Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 718
  • 399
  •   1
Отговори
# 390
А ще бъде ли нагло, ако помолим евентуално и някой да качи брошурата с продукти от новата лого колекция, която предстои?  Flutter Praynig
Заповядай линк към панорама 12, виж стр.17
http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C10/panorama_12.pdf

Благодаря, но аз това го знам Simple Smile ...то е само част. Не е пълната лого колекция.

# 391
 #Cussing out Вече съвсем ни взеха на подигравка от Великият Ейвън  #2gunfire Портмонето Тирана от СИП беше на цена 7,90лв сега е 10,90лв .... Рускинките при покупка на новия аромат на Кристиан Лакройкс получават подарък страхотна чанта , а за нас поредният часовник .... като че ли искат да ни направят колекционери ....  #Cussing out

Олеее сега видях ,че не е само портмонето ....  Sick и Тру глоу вече е 11,50лв
дневния крем на лийв ботаникъл е 6,20 ,а мислия ,че беше 4,80 .... изобщо ЗАЩО ги пускат тия интернет предложения по рано като не са им уточнили цената ??????  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 392
neli mar4, шампоана го купих за подарък и нямам отзиви за него

# 393
На прима виста -да -излизат по-високи цени на СИП продуктите,но когато влезеш в 'Преглед на поръчката' излизат по-ниските реални цени,така че малко по-спокойно. Системата не е читава,не е съвършена,ама да хабим нерви без да огледаме докрай нещата,няма нужда.

# 394
И в крайна сметка кои цени са реалните?

# 395
Ами,набери,прегледай и виж това,което те интересува.

# 396
Jhony ,благодаря за каталога !  bouquet Супер си !  newsm51 Относно програмите за представители и на мен ми прави впечатление ,че при рускините са по-добри. Не само, че вместо чанта ние получаваме нещо ню-ню ,ами и при тях отново имат подаръци, при поръчка на продукти от определени страници .При нас тези страници са сведени до минимум.Ама ,все пак напоследък ,получаваме повече поощрения, което си е плюс. ThinkingПП На мен и в преглед на поръчката ми излизат по-висока стойност на продуктите от Сип.И ако така ми ги фактурират ще им ги върна .

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 22:51 от as-g

# 397
добро утро може ли някой да ми каже номера на патрик демпси пармма който си избирам от трите подаръка че не го намирам а съм изпълнила условията.Благодаря ви.

# 398
В "Предглед на междинната сума"- се виждат по-ниските цени- например:ФДТ 7,20;портмоне 7,90;крем лице 4,70; парфюм 8,50....

zlataleks,
Ето програмата с подаръците http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C08/kisses.pdf

# 399
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро, нека се преместим в новата тема, да започваме да ги нищим на ново! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт