Пепина:
"http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=282?refid=23574&webid=67    newsm78

Офертата ми се струва добра , но не съм посещавала салона Wink.

Общи условия

Активация на акаунт