Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 800
  • 399
  •   1
Отговори
# 150
Момичета ,
качих снимки на нетна К11 Simple Smile
Заповядайте : http://anigc.snimka.bg/business/avon-netna-k11.606610.0.big

# 151
Благодаря много на всички ви за отговорите. Ами да,аз допусках,че може да не съм видяла нещо и  така се оказа  Grinning Дано да е хубаво кремчето Simple Smile

# 152
Момичета ето обещаната снимка на "морските обеци

Благодаря много за снимчиците, ще си поръчам обечките харесват ми на пръв поглед

# 153
Пробвах една мостричка от новото кремче.Не е лошо,няма никакъв мирис и попива бързо.Предполагам,че е подобен на Виши Аква,но според мен има разлика в консистенцията.

# 154
Ох този Бали Блис отново се появи,много го харесвам,но колкото пъти го поръчвах за мен все е в недостиг Sad и от СИП го поръчвах беше на 3,50 и не дойде,дали сега да се опитам от тази нетна,те сигурно няма да го намалят вече

http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=5729& … 541&sort=desc
  почерпете се,момичета,ставам на 23г

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 01:20 от idealnolo6a

# 155
  • Panagyurishte
Здравейте, момичета! Сега открих темата и искам да се присъединя към вас. И като Ви чета виждам, че проблемите при всички са еднакви. Аз вече си получих кашончето за компания 10 и да споделя: очарована съм от боята за коса. Grinning

# 156
  • София
очарована съм от боята за коса.

Дай малко повече инфо - какъв цвят си взе? отговаря ли цветът на картинката?

idealnolo6a, бъди здрава, весела и доволна от живота!

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Кой цвят е? Боядиса ли се вече и реални ли са дадените в каталозите и цветовите карти?
Наистина съм любопитна, защото имам вече поръчка за два броя, но се колебаят за цветовете.
Знам, че много зависи от настоящия цвят на косата на самия човек, но все пак ....

# 158
  • София
Какво става с това топство, някой случайно да знае?  newsm78
Миналата кампания брошурите ми бяха на пълна цена, сега са ми на половин цена  Shocked
Някой да има бланката за топ-продукти, че вече не я качват на сайта?

А за боята и аз се интересувам и определено ще я пробвам.

# 159
Idealnolo6a, да си жива и здрава и много обичана .    bouquetИ аз чакам повече отзиви за боите , моля . Hug

# 160
  • Panagyurishte
Взех си цвят 6.56 светъл махагон, не стои толкова ярък колкото в брошурата, но е с много добра покривност и косата става много хубава.

# 161
  • Panagyurishte
Да добавя взех и очила berry за мен, едната рамка стой по разтворена от другата, падат при първо навеждане Sick, но в тези жеги не ми се ходи до офиса да ги връщам, а панорамата не я получих и аз но я разгледах в сайта и съм много навита за сешоара, а едната боя със сигурност ще е за мен Laughing. И още нещо относно боята окислителя е 70мл, а не стандартните 50мл и ръкавиците са много хубави, стават за  многократно ползване и почистване Wink

# 162
Здравейте, тази сутрин си взех кашончето разгледах всичко и викам еееееее този път всичко е ок..... но нееее ,след като раздадох част от нещата, ми се обади едната клиентка да каже, че на чантичката от комплекта летен романс, ципът не работи. Моля се да е само това проблемът този път.Не ми се занимава, то не беше счупено червило и празна опаковка да пратят.Вече ме е страх като взимам кашона каква ще е изненадата вътре.

# 163
Да добавя взех и очила berry за мен, едната рамка стой по разтворена от другата, падат при първо навеждане Sick, но в тези жеги не ми се ходи до офиса да ги връщам, а панорамата не я получих и аз но я разгледах в сайта и съм много навита за сешоара, а едната боя със сигурност ще е за мен Laughing. И още нещо относно боята окислителя е 70мл, а не стандартните 50мл и ръкавиците са много хубави, стават за  многократно ползване и почистване Wink
може ли да ми пуснеш линк към панорамата Simple Smile

# 164
Да добавя взех и очила berry за мен, едната рамка стой по разтворена от другата, падат при първо навеждане Sick, но в тези жеги не ми се ходи до офиса да ги връщам, а панорамата не я получих и аз но я разгледах в сайта и съм много навита за сешоара, а едната боя със сигурност ще е за мен Laughing. И още нещо относно боята окислителя е 70мл, а не стандартните 50мл и ръкавиците са много хубави, стават за  многократно ползване и почистване Wink

може ли да ми пуснеш линк към панорамата Simple Smile

Панорамата я има в сайта на представителя на обичайното място Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 15:05 от anichka_avon

Общи условия

Активация на акаунт