Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 700
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=288 Мнения за салон Идар има ли ?

# 661
  • София
haughty_girl , девойката от рецепцията се държи така със всички. Просто това е поведението и - виновна си, че си с ваучер или, че го нямаш. Позволявала си е лошо държание и с мене, въпреки че знае - майка съм на нейна колежка. Има и нещо друго - тя не говори добре български и изразите и са такива - строги и насечени. Много често я поправят, но до там. След като и заговорих на родния и език се разбрахме добре.

# 662
  • София
http://vo.grupo.bg/bg_BG/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/%D0%BF%D … 1%D1%82%D0%BE/400 

Някой да е бил в Радинас Уей - Боровец ? Офертата ми се струва примамлива, но никъде в нета не открих отзиви.

# 663
  • София

Преди няколко теми имаше отзиви, по мои спомени - не бяха добри.

# 664
Благодаря значи няма да купувам ваучер и аз така си помислих ама все пак да попитам Wink.

Aisha ми сигурно си права. Въпросът е , че ако се държи така и с редовните клиенти те ще бягат от салона  Laughing Laughing Laughing Laughing. ПС: Който има ваучер и не е ходил мога да препоръчам момичето , което ме прави мен много е старателна оставих и бакшиш , защото си го заслужи Simple Smile.

# 665
  • София
....... ПС: Който има ваучер и не е ходил мога да препоръчам момичето , което ме прави мен много е старателна оставих и бакшиш , защото си го заслужи Simple Smile.

О да! Момичета, искам да ви призова всички да оставяме бакшиш на девойките, които ни правят - само ако сме доволни, разбира се  Peace

Аз съм правила някакви примерни изчисления и ми излезе, че тези хора се трудят много интензивно почти за без пари  Sad Като извадим, например, от цената комисионната на сайта - 30-40%, после да извадим и комисионната на собственика на салона, може би също ок. 30%, разни материали, препарати... остават много малко парички за девойките  Sad  А и те плащат като самоосигуряващи се лица разни осигуровки, може би лицензи и данъци... Направо ми се доплака, честно!

Затова, ако сте доволни - поне 1 левче всеки може да си позволи, мисля? А когато го правим всички, този труд ще стане мотивиран, а и ще ги мотивираме и занапред да пускат ваучери!

# 666
....... ПС: Който има ваучер и не е ходил мога да препоръчам момичето , което ме прави мен много е старателна оставих и бакшиш , защото си го заслужи Simple Smile.

О да! Момичета, искам да ви призова всички да оставяме бакшиш на девойките, които ни правят - само ако сме доволни, разбира се  Peace

Аз съм правила някакви примерни изчисления и ми излезе, че тези хора се трудят много интензивно почти за без пари  Sad Като извадим, например, от цената комисионната на сайта - 30-40%, после да извадим и комисионната на собственика на салона, може би също ок. 30%, разни материали, препарати... остават много малко парички за девойките  Sad  А и те плащат като самоосигуряващи се лица разни осигуровки, може би лицензи и данъци... Направо ми се доплака, честно!

Затова, ако сте доволни - поне 1 левче всеки може да си позволи, мисля? А когато го правим всички, този труд ще стане мотивиран, а и ще ги мотивираме и занапред да пускат ваучери!

Съгласна съм Wink. Но наистина само при добро обслужване.

# 667
Връщам се от тази оферта http://napolovina.com/offer.php?id=255 Отношение 10/10  Peace
Резултата - след 10-15 дни  Wink

# 668
Какво мислите за тази оферта http://ofertomat.bg/offers/view/208.html ?

# 669
  • София

Мисля,че е поредното шарлатанство  Twisted Evil
Такъв тип курсове, обучения, ако щеш вега тестове, не се ли провеждат от специалисти с диплома... какво друго да е?
На сайта е представено само едно име - Пламен Василев (студент по право - ама къде, колко, кога - сега или преди???) и "психолози и преподаватели" - без да са конкретизирани имена...
На същия принцип, и аз мога да ви качвам материалчета някъде в нета (знаете ли, колко много имам  Laughing ) и да си взимам по 5 лева дори. Пък вие си дискутирайте! Аз само ще ви направлявам: точно така, виждаш ли колко добър резултат си постигнала! Мислете позитивно и ще видите как светът около вас ще се промени...

Мога да кажа, че подобен курс би бил от полза само на хора,които в момента са в яка дупка, граничеща с депресия - това да, дори и да не е специалист, но ако се окажеш в такава общност, ще ти помогне. Но иначе дозата позитивизъм, която всеки човек носи в себе си е строго индивидуална черта на характера и тя се влияе единствено от най-близкото обкръжение на човек. Ако посещаваш подобен курс, за определен момент може и да забележиш възход, но не го ли поддържаш ( с последващи посещения или с пълна промяна на на най-близките ти хора), скоро всичко ще заглъхне.

# 670
Абе аз уж се бях записала да следя темата, пък май се оказа, че не съм  Crazy Добре, че ви намерих пак Laughing

Аз търся някакви оферти по морето - джетове, яхти, парапланери, заведения, аквапаркове - каквото и да е някъде около Слънчев Бряг, Созопол, Несебър и в околностите  bouquet

Погледни тук, може да ти изпадне нещо, аз специално се загледах дори по няколко  Laughing
http://hipopotuk.com/offers/index/page:1/cat:%D0%B7%D0%B0%D0%B1% … D0%B3%D1%80%D0%B8

Иначе за гмуркане аз не съм опитвала, но много мои познати са доволни от различните клубове - дори и тези, които го правят за първи път. Казват, че инструкторите много внимателно обясняват всичко  Peace

Sash, добра среща и тук  Hug
Астра е стабилно хотелче във Велинград, спокойно  Wink
Ходила съм там... през 2008 май беше, всичко си му беше наред и ако не ме лъже паметта, май дори и мин. вода е вкарана вътре.
Няма да ти е провал първият ваучер  Peace Стига да си уредиш нещата с резервацията по-отрано, че... аз все нямам късмет с тези резервации.
А Колектива... е, да, имат някои гафове, но имат и страхотни попадения. Поне аз като съм се обаждала при тях, винаги са разрешавали нещата експедитивно  Peace Виждам, че писмо не бива да се чака от тях, затуй им звъня  Laughing

Виж тази
http://www.deals.bg/deal/id/3537/795ecb/10  bouquet

# 671
  • София

Бяха пуснали ваучери и преди, аз се записах на курса. В общи линии зависи какво очакваш от такъв курс - материали се качват така, както е обявено на страницата. По-голямата част от книгите бяха...за мен поне, близо до абсурдното, но въпреки това ги изчетох, изгледах и филмите. И определено се чувствам доста по-добре, отколкото преди курса. Не толкова заради самите материали, които пак казвам, в голямата си част са доста странни. Но си създадох навик да търся материали по тази тематика, да си задавам въпроси и да откривам отговори.
Ако трябва да обобщя с две думи - получаваш няколко книги и филми, и от теб зависи какво ще извлечеш от тях. Но не очаквай нещо кой знае какво. Въпреки това, мисля да се запиша и на втората част, която казаха, че ще се състои през септември.

# 672

Бяха пуснали ваучери и преди, аз се записах на курса. В общи линии зависи какво очакваш от такъв курс - материали се качват така, както е обявено на страницата. По-голямата част от книгите бяха...за мен поне, близо до абсурдното, но въпреки това ги изчетох, изгледах и филмите. И определено се чувствам доста по-добре, отколкото преди курса. Не толкова заради самите материали, които пак казвам, в голямата си част са доста странни. Но си създадох навик да търся материали по тази тематика, да си задавам въпроси и да откривам отговори.
Ако трябва да обобщя с две думи - получаваш няколко книги и филми, и от теб зависи какво ще извлечеш от тях. Но не очаквай нещо кой знае какво. Въпреки това, мисля да се запиша и на втората част, която казаха, че ще се състои през септември.
Много ти благодаря за отзива, полезно ми беше! Мисля да се запиша. На редовна цена обаче едва ли ще прежаля толкова пари. А това, че всичко зависи от самия него го подкрепям напълно - никой няма да ти налива с фуния полезни неща в главата, то е ясно.

# 673
петифурчета, масленки и другите сладки, не ви съветвам да си харчите парите в Бона деа- прочетете отзиви в темата за този салон - аз лично бях оставила много негативните си впечатления от обслужването, качеството и не ви съветвам да повтаряте грешката ми. бяха пускали оферти по сайтовете, но ...добре ,че спряха...
все пак вие си решавате, ако имате коси за рискуване...

И аз не съм особено доволна от Бона Деа - лошо отношение, само мрънкаха и си брояха новите клиенти, спестиха си от процедурите... Даже не успях да си ползвам единия ваучер, че бяха много заети, но мога да кажа, че си пазят хубавите часове за клиенти БЕЗ ваучери.

# 674
  • София-в сърцата на моите деца
http://napolovina.com/offer.php?id=263
бях там  па тази оферта
и останах много доволна-чисто салонче, прекрасно обслужване 10/10 Peace

Общи условия

Активация на акаунт