Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 735
  • 399
  •   1
Отговори
# 345
  • на североизток от Рая
 *Poli*, този визитник ми го бяха поръчали още като го пуснаха в продажба, но беше  в недостиг и не го получих. Беше отдавна, обаче.

# 346
Да, стар е, около 5 години, но може да има някой "Плюшкин" като мен!
Може и да не е нов, но да е запазен!

# 347
  • В къЩи.
Джони, мило, кафезирах се.. изпих 100 кафета от вчера сутринта, включая и сега пия, ама няма бе не идва тоз каталогец  Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes Hug Hug Wink

И аз го чакам с нетърпение  Heart Eyes

# 348
И този път хванах 30% нещата бяха на косъм. За себе си поръчах: Парфюма "Малка бяла рокля", тоалетна вода "Джъст плей" за него, новият овлажняващ крем за стъпаласпрея за тяло съмър брийз и крема за ръце с ягода, утре като получа кашончето ще снимам

# 349
Пусках първа поръчка, пусках втора поръчка утре ще пусна и експресна и за мен искам лосиона ТТА от нетна е няма го бе. Нещат' да ми го дават и това е  #2gunfire #2gunfire Исках и тоя с малината пак от нетна пак го няма, исках и пяната за вана люляк ПОЗНАЙТЕ и нея я няма.  #Cussing out  #2gunfire

Поне се успокоявам че ще взема тоя проклет Бонд че сън не ме хваща заради него вече.  Blush

# 350
днес пуснах редовна поръчка бях забравила нещо да си поръчам и се набутах с таксичка но нищо ко да се направи. Имах само един интимен гел поръчан от клиентка и не е фактуриран гледам изобщо го няма все едно никога не съм го поръчвала.

# 351
За интим.гел има условие-да закупиш поне 1 продукт от стр.122 до 152,ти изпълни ли това усл.?

# 352
  • на североизток от Рая
  remember91, и аз се точа за Бонд -а. Обаче ме глождят едни съмнения, че може да е в недостиг. И да го заменят по тяхно усмотрение с нещо друго. Тогава и аз ще се ядосам.  #Cussing out

# 353
не не съм поръчала друго. Ясно защо така е станало мерси много Фея!

# 354
  • о`майна лунна нощ е
...още малко и ще се оправя окончателно с тази кампания и отправям поглед към следващата.
 Очертават се добри подаръци и никаква, ама никаква поръчка на този етап.  Confused

# 355
  • БУРГАС
Надявам се някой да ми помогне,имам поръчан комплект  бижута Salamanca-колие и обици,но ми свети в червено.Когато набера по отделно обиците и колието само колието свети в червено,значи ли това ,че може да дойдат само обиците или щом е к-т,нищо.

# 356
понеже съм сравнително нов представител имам няколко въпроса.
дойде 1вата ми нетна оферта ,но пише 12/2011.значи ли това,че трябва да я поръчам в 12 каталог. а за 11та кампания къде мога да намеря нетната?

# 357
понеже съм сравнително нов представител имам няколко въпроса.
дойде 1вата ми нетна оферта ,но пише 12/2011.значи ли това,че трябва да я поръчам в 12 каталог. а за 11та кампания къде мога да намеря нетната?
Щом си нов представител,ще имаш възможност и право да взимаш от Нетна оферта едва след петата ти кампания като представител.Виж на 1 стр. в тази тема -обикновено има линкове към нетни и към каталози.

# 358
именно,минаха 5те месеца.а иначе не видях нетната за този каталог на 1ва страница

# 359
Chakaite sega che se pritesnih,tezi predlojeniq deto sa na edin bql list A4 te li sa netni  newsm78 Poneje mislq da si pusna 2 boi po 5,50 vsqka  Confused Ili netnite sa edni broshurki malki,deto na men ne mi prashtat  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт