Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте. Какви бяха отзивите за Наско суши понеже ми предстои плащане на ваучер за неограничено количество суши ето по тази оферта? http://www.deals.bg/deal/id/3492/69508a/1/1 

Добро е сушито. Peace

# 226
Студио МИКС на ул. Асен Златаров- СПА маникюр и педикюр, оценка 5/10  Confused
СПА-то и масажчето беше добре, обаче лакирането- кофти. Казах, че ще кърмя и тя предложи да остави един пласт на ръцете- покривен е ОПИ-то и стои добре. Само, че без да споменава нищо ме остави и с един пласт на краката. Нямаше олио за омекотяване на кожичките, нямаше топ- лак, само база. Е, няколко часа след маникюра единия пръст вече е олюпен  Confused , а беше хубаво изсъхнал. Единия палец на крака е накриво отрязан...абе не бих повторила, но масажа беше приятен.
Дано в АТИНА и тези процедури са добри, че като си представя, че хората и без ваучери ходят...тц, тц, тц...

# 227
В петък сме в Senso d'Arte  успях да направя резервация , явно никой не е ходил . После ще пиша мнение . Някой ходил ли е във фризьорски салон Херника ?http://bg.kolektiva.net/sofia/izmivane-podstrigvane-bojadisvane-i-chasha-kafe-ot-salon-hermika.html

Спомням си , че някъде по старите теми четох , че този салон бил на някоя съфорумка : http://www.evtinoto.com/offers/Boyadisvane-s-boya-na-Alfaparf--M … 17-lv-vmesto-43lv
Имаше добри отзиви или се бъркам с друг салон , но съм почти на 99% сигурна , че ставаше дума за този и ако е така взимам ваучер Simple Smile.

# 228
  • София
Включвам се с отзиви за нашата почивка!
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=225#

Доволна съм,не е имало никакъв проблем,единствено това че напитките,които бяха включени бяха някакви гадни Дербита и други гадории и български алкохол,виното беше отврат,щом аз където не разбирам от вина го казвам,значи наистина е било гадно,храната също не бих я похвалила,всичко останало беше супер!Всички бяха много любезни и отзивчиви в хотела.

# 229
Ще направя 10 масажа, дано имат ефект  Praynig. Само ми е странно, че ще идва в дома ни непознат и то масажист  Laughing Embarassed Вие възползвали ли сте някога от подобни услуги?

Аз го правя - само че съм от обратната страна. Simple Smile Обикновено адресите са резервирани за проверени и изпитани клиенти - в цялата работа си има известен риск. Козметичката ми идва да ми прави кола вкъщи. Друго нещо си е като след масажа и процедурата просто влезеш в банята или се търкулнеш в леглото. Единственото неудобство за мен е, ако семейството (особено децата) искат да влизат в стаята. Нарушава атмосферата, но то и в много салони не пазят нужната тишина. Simple Smile

# 230
  • sofia
Давам отзиви за маникюр в салон "Марги" - по-бърз маникюр не ми бяха правили - нямаше и 15 мин. Грубо и болезнено отношение към кожичките ми. Е, сложи ми топ лак, но нямаше нито крем за ръце, нито изсушител. Чаках 20 мин да изсъхне и естествено в колата развалих един нокът.

Салон J'Adoore - подстригване с изсушаване  - Добре ме подстрига, но изсушаването го претупа - имам гъста и чуплива коса, половин час след като напуснах салона краищата се извиха и щръкнаха, а трябваше да съм изправена. Абе май бързаше човека за някъде.

Забелязвам определено различно отношение към хората закупили ваучери. Вместо да се опитват да ги спечелят като клиенти, те гледат бързо да се отърват от тях. Това е лично мнение и не важи за всички, сега като си помисля най-доволна останах в салон Капанов, на Хр. Ботев -е и там ме започна едно момче, а ме довърши едно момиче, но резултата беше невероятен.

# 231
  • София
Моля ви да ми припомните какви бяха отзивите от Магнито бар! Hug Заявих три ваучера от Задружно и търся повече информация, преди да ги платя.

(Пробвам с търсачката, но не ми връща никакъв резултат нито в тази, нито в предишната тема. Rolling Eyes)

# 232
Моля ви да ми припомните какви бяха отзивите от Магнито бар! Hug Заявих три ваучера от Задружно и търся повече информация, преди да ги платя.

(Пробвам с търсачката, но не ми връща никакъв резултат нито в тази, нито в предишната тема. Rolling Eyes)

Ходила съм без ваучер. Не е лошо , но цените им ми се струват малко високи .  Simple Smile

# 233
  • До сърцето...
Момичета, някой ходил ли е Хотел "Дана", гр. Добринище!?
Много и се чудя на тази оферта  newsm78

# 234
Скоро да сте попадали на оферта за кино?

# 235
  • София
Ходя на антицелулитни масажи в салон Микс, вече имам 7 процедури и никакъв ефект  Cry

# 236
  • София
Момичета, някой ходил ли е Хотел "Дана", гр. Добринище!?
Много и се чудя на тази оферта  newsm78

Хотела е на 50-ина метра от центъра. Изглеждаше прилично преди няколко години. Но нещо не ни допадна като разгледахме стаята. Видя ми се неуютно и отседнахме другаде.

# 237
  • Марс
Скоро да сте попадали на оферта за кино?

И аз това зяпам, ама тц  Rolling Eyes

# 238
  • София
На някого му се ядеше супичка. Wink

haughty_girl, мерси.  bouquet Очаквам още отзиви. Simple Smile

# 239
  • София

Именно! Горещо препоръчвам мястото  Peace Има една прекрасна тераса, където ще си седнете и с кеф ще дегустирате някоя екзотична супа - всеки ден се прави нова супа, със страхотна любов Simple Smile
Аз си грабнах 4 ваучерчета още вчера в късни доби.
Просто няма сравнение с хапването на крак в Soupateria!

Общи условия

Активация на акаунт